Originally Posted by
giorgos panou
παιδια η εμπειρια σας από το σερικουελ(100) ποια ηταν?σας εκανε δουλεια? ξερει κανεις αν εχει δυαφορα το κουεπιν? εκτος από τον υπνο σας αλλαξε κατι άλλο στην καθημερινοτητα σας? το εσιταλοπραν? το παιρνει κανεις? δυστυχως το εχω παρατησει εδώ κι μηνες!! κολαω να το παρω, ειχα παρει μονο 2-3 χαπια! ηταν μια εποχη που νομιζα ότι μου κανουν κακο τα πολλα χαπια! κι δυστυχως μου εκαναν πολύ κακο τα καθολου χαπια!
αλομπεντιν αν το λεω καλα κι αν το θυμαμαι καλα το επερνα πιτσιρικας γυρο στα 18-19 μου ! ηταν μια εποχη που περναμε ότι χαπια ,ότι συροπια! ότι σκονες υπηρχαν απλα για να "πεξουμε"με το μυαλομας! ηταν η εποχη που ηθελα να παρω ολες τις ουσιες! κι όχι μονο να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να τις συνηθισω κιολας!! τοσο χαζος ειμουν ,μαλον ολη η παρεα μας ηταν ! χωρις να εχουμε καποιο πρόβλημα ,χωρις να μας τα δωσει καποιος ειδικος γιατρος! θυμαμαι λοιπον ότι το αλομπερντιν το περναμε κι μετα περναμε το ακινεντον! κι καπως ηρεμούσαμε! θυμαμαι καποιες φορες που στραβονε ο λαιμος μας! η περπατάγαμε στραβα! -τοσο χαζα είμασταν που γελάγαμε - το θεμα είναι οτι πολλα από αυτά, όπως το αρνταν (λουκιλουκ) μας εφερναν κομπους στον λαιμο! δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε! κι αν πιναμε χασις αμεσως μας εκανε ζημια! ετσι λοιπον παιρναμε ένα υπνοστεντον κι μας εφευγαν οι κομποι ! συν το οτι χαλαροναμε! μετα αρχισαμε τα βουπλεκαν κι δυστυχως χασαμε το παιχνιδι! πλεον δεν παιζαμε εμεις! με αυτά είμασταν εμεις το παιχνιδι είμασταν αβουλα πλασματα που οι πραξεις μας ηταν μη ελεξημες!
δυστυχως πολλα απο τα παιδια συνεχισαν για πολλα χρονια! αλλοι τα σταματήσαμε ! αυτό που θελω να πω είναι οτι τα φαρμακα όλα εχουν καποιον σκοπο! αν τα δωσεις σε έναν που δεν τα εχει αναγκη θα υπαρχει πρόβλημα στην συμπεριφορα του! π.χ. θυμαμαι οτι με τα νταβορ & βουπλεκαν πολλα παιδια εκαναν μικροεγκληματα, κλοπες κ.α. υπηρχαν και αλλοι όμως, όπως εγω που απλα ηθελα να είμαι καπου χαλαρος! όχι να κοιμάμαι. ευτυχως προσωπικα καταφερα κι σταματισα όλα αυτά τα φαρμακα, όμως τωρα ηρθε ο καιρος που ισως καποια απο αυτά να μου τα δωσει ο γιατροςμου γιατι ισως τα εχω αναγκη!!