Αμα ξέρει τόσο το καλύτερο, μην εχεις την παραμικρή ενοχή. Στην ιδιότητα του γυναικά θα προστεθεί κι αλλη μία..... του ανήθικου γυναικά!
Printable View
ftatl είσαι πολύ κυνικός-η και δεν σε κατηγορώ! (Να σου πω την καθαρά μου αλήθεια, ήταν η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν ξεθόλωσε από αυτά που άκουγα. Να τα κανω όλα ΠΟΥΤΑΝΑ!!! Να πάρω αμέσως τον άντρα μου να έρθει σπίτι και να γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ!!! Να του φέρω και κανα βάζο στο κεφαλι να τον αφήσω σεκο το μαλακα να απαλλαγω!!!) Βαλτα όμως όλα κάτω και ζύγισέ τα, σε τι θα οφελούσε αυτό? Να βρεθει καποιος απο μας στο χώμα ή στη φυλακή στην καλύτερη στο ψυχιατρείο...???
Αν σου συνέβαινε εσένα κάτι τέτοιο έτσι θα αντιδρούσες?
οταν θεοποιεις ανθρωπους ομως ετσι ψιλοσταβωνεσαι κ μετα οταν βλεπεις πιοι ειναι πραγματικα προσγειωνεσε αποτομα
Επειδή διάβασα κάτι για "θεοποίηση" συγγενών δε θα μιλήσω αόριστα και θα πω τα παραδειγματά μου ώς έγιναν! Αυτο μόνο θα πώ και δε θα ξαναεπέμβω...
Η μια περίπτωση μου είναι μιας οικογένειας που είχαν θεοποίησει όπως λέτε κι εσείς όλο το συγγενολόϊ. Μια γυνάικα δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση απο τον άντρα της ξαδέρφης της και θεώρησε καλύτερο να μην αναφέρει πουθενά το γεγονος επειδη θα γινόταν όλη η οικογένεια μπίλιες... Ο κύριος όμως ερμήνευσε τη σιωπή της ώς συγκατάβαση και θεώρησε καλό να αλλάξει και σημείο πλέυσης αφου η οικογένεια κράταγε "μια χαρα μυστικά". Οπότε επιτέθηκε στο νεότερο μέλος της οικογενείας που ηταν και πιο αθώο,στην κόρη της!
Η δεύτερη περίπτωση η οποία και ενέδωσε λόγω των εκβιασμών ήταν ο ίδιος της ο πατέρας! και μετά κατέληξε σαν ζόμπι απο τα ψυχολογικά προβλήματα... ( το λέω αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση η κοπέλα είχε ενα παραπάνω λόγο να τον θαυμάζει και να τον εχει θεοποιήσει απο το να ηταν απλά συγγενής).
Γι'αυτό λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος θεοποίησης! Είναι άνθρωποι οι συγγενεις-οικογένεια με ελαττώματα, δεν είναι θεοί! Ακομα κι ο θεός ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα να μας κάνει ράκος την ψυχολογία.
Αναγνωρίζω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο για σένα. Και δεν φταις εσύ για τίποτα επειδή αυτός είναι μαλάκας και δεν σεβάστηκε καν ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.
Όμως, ΜΙΛΑ, πραγματικά, όσο το καθηστερείς είναι χειρότερο για σένα και τον καλύπτεις. Και κάτι άλλο. Πες γίνουν όλα μαλλιά κουβάρια και ο άντρας σου δεν σε πιστέψει. Τότε, αν σε μια δύσκολη κατάσταση, όταν σε ξέρει, όταν ζείτε μαζί, όταν είσαι τόσο ντόμπρα όπως λες και όταν βρήκες και το θάρρος να του πει κάτι τόσο σοβαρό για τον πατέρα του, όταν ακόμη και τότε δεν σε πιστέψει, τότε ποιο το νόημα να είναι αυτός ο άνθρωπος σύντροφός σου; Αξίζει; Οι σχέσεις δοκιμάζονται στα δύσκολα και κυρίως στην εμπιστοσύνη. Ναι όντως, έχει θεοποιήσει τον πατέρα σου και όλα αυτά, ξέρει όμως πως είναι και γυναικάς. Εσύ τον ακολούθησες και ζεις τόσο καιρό μαζί του και μάλιστα είσαι ειλικρινείς (τουλάχιστον πριν γίνουν όλα αυτά). Μην "πουλήσεις" την ειλικρίνεια σου για έναν μαλάκα που δεν έχει φραγμούς και ηθικές αξίες. Μίλα όσο είναι καιρός και ας σε διώξει. Θα'ναι δύσκολο το ξέρω και το καταλαβαίνω, αλλά τι προτιμάς; Να το γυρίσει ο πατέρας του εναντίον σου; Να ζεις με τον φόβο ότι θα στην πέσει και πως θα τον αποφεύγεις; Να το μάθει αργότερα ο άντρας σου, και μπορεί και με παραλλαγμένη ιστορία και να σε διώξει, ή να του το πεις ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ έτσι ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα; Και μετά είναι η σειρά του να πιστέψει ό,τι θέλει. Εσύ θα ξέρεις πως έχεις πράξει το σωστό και θα ξεκαθαρίσει και η σχέση σας. Αν σου έχει εμπιστοσύνη ή αν προτιμήσει να πιστέψει το τέρας τον πατέρα του. Ε αν πιστέψει αυτόν τότε τι να πω, του έμοιασε και καλύτερα να απομακρυνθείς! Πάντως οφείλω να πω και το εξής. Για έναν άνθρωπο που έμαθε πάντα να λέει την αλήθεια, καταλαβαίνω πως όλο αυτό είναι βουνό για σένα και επίσης ξέρω πως αν δεν το πεις θα έχεις ενοχές και ΟΝΤΩΣ, θα φταις! Η απόφαση είναι δική σου!
Καλησπέρα
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί ''πέσατε από τα σύννεφα''.Υπήρχαν σειρές στην τηλεόραση επί χρόνια που πάσαραν διάφορα τέτοια χαζά.Οσες σάλτσες και να έχει μια σειρά,δεν παύει να έχει πάντα μια δόση αλήθειας σε τέτοια θέματα.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά γίνονται.Νομίζω πως δεν δικαιολογούνται αλλά γίνονται..
Ας αφήσουμε και τις σειρές.Πόσα εγκλήματα πάθους έχουμε ακούσει?Πόσα άλλα σεξουαλικά προβλήματα με ψυχολογικό υπόβαρθο?Αιμομιξία,παιδοφι λία,πεθερός-νύφη,γαμπρός-πεθερά και λοιπα,παιδάκια που περνουν μάτι τη μαμάς τους,μέγαλα αδέρφια την αδερφή τους,καθηγήτριες με αποπλάνηση σε 10χρονους μαθητές τους.Είναι πάρα πολλά.Ακούγονται πάρα μα πάρα πολλά καθημερινά απλά μέχρι να εμφανιστούν δεν ξέρεις πόσο κοντά σου μπορεί αν βρίσκονται.Το τι ακριβώς φταίει και δημιουργούνται δεν το γνωρίζω.Οπότε δεν υπάρχει λόγος να πέφτετε από τα σύννεφα,αλλά έχετε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτα για την προστασία του ευατού σας και των γύρω σας!!!
Φίλη dream ,είναι πραγματικά πολύ λεπτό το ζήτημά σου.Δεν διάβασα όλα τα σχόλια ,σε μερικά συμφωνώ σε άλλα όχι.Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που τοποθετήθηκες και ξέρω ότι σου είναι πολύ εύκολο να τον αρχίσεις στο ξύλο,αλλά σκέφτεσαι ότι μετά δεν θα είναι τίποτα ίδιο.Και στον άντρα σου να το πεις ,πάλι οι σχέσεις θα χαλάσουν!Σκέφτεσαι περισσότερο τον αντρα σου δηλαδή παρότι εσένα!Δεν ξέρω τι να σου πω να κάνεις αλήθεια!Είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Το μόνο που έχω να σου πω,είναι ότι ο ''γυναικάς'' είναι γυναικάς αλλά κρατάει τις αξίες!Σέβεται και την γυναίκα,σέβεται και τα παιδιά του και όλα.Στην περίπτωσή σου γυναικάς-ξεγυναικάς,θα σε εβλεπε σαν κόρη του,επειδή είσαι γυναίκα του γιου του!Οπότε τον πεθερό σου θα τον χαρακτήριζα περισσότερο διαστροφικό παρά γυναικά!Κάπου υπάρχει πρόβλημα γιατί ο ίδιος ''γυναικάς'' θα την πέσει για παράδειγμα σε γυναίκα φίλου ή σε κόρη φίλου ή σε κόρη αδερφού και πάει λέγοντας!Οπότε διαχωρίζουμε το ''γυναικάς'' από το ''διαστροφικός''
Ξέρεις τη λένε για τις πεθερές και τις νύφες ε?Τι σχέσεις έχεις με την πεθερά σου?Μπορείς να τις μιλήσεις?Αν είναι σωστή ,θα καταλάβει και θα σώσει το παιδί της.Είναι μία λυση αλλά όπως σου είπα είναι πολύ λεπτο θέμα!Του χεις πει να το κόψει?Αντέδρασε?Θεωρείς ότι έχει βρει πάτημα και συνεχίζει?Αν γίνεται αυτό,τότε σε κάποια φάση δεν θα αντέξεις,θα ξεσπάσεις και θα είναι πιο δύσκολο.Ασε που θα δει και ο άντρας σου ότι κάτι πάει στραβά.
Υπομονή,ειναι το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή!Δε φταις σε τίποτα,μη νιώθεις τύψεις...
δεν είναι "βαρύς ο σταυρός που κουβαλάς" και μπορείς να τον ξεφορτωθείς σχετικά εύκολα... μακάρι να μην σου τύχει πραγματικά "βαρύς σταυρός" γιατί τότε θα καταλάβεις τη διαφορά... απλά ίσως λόγω ηλικίας και απειρίας δεν μπορείς να διαχειριστείς τα στραβά και τα ανάποδα μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις και να προστατέψεις τον εαυτό σου από αυτά... αυτά...
συμφωνω, ολα εγιναν για το πηδημα. Τωρα αν ο αντρας μου ηταν μπαμπακιας και ειχε για Θεο και οχι για κλωτσιες τον πατερα του που ειχε κερατωσει τη μανα του με τα μισα Καλαβρυτα και το ξερε και ολο το χωριο θα μου εμπαιναν ψυλλοι στα αυτια.
συμφωνω, αυτο δεν ειναι σταυρος, αυτο ειναι μαλακιες.
ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΕΣΥ!! Μην εισαι χαζη. Ανοιξε τα ματια σου γιατι βλεπω μια τυφλαμαρα. Κοιτα να προστατεψεις την οικογενεια σου, δλδ εσενα και τον αντρα σου, και ασε τους αλλους να κανουν το ιδιο για τη δικη τους οικογενεια.