καταθλιψη αγχος φοβιες - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 133
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mithe View Post
    μακαρι παιδια μακαρι η αληθεια ειναι πως παντα βιαζομαι πως θα αποκτησω υπομονη???και τωρα μες την θλιψη ειμαι απλα προσπαθω να εμποδισω τν απογνωση να με καταβαλει τελειως
    Θα αποκτήσεις υπομονή κάνοντας.... υπομονή ..

Senior Member
    ειναι τοσο δυσκολο

Senior Member
    ειναι τοσο δυσκολο
    Είναι έχεις δίκιο μα τώρα η μεγαλύτερη προσπάθειά σου είναι να μην φτάσεις στην απόγνωση... να καταλαγιάσεις τη θλίψει.. αυτά θέλουν υπομονή..οκ ...αλλά όλα μαζί δεν μπορείς να τα κάνεις...ξεκίνα ένα ένα .. βάλε ένα στόχο για σήμερα.. τώρα που νομίζεις ότι πρέπει να εστιάσεις;;;

Senior Member
    να καταφερω να παω γυμναστηριο μετα αυτο θελω να καταφερω για σημερα και να νιωσω εστω και λιγο καλυτερα και το αλλο ειναι τι να κανω τωρα για να μν σκεφτομαι τοσο

Senior Member
    να καταφερω να παω γυμναστηριο μετα αυτο θελω να καταφερω για σημερα και να νιωσω εστω και λιγο καλυτερα και το αλλο ειναι τι να κανω τωρα για να μν σκεφτομαι τοσο
    θα τα καταφέρεις να πας στο γυμναστήριο ξεκίνα χωρίς να σκέφτεσαι... άκου λίγο μουσική που σ΄αρέσει ή που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ... δες το σαν το γυμναστήριο, καινούργιες εμπειρίες..

Senior Member
    μακαρι παιδια μακαρι η αληθεια ειναι πως παντα βιαζομαι πως θα αποκτησω υπομονη???και τωρα μες την θλιψη ειμαι απλα προσπαθω να εμποδισω τν απογνωση να με καταβαλει τελειως
    οταν ημουν 17 χρονων επαθα ξαφνικα μια κριση πανικου, μετα ακολουθησε ενας μηνας μεσα στο σπιτι επειδη πιστευα οτι αν βγω εξω θα το ξαναπαθω.κανεις τοτε δνε ηξερε απο αυτα.ολοι νομιζαν πως τρελλαθηκα.ημουν μονη .οι γονεις δεν καταλαβαιναν τι ειναι αυτο.?μετα τον ενα μηνα αρχισα να παθαινω την μια κριση πανικου μετα την αλλη μεχρι που εφτασα να εχω κ 10 κρισεις την μερα σπιτι μου.μονη στο δωματιο με μια μανα απο πανω να κλαει κ να νομιζει οτι παιρνω ναρκωτικα.εγω να ζηταω βοηθεια κ να μην ξερω γιατι.δνε υπηρχε ιντερνετ τοτε.δεν ξεραμε.με πηρε με πηγε στο νοσοκομειο κ με πηγαν στους παθολογους.εκει μου ειπαν οτι πασχω απο κρισεις πανικου. πιστεψα οτι τρελλαθηκα.μου εδωσαν αγχολυτικα.δεν τα πηρα.κ ομως επρεπε τελικα απο ο τι διαπιστωσαμε πιο μετα γιατι οι κρισεις γινονταν ολο ενα κ πιο πολλες κ πιο δυνατες..μετα απο 1 μηνα σταματανε οι κρισεις κ ερχεται η βαρυα καταθλιψη.κρεβατι.οχι μπανιο.οχι φαγητο.η μανα να κλαιει παλι..ολοι να κλαινε.ξεκινησα να κλαιω κ γω κ δεν σταματησα για 1 μηνα.χανω 10 κιλα. με πανε στο αιγινητειο κ η διαγνωση ηταν καταθλιψη.ξεκινησα αντικαταθλιπτικα..δεν με βοηθησαν τοτε δεν ξερω γιατι, ισως επειδη δεν ηταν τα καινουρια που υπαρχουν τωρα.μετα απο 3 μηνες γολγοθα γνωριζω τον ψυχοθεραπευτη μου.ξεκινησα συνεδριες 3 την εβδομδα.τοσο χαλια ημουν.σιγα σιγα αρχισα να νιωθω ελπιδα.αρχισα να ντυνομαι.να βαφομαι.να πηγαινω βολτα.σιγα σιγα.δεν με πιεσα καθολου.σε 6 μηνες ειχα γινει αστερι! ειχα βρει δουλεια.ειχα κανει νεους φιλους.εβγαινα διασκεδαζα κ μπηκα σε ομαδα.εμεινα εκει 14 ολοκληρα χρονια.!!οπως καταλαβαινεις καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις.κ επειδη εγινα κ εγω καλα, θα γινεις κ συ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ολοι εχουμε δυναμη.απλα πρεπει να κανουμε υπομονη στην δοκιμασια.
    και τωρα βεβαια περναω παλι επεισοδιο κ παλι φοβαμαι αλλα βαθια μεσα μου ξερω οτι θα το ξεπερασω κ παλι.κ παλι θα χαμογελαω κ θα χορευω κ ολα.
    μην ψαχνεις ΤΩΡΑ να βρεις την δυναμη σου.ειναι δυσκολο.θελει πολυ αργα βηματα.απλα κανε υπομονη κ αποδεξου αυτο που σου συμβαινει.

Senior Member
    εντωμεταξυ συνεχεια εννοια μου επισης ειναι τι θα κανω στο μελλον?τι δουλεια???πως θα καταφερω να παω σχολη?να διαβασω?να την τελειωσω να εχω αυτοπεποιθηση

Senior Member
    κτλβ το οτι τα καταφερες μου δινει λιγη ελπιδα αλλα δν ξερω γτ εστιαζω σε αυτα που περασες και δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ηδη ειμαι στν αρχη του οτι δεν εχω ορεξη να φαω και να ντυθω να βαφτω να κανω το παραμικρο και αυτο με εχει φοβισει

Senior Member
    κτλβ το οτι τα καταφερες μου δινει λιγη ελπιδα αλλα δν ξερω γτ εστιαζω σε αυτα που περασες και δεν θελω να φτασω σε τετοιο σημειο ηδη ειμαι στν αρχη του οτι δεν εχω ορεξη να φαω και να ντυθω να βαφτω να κανω το παραμικρο και αυτο με εχει φοβισει
    Αυτο που εχεις ειναι αποσυρση.η καταθλιψη ερχεται για να μας επισημανει οτι πιεζουμε τον εαυτο μας.αντιδραση ειναι.οταν δεν ακουμε τον εαυτο μας τοτε εκεινος βγαζει διαφορες αντιδρασεις κ αμυνες.μην φοβασαι.ειναι κατι που περναει απλα ακουσε το.κατι θελει να σου πει.οταν ρο καταλαβεις τοτε κ αυτο θα ηρεμησει.δεν σου αρεσουν αυτα που κανεις.σιγα σιγα με την ψυχολογο σου θα ξετιλυχθει το κουβαρι και οταν γινει αυτι θα νιωσεις καλυτερα απι πριν θα μαθεις να βαζεις ορια.να σεβεσαι πιο πολυ εσενα.να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν.να θυμασαι παντα οτι η καταθλιψη μας αδειαζει για να νας γεμισει μετα με πιο ωραια πραγματα.

Senior Member
    η κολλητη μου μου ειπε οτι δεν μπορει να ρθει μαζι μου γτ ποναει το κεφαλι της πως θα παω μονη μ???δν θελω να παω γτ δν εχω καμια ορεξη να κανω τπτ αλλα αν ερχοταν θ πηγαινα μπας και με βοηθουσε

Senior Member
    τι θα κανω??? δν ειμαι καθολου καλα παλι η απογνωση με πλημμυριζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by BOOM View Post
    να θυμασαι παντα οτι η καταθλιψη μας αδειαζει για να νας γεμισει μετα με πιο ωραια πραγματα.
    αυτό που λες, αν ισχύει, -δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω- με γεμίζει ελπίδα.. ειλικρινά σ΄ευχαριστώ..

Senior Member
    εγω τι θα κανω??? :'(

Senior Member
    Μη φοβασαι.εισαι σε καλυτερο δρομο.εχεις ηδη ξεκινησει ψυχοθεραπεια.εγω ταλαιπωρηθηκα γιατι αργησα πολυ να ξεκινησω.θα δεις συντομα θα νιωθεις καλυτερα.

Senior Member
    εγω τι θα κανω??? :'(
    Πρέπει να πας στο γυμναστήριο.. μη το αφήνεις.. τώρα οι μέρες, οι ώρες μοιάζουν αιώνες... μα κυλάνε το ίδιο αργά, το ίδιο γρήγορα... όπως πάντα..
    μη χάνεις χρόνο.. κάνε κάτι..

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast