φαρμακα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 28 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 408

Thread: φαρμακα

κοιτα δεν ειναι μονο που τολεει η διεθνης επιστημονικη κοινοτητα οτι η καταθλιψη θεραπευεται αλλα την θεραπεια την εζησα κ κατιδιαν.συμβουλη:εμενα η καταθλιψη με εφυγε με ενα αντιψυχωσικο που λειτουργει κ ως αντικαταθλιπτικο το λεγομενο αμπιλιφαυ.δοκιμασε το θα δεις αν σου ταιριαξει οπως εμενα διαφορα στην καταθλιψη σε χρονο ντετε.οσο για τον χοφερ δεν συμφωνω κ νομιζω οτι θα επρεπε κ εσυ τουλαχιστον δεδομενου οτι δε σε θεραπεψε.καλη τυχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    κοιτα δεν ειναι μονο που τολεει η διεθνης επιστημονικη κοινοτητα οτι η καταθλιψη θεραπευεται αλλα την θεραπεια την εζησα κ κατιδιαν.συμβουλη:εμενα η καταθλιψη με εφυγε με ενα αντιψυχωσικο που λειτουργει κ ως αντικαταθλιπτικο το λεγομενο αμπιλιφαυ.δοκιμασε το θα δεις αν σου ταιριαξει οπως εμενα διαφορα στην καταθλιψη σε χρονο ντετε.οσο για τον χοφερ δεν συμφωνω κ νομιζω οτι θα επρεπε κ εσυ τουλαχιστον δεδομενου οτι δε σε θεραπεψε.καλη τυχη
    το εχω ακουσει κ γω αλλα ειναι λαθος αυτο που λενε εγω ακουσα οτι κ ο ΠΟΥτο λεει αυτο ε και ?. να σου πω τωρα ποσα χρονια εχω καταθλιψη αστο .... ξερω κ αλλα ατομα . οσο για τον χοφερ κ γιατι δεν με βοηθησε το εξηγησα λογω που ξεκινησα αργα .

asto kesy omos gt eixa poly asxhmh katathlipsh

Senior Member
    ο χοφερ ειναι καναδος .στον καναδα για να σε βραβευσουν κ να σε αναγνωριζουν οι επισημες κρατικες αρχες ειναι εγγυηση
    εκει περα εχουν υψηλα στανταρ ... ουτε μεσο ουτε πλατες μονο με την αξια σου !

Senior Member
    asto kesy omos gt eixa poly asxhmh katathlipsh
    εγραψες οτι ειχες 3 χρονια . πολλαπλασιασε το 3 επι το 8 κ θα βρεις περιπου τα χρονια που εχω εγω καταθλιψη .
    οτι υπαρχει για τηνκαταθλιψη το ξερω -πλην ψυχοθεραπειας οπου δεν γνωριζω καλα- κ δε το λεω για κομπασμο

file moy sorry alla tha epimhno gia na mhn pathei kako kai allo atomo toyforoym akoloythontas aytes tis odhgies toy xofer 1)gt egw ypotropiasa 2)kesy paradexthkes oti den bohthithikes k den katalabaino gt ostoso eisai ypermaxos ths methdoy ayths ths xofer 3)giati an to psakseis h rothseis giatro opos egw tha deis oti h apisteyta yperbolikh dosologia toy exei sobaro kindyno na katastrepsei to sykwti 4)tote sthn epoxh toy den yphrxan ta atypa antipsychosika poy yparxoyn twra. den tha ksanapixeirhmatologhsw gia ayto poy theoro egw(k o giatros moy) san aytonohto alla elpizo kaneis apo to foroym na mhn dokimasei fysika anepityxos thn methodo ayth ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ παρα την διαφορετικη αποψη. Δημητρης

Quote Originally Posted by wstyron View Post
    εγραψες οτι ειχες 3 χρονια . πολλαπλασιασε το 3 επι το 8 κ θα βρεις περιπου τα χρονια που εχω εγω καταθλιψη .
    οτι υπαρχει για τηνκαταθλιψη το ξερω -πλην ψυχοθεραπειας οπου δεν γνωριζω καλα- κ δε το λεω για κομπασμο
    κσεχασεσ και μια λεπτομεριουλα ομοσ ....προστεσε κ μια ζωη που εχω κ ψυχωση εγω περα απο την 3 χρονων βαρια καταθλιψη.

κοιτα κατι εγω τοτε με την καταθλιψη δεν ελεγα τα ξερω ολα αλλα προσπαθουσα να παιρνω γνωμες απο ανθρωπους που την νικησαν.κ ετσι κατεληξα οχι μονο σε θεωρητικο επιπεδο αλλα κ πρακτικα να παιρνω αμπιλιφαυ που την εδιωξε σε ντετε χρονο.νομιζω εκ πειρας οτι η λυση για την καταθλιψη ειναι στο αμπιλιφαυ τουλαχιστον για πολλους ασθενεις.

Senior Member
    file moy sorry alla tha epimhno gia na mhn pathei kako kai allo atomo toyforoym akoloythontas aytes tis odhgies toy xofer 1)gt egw ypotropiasa 2)kesy paradexthkes oti den bohthithikes k den katalabaino gt ostoso eisai ypermaxos ths methdoy ayths ths xofer 3)giati an to psakseis h rothseis giatro opos egw tha deis oti h apisteyta yperbolikh dosologia toy exei sobaro kindyno na katastrepsei to sykwti 4)tote sthn epoxh toy den yphrxan ta atypa antipsychosika poy yparxoyn twra. den tha ksanapixeirhmatologhsw gia ayto poy theoro egw(k o giatros moy) san aytonohto alla elpizo kaneis apo to foroym na mhn dokimasei fysika anepityxos thn methodo ayth ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ παρα την διαφορετικη αποψη. Δημητρης
    κ γω με συμπαθεια το λεω δημητρη . ξερεις ποσο χρονων πεθανε ο χοφερ ?κοντα στα 90 ηταν . κ επαιρνε κ υψηλες δοσεις ο ατιμος ;) http://www.orthomolecularhealth.com/...-abram-hoffer/
    οτι ειπα το επιχειρηματολογησα πληρως !κ το γιατι παρολο που δε με βοηθησε συνεχιζω να πιστευω στη μεθοδο του .

ειχε ομως ψυχικη ασθενια για να εχει λογο συμφωνα με την λογικη του να το δοκιμασει κ στον εαυτο του πληρως?μπα.σου λεω καταστρεφει το συκωτι.μπορει να ειναι καλυτερο απο το αλλοπεριντιν που ειναι φαρμακο του 1950 αλλα στις μερες μας εχει φαρμακα πολυ πολυ καλυτερα κ δεν χρειαζεται να ακολουθουμε τον χοφερ. ΥΓ αν επεισθει η διεθνης κοινοτητα οτι θεραπευει την ψυχωση γτ δεν εγινε καθ.πανεπηστημιου η νομπελιστας?ενας ντοκτορ ειναι(μονο πηρε διδακτορικο-σιγα τα αυγα)

Banned
    breath εχεις απολυτο δικιο !, ετσι είναι, γιναμαι πειραματόζωα! ,ισως το νεαρο της ηλικιας μας να το ηθελα σαν δικαιολογια αλλα δεν θελω να το κανω! ισως το μονο που μπορω να πω είναι το μεγα λαθος καποιον φαρμακοποιον οπου πουλουσαν σε δεκαεξάχρονα παιδια οποιουχα συροπια !χωρις συνταγή! παντος φιλεμου είναι όπως τα λες !
    σχετικα με τα κουσούρια δεν τα γνωριζω! όμως νομιζω ότι αν δεν τα περναμε καθολου ισως είμασταν καλητερα ,τουλάχιστον καποιοι από εμας.
    μετα από αρκετο καιρο καταλάβαμε την αξια τους σε καποιον που τα χρειαζετε ιατρικα! κι με την συνταγή γιατρου.μετα από καιρο καταλάβαμε κι προσωπικα ειδα την δυαφορα που εχουν σε συγγενικομου προσωπο οπου οντως τα ειχε αναγκη! κι εκει ειδα την τεραστια δυαφορα που ειχαν στην δραση τους από ότι ειχαν σε εμας!
    παιδια τα φαρμακα κατά την γνωμημου είναι πολύ συμαντικα! είναι μια επανασταση στην ιατρικη! αφου πριν από αυτά ειτε φυλακιζονταν σε αθλιες συνθηκες!ειτε καναν χειρουργεια στο κεφαλι ασθενων! η κι ηλεκτροσόκ! η αλλαγη εγινε με την εξελιξη της χειμιας! αποτέλεσμα να αναγνοριστη η αξιοπρεπεια των ανθρωπων ! να μπορουν να ζουν όπως ολοι ,σπιτι τους, να κανουν παιδια κι να δουλευουν! όλα αυτά χαρις των θεραπειών κι των νεων φαρμακων! στην εποχη μας όμως δυστυχως ειτε λογο της υπερβολης ,νομιζωντας πως όλα θα γινουν με ένα χαπακι ειτε λογο τον φαρμακοβιομιχανιων οπου "σπροχνουν" τους γιατρους να συνταγογραφουν υπαρχει μερικη υπερβολή σε αυτά! αποψημου είναι ότι όπως κι σε αλλα πραματα ετσι κι εδώ το μετρο είναι το καλο.

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    breath εχεις απολυτο δικιο !, ετσι είναι, γιναμαι πειραματόζωα! ,ισως το νεαρο της ηλικιας μας να το ηθελα σαν δικαιολογια αλλα δεν θελω να το κανω! ισως το μονο που μπορω να πω είναι το μεγα λαθος καποιον φαρμακοποιον οπου πουλουσαν σε δεκαεξάχρονα παιδια οποιουχα συροπια !χωρις συνταγή! παντος φιλεμου είναι όπως τα λες !
    σχετικα με τα κουσούρια δεν τα γνωριζω! όμως νομιζω ότι αν δεν τα περναμε καθολου ισως είμασταν καλητερα ,τουλάχιστον καποιοι από εμας.
    μετα από αρκετο καιρο καταλάβαμε την αξια τους σε καποιον που τα χρειαζετε ιατρικα! κι με την συνταγή γιατρου.μετα από καιρο καταλάβαμε κι προσωπικα ειδα την δυαφορα που εχουν σε συγγενικομου προσωπο οπου οντως τα ειχε αναγκη! κι εκει ειδα την τεραστια δυαφορα που ειχαν στην δραση τους από ότι ειχαν σε εμας!
    παιδια τα φαρμακα κατά την γνωμημου είναι πολύ συμαντικα! είναι μια επανασταση στην ιατρικη! αφου πριν από αυτά ειτε φυλακιζονταν σε αθλιες συνθηκες!ειτε καναν χειρουργεια στο κεφαλι ασθενων! η κι ηλεκτροσόκ! η αλλαγη εγινε με την εξελιξη της χειμιας! αποτέλεσμα να αναγνοριστη η αξιοπρεπεια των ανθρωπων ! να μπορουν να ζουν όπως ολοι ,σπιτι τους, να κανουν παιδια κι να δουλευουν! όλα αυτά χαρις των θεραπειών κι των νεων φαρμακων! στην εποχη μας όμως δυστυχως ειτε λογο της υπερβολης ,νομιζωντας πως όλα θα γινουν με ένα χαπακι ειτε λογο τον φαρμακοβιομιχανιων οπου "σπροχνουν" τους γιατρους να συνταγογραφουν υπαρχει μερικη υπερβολή σε αυτά! αποψημου είναι ότι όπως κι σε αλλα πραματα ετσι κι εδώ το μετρο είναι το καλο.
    Ναι συμφωνώ και 'γω παν μέτρον άριστον στα φάρμακα γιώργο! (φίλη είμαι :) ) Όσο για το νεαρό της ηλικίας, στην εφηβεία τα περισσότερα παιδιά θα κάνουν τις βλακείες τους είναι κατανοητό αυτό! Ε ναι οι φαρμακοποιοί απαράδεκτοι να δίνουν χωρίς συνταγή διάφορα.

Πάντως παιδιά, ήθελα να πω μην είμαστε κατηγορηματικοί αν βοηθάει ή δε βοηθάει κάποιο φάρμακο ή θεραπευτική μέθοδος ή κάτι εναλλακτικό κάποιον. Εξαρτάται από πολλά πράγματα και την ιδιοσυγκρασία μας. Ούτε χρειάζεται να συγκρίνουμε τις παθήσεις μας (και εγώ έχω ΙΔΨ πολλά χρόνια και κοινωνική φοβία και έχω βιώσει και κατάθλιψη) τη βαρύτητά τους κλπ. Έχουμε περάσει ο καθένας από μας μεγάλα λούκια, έστω διαφορετικά, και το μόνο είναι ότι μπορεί να καταθέτουμε εμπειρίες από το τι μας βοήθησε ή όχι. Αλλά είναι μόνο προσωπικές εμπειρίες και απόψεις. Επίσης η λέξη "θεραπεύεται" κάτι πλήρως εγώ τουλάχιστον δεν τη χρησιμοποιώ πλέον και από τότε μάλλον καλύτερα είμαι. Από αυτά που έχουμε τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο ένα σπάσιμο χεριού. Αντιμετώπιση και όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα ζωής, λειτουργικότητα, είναι αυτό στο οποίο πιστεύω περισσότερο.
    Wstyron, δες το και με τη γυμναστική πάντως, έχω αρκετή πίστη και σε αυτήν πλέον. Ξεκίνα με έναν χαμηλό στόχο, όχι υπερβολές.

Senior Member
    κοιταξε wystron, καταθλιψη δεν ειναι τοσο σοβαρη οσο ψυχωση. καμια σχεση.

ψυχωση ειναι και κατι που πρεπει να θεραπευθει αμεσα. αλλο να βλεπεις ψευδαισθησεις, φαντασματα κλπ. που νομιζεις οτι ειναι πραγματικοτητα, να εχεις παραληρημα
    και αλλο να εισαι θλιμμενος, εκτος αμα εχεις αυτοκτονικες τασεις κλπ.

αλλα και πολλοι ψυχωτικοι εχουν καταθλιψη αλλα και τα αντιψυχωτικα προκαλουν καταθλιψη.

εγω νομιζω η καλυτερη λυση για καταθλιψη ειναι το περπατημα 30 λεπτα με 1 ωρα τη μερα.

εχουν γινει και ερευνες σχετικα.

βασικα ο τροπος ζωης μας στις πολεις ειναι αφυσικος και ετσι προκυπτει η καταθλιψη και η ψυχωση.

το συστηματικο περπατημα-τρεξιμο εχει βρεθει οτι ειναι πιο αποτελεσματικο απο τα αντικαταθλιπτικα.

τωρα για τον Χοφερ, εχω διαβασει οτι δε στεκουν επιστημονικα οι ερευνες του και ουτε θεραπευονται ολοι οι ασθενεις του.

ασε που ειναι και επικινδυνο να παιρνεις τις τεραστιες ποσοτητες βιταμινης Β3 που συστηνει για το συκωτι.

και οι "βιταμινες" απλως ουσιες ειναι.

βεβαια ειναι κατι σαν τροφιμα, και ολα τα φαρμακα ειναι ξενα προς το σωμα αλλα και παλι αυτα εχουν κινδυνους.

ειναι οπως το να πας το αυτοκινητο στο συνεργειο, μπορει να βαλεις ενα ξενο σωμα να φτιαξει τη βλαβη ή να προσπαθησεις να κρατησεις ιδιο το αυτοκινητο αλλα
    να κανεις μικροαλλαγες.

το αποτελεσμα μετραει εν τελει.

πολλες φορες ομως αμα εχει γινει μεγαλη ζημια χρειαζονται τα φαρμακα.

στη γερμανια πως θεραπευαν τις ψυχωσεις ; (και οχι καταθλιψη)
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μπορει η μεθοδος χοφερ να μην θεραπευει ολους τους σχιζοφρενεις, αλλα μονο αυτους που εχουν ελλειψη βιταμινης B3 λογω καποιου γονιδιου.

αλλα δεν υπαρχει ενας τυπος σχιζοφρενειας μονο αλλα πολλες.

δεν ειναι τσαρλατανος αν αυτη ειναι η γνωμη σου δικαιωμα σου . οπως εγραψα ειναι κ βραβευμενος κ οχι μονο . εχω παρει μεγαλες δοσεις κ οπως εγραψα δεν ειχα ουτε μια παρενεργεια . στην αμερικη γενικα παιρνουν μεγαλες δοσεις ειδικα σε σχεση με μας . οποιος σου ειπε οτι η καταθλιψη θεραπευεται ακομη κ βαρια δεν σου τα πε καλα . εγω εχω χρονια μειζων καταθλιψη ..... οσο για σενα που δοκιμασες με τη μεθοδο του χοφερ το εκανες σωστα ? για ποσο καιρο ? επιπλεον παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μη πετυχει . δυστυχως ....
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    η καταθλιψη παντα επιστρεφει..
    δεν ξερω τι προκαλει τι, η ψυχωση την καταθλιψη, η η καταθλιψη την ψυχωση αλλα ξερω πως ειναι να εχεις αυτοκτονικες τασεις

Page 7 of 28 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast