καλη ιδεα!!!
Printable View
το θεμα ειναι ομως οτι εκτος απο αυτο που εχεις δικιο ειναι κ οι δε που γραφουν ενα θεμα κ πριν συμπληρωσουν 50μυν εξαφανιζονται
γιατι το κανουν αυτο? μηπως δαγκωνουμε?
καλα σοβαρολογεις τωρα? θα πεις δημοσια προσωπικα πραγματα για σενα που θα σε προσδιοριζουν ενω διαβαζει ολοι οι ελλαδα? αν καπιον δε τον γνωρισεις κ λιγο καλυτερα τοτε τι περιμενεις απο αυτον? να ριξει τα χαρτια κ να σε συμβουλευσει? εχεις συνηδιτοποιησεις οτι βρισκεσε σε δημοσια συζητιση η νομιζεις ακομα οτι στελνεις σμσ απο το κινητο σου? μηπως νομιζεις οτι ζεις σε μια κοινωνια απο αγαθους κ φιλανθρωπους ανθρωπους σαν κ σενα πχ? ξερεις ποσες γνωσεις πρεπει να εχεις για να διαχειριστεις ολη αυτη τη κατασταση? εγω ακομα κ τωρα μαθαινω πραγματα απο μερικα καλα παιδια εδω περα που δε γνωριζα πριν
εγω ουτε μιλαω ουτε γραφω πολυ, οπότε δυσκολευομαι λιγακι...
αντε!
αλλα τρια μηνυματακια σου εμειναν!
κουραγιο!!! :P
τι γινεται?? ακομα δεν μπορώ να στείλω.....
αλλα 3 γραψε :D
Ελα ρε Αλέξανδρε,μην δραματοποιείς τις καταστάσεις...
Γενικά είναι επικίνδυνο να γράφεις όοολα τα προσωπικά σου σε μία κοινότητα,αλλά από την άλλη το φόρουμ αυτό αυτή τη χρησιμότητα έχει,γι'αυτό σε άλλο ποστ έχω τονίσει (σα φιλάνθρωπη που είμαι) να μην δημοσιοποιούμε ούτε προσωπικά θέματα σε συγκεκριμένα άτομα γτ μπορεί κάποιος να μη θέλει το καλό μας ή να είναι κάποιος γνωστός μας και να μας εκδικηθεί....
Αλλά μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι-εγώ τα λέω εγώ τα ακούω.....θελω να πω με αυτό ότι-ότι πω σε σένα σε π.μ μπορώ να πω και σε όποιον άλλο εδω μέσα αφού είτε ή αλλιώς δε θα γνωστοποιήσω προσωπικά μου θέματα.Σίγουρα βέβαια κατα καιρούς και εγώ μιλάω σε π.μ αφού κάποια θέματα ενδιαφέρουν περισσότερ0ο κάποια μέλη και όχι όλα.
καλαααα εγω θυμαμαι καποτε που μου εκανε ετοιμα φιλιας ενα λαμογιο στο φβ κ γω επιδη ειχα διαβασει φυσιογνωμικη τον γνωρισα κ τον εστιλα απο κει που ηρθε...Quote:
Ελα ρε Αλέξανδρε,μην δραματοποιείς τις καταστάσεις...
οπως μου χει τυχει να δω κ καλους ανθρωπους που φοβοντουσαν κ τον ισκιο τους κ εκαναν σα να ετοιμαζοταν να τους στραγγαλισει ο απαισιος δρακουμελ μπουχαχαχαχαχα...
aλλα εκτος αυτου εγω δε πιστευω οτι καπιος πρεπει να ναι αρνητικος χωρις να να του εχει δοσει ο αλλος καμια αφορμη αν καπιος ειναι καλος εγω θα το γνωριζα ακομα κ τον ηξερα πριν χτες οι προκαταληψεις δε σε πανε μπροστα σε πανε πισω
καλημερουδια :P
τα καταφερα παλι και αγχωθηκα με το γνωστο θεμα....το οικονομικο...
πηρα κοκα-κολες, πηρα ετοιμους καφεδες, πηρα βαφη μαλλιων και ξεμεινα με 40 ευρω.
το σαββατο που θα με παει ο πατερας μου στον "dealer" μου, θα σκασω 24 για δυο κουτες.
οποτε μου μενουν 16 για να περασω μεχρι το αλλο σαββατο που θα πεσουν τα φραγγα.
την αδερφουλα μου δεν την ξανακλεβω ποτε.
το οριστηκα στον εαυτο μου.
εχω τρεις επιλογες
1) να περιορισω τα εξοδα μου και να περασω με αυτα τα 16
2)να δανειστω 10 απο τον φουρναρη
3)να δανειστω 10 απο την κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι με την οποια εχουμε γινει κολλητες.
ποια ειναι η αποψη σας?
τελικα επελεξα το να δανειστω απο την κοπελα η οποια μας βοηθαει στην καθαριοτητα 10 ευρω και θα της τα επιστρεψω το αλλο σαββατο που θα εχω καβατζα απο τσιγαρα.
ειμαστε κολλητες πλεον.
συζηταμε για τα παντα.
θελω να πω υπαρχει τρομερη οικιοτητα μεταξυ μας.
πως να μην νιωθεις ενα μηδενικο οταν ο ιδιος σου ο πατερας σου λεει "μην ξανατολμησεις να μου ζητησεις προκαταβολη νωριτερα απο το σαββατο?"
Και τι σε σταματά από το να αποδείξεις σε όλους, και κυρίως στον εαυτό σου, ότι αυτό δεν ισχύει?
Κάνε, βρε Fragile μου, την υπέρβαση! Ίσως ζοριστείς, αλλά πιστεύω αξίζει!!!!!
Και στην τελική, πόσα θα χαλάσεις μέχρι το επόμενο Σάββατο? Ότι χρειάζεσαι το έχεις αγοράσει ήδη! Κάνω λάθος?
paoki δεν νομιζεις πως δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις και να πληγωνεις τον αλλον?
Σιγουρα ο τροπος του δεν ηταν ο καλυτερος αλλα και εσεις οι ευγενικοι που της λετε πιες την κοκα κολα που σου απομενει και κανε υπομονη με τα 60 τσιγαρα σου και συνεχισε τον κατηφορο σου γλυκια μου και εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριζουμε..Ειστε καλυτεροι???
Εγω δεν διαβασα πουθενα να της λεν κατι τετοιο.Και ουτε ειπε κανεις οτι ειναι σωστο και η ιδια της εξαλου το ξερει.Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να κοροιδευεις καποιον και να τον προκαλεις.Νομιιζω πως ολοι μας εχουμε τα κοληματα μας αλλος περισσοτερο κι αλλος λιγοτερο οποτε καλο ειναι να σεβομαστε και τα κοληματα του αλλου κι οταν λεμε την γνωμη μας να ειναι μονο για να βοηθησουμε και με καλη προθεση κι αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος
μη πεδευεσαι τζαμπα το πολυ πολυ να σου δανεισω τη περικεφαλαια για ειδικες περιπτωσεις :)
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρησης.
κακίαααααααααααα!!!
Συμφωνώ κακιστος ο τροπος του παοκι, άλλα ποιος μπορεί να διαφωνήσει μάζι του?fragile κάνεις πολύ κακό στον εαυτό σου κορίτσι μου και ειδικότερα στην υγεια σου!!
fragile αν δεν ειμαι αδιακριτη ποσο χρονων εισαι?