Νιώθω ένα μηδενικό - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 140
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αλλα 3 γραψε
    πλακα μου κανετε...

Banned
    Ελα ρε Αλέξανδρε,μην δραματοποιείς τις καταστάσεις...
    καλαααα εγω θυμαμαι καποτε που μου εκανε ετοιμα φιλιας ενα λαμογιο στο φβ κ γω επιδη ειχα διαβασει φυσιογνωμικη τον γνωρισα κ τον εστιλα απο κει που ηρθε...

οπως μου χει τυχει να δω κ καλους ανθρωπους που φοβοντουσαν κ τον ισκιο τους κ εκαναν σα να ετοιμαζοταν να τους στραγγαλισει ο απαισιος δρακουμελ μπουχαχαχαχαχα...

Banned
    aλλα εκτος αυτου εγω δε πιστευω οτι καπιος πρεπει να ναι αρνητικος χωρις να να του εχει δοσει ο αλλος καμια αφορμη αν καπιος ειναι καλος εγω θα το γνωριζα ακομα κ τον ηξερα πριν χτες οι προκαταληψεις δε σε πανε μπροστα σε πανε πισω

Senior Member
    καλημερουδια :P
    τα καταφερα παλι και αγχωθηκα με το γνωστο θεμα....το οικονομικο...
    πηρα κοκα-κολες, πηρα ετοιμους καφεδες, πηρα βαφη μαλλιων και ξεμεινα με 40 ευρω.
    το σαββατο που θα με παει ο πατερας μου στον "dealer" μου, θα σκασω 24 για δυο κουτες.
    οποτε μου μενουν 16 για να περασω μεχρι το αλλο σαββατο που θα πεσουν τα φραγγα.
    την αδερφουλα μου δεν την ξανακλεβω ποτε.
    το οριστηκα στον εαυτο μου.
    εχω τρεις επιλογες
    1) να περιορισω τα εξοδα μου και να περασω με αυτα τα 16
    2)να δανειστω 10 απο τον φουρναρη
    3)να δανειστω 10 απο την κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι με την οποια εχουμε γινει κολλητες.

ποια ειναι η αποψη σας?
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Junior Member
    Quote Originally Posted by fragile View Post
    καλημερουδια :P
    τα καταφερα παλι και αγχωθηκα με το γνωστο θεμα....το οικονομικο...
    πηρα κοκα-κολες, πηρα ετοιμους καφεδες, πηρα βαφη μαλλιων και ξεμεινα με 40 ευρω.
    το σαββατο που θα με παει ο πατερας μου στον "dealer" μου, θα σκασω 24 για δυο κουτες.
    οποτε μου μενουν 16 για να περασω μεχρι το αλλο σαββατο που θα πεσουν τα φραγγα.
    την αδερφουλα μου δεν την ξανακλεβω ποτε.
    το οριστηκα στον εαυτο μου.
    εχω τρεις επιλογες
    1) να περιορισω τα εξοδα μου και να περασω με αυτα τα 16
    2)να δανειστω 10 απο τον φουρναρη
    3)να δανειστω 10 απο την κοπελα που μας καθαριζει το σπιτι με την οποια εχουμε γινει κολλητες.

ποια ειναι η αποψη σας?

Fragile μου, καλησπέρα!
    Εγώ θα επέλεγα το πρώτο... σίγουρα θα ζοριζόμουν, αλλά θα το επιχειρούσα τουλάχιστον!
    Η επιλογή βέβαια είναι δική σου....

Senior Member
    τελικα επελεξα το να δανειστω απο την κοπελα η οποια μας βοηθαει στην καθαριοτητα 10 ευρω και θα της τα επιστρεψω το αλλο σαββατο που θα εχω καβατζα απο τσιγαρα.
    ειμαστε κολλητες πλεον.
    συζηταμε για τα παντα.
    θελω να πω υπαρχει τρομερη οικιοτητα μεταξυ μας.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    πως να μην νιωθεις ενα μηδενικο οταν ο ιδιος σου ο πατερας σου λεει "μην ξανατολμησεις να μου ζητησεις προκαταβολη νωριτερα απο το σαββατο?"

Senior Member
    τελικα επελεξα το να δανειστω απο την κοπελα η οποια μας βοηθαει στην καθαριοτητα 10 ευρω και θα της τα επιστρεψω το αλλο σαββατο που θα εχω καβατζα απο τσιγαρα.
    ειμαστε κολλητες πλεον.
    συζηταμε για τα παντα.
    θελω να πω υπαρχει τρομερη οικιοτητα μεταξυ μας.
    δανεικά για να πίνεις 4 λίτρα coca cola από τον μαρινόπουλο σε προσφορα, και να καπνίζεις 3 πακέτα τσιγάρα την ημερα ??? κατάντια...

Junior Member
    πως να μην νιωθεις ενα μηδενικο οταν ο ιδιος σου ο πατερας σου λεει "μην ξανατολμησεις να μου ζητησεις προκαταβολη νωριτερα απο το σαββατο?"
    Και τι σε σταματά από το να αποδείξεις σε όλους, και κυρίως στον εαυτό σου, ότι αυτό δεν ισχύει?

Κάνε, βρε Fragile μου, την υπέρβαση! Ίσως ζοριστείς, αλλά πιστεύω αξίζει!!!!!

Και στην τελική, πόσα θα χαλάσεις μέχρι το επόμενο Σάββατο? Ότι χρειάζεσαι το έχεις αγοράσει ήδη! Κάνω λάθος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    δανεικά για να πίνεις 4 λίτρα coca cola από τον μαρινόπουλο σε προσφορα, και να καπνίζεις 3 πακέτα τσιγάρα την ημερα ??? κατάντια...
    καταντια ειναι η δικη σου που ποσταρεις στα θεματα μου μονο και μονο για με μειωσεις.
    αυτα που ονομαζεις καταντια για μενα ειναι απολαυσεις.
    μην ξανα-ασχοληθεις μαζι μου.
    παρε τωρα και ενα ignore απο μενα γιατι δεν σε γουσταρω.

Senior Member
    εδω και δυο ωρες κλαιω....
    κλαιω γιατι εκλεψα την αδερφουλα μου που κυριολεκτικα με λατρευει.
    ηρθε το πουλακι μου με τα αθωα ματακια του και μου ειπε "μου λειπουν 10 ευρω" και εγω εκανα την παπια εκμεταλευομενη την αθωοτητα της λεγοντας της "καποιο λαθος θα εκανες" μην παει και στερηθω τα 60 τσιγαρα τη μερα, τα 3 λιτρα κοκα-κολα και τους ετοιμους καφεδες.
    κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αχαχχαχχαχααχααχ

Member
    paoki δεν νομιζεις πως δεν εχεις το δικαιωμα να προσβαλεις και να πληγωνεις τον αλλον?

Banned
    Σιγουρα ο τροπος του δεν ηταν ο καλυτερος αλλα και εσεις οι ευγενικοι που της λετε πιες την κοκα κολα που σου απομενει και κανε υπομονη με τα 60 τσιγαρα σου και συνεχισε τον κατηφορο σου γλυκια μου και εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριζουμε..Ειστε καλυτεροι???

Banned
    Quote Originally Posted by paoki View Post
    κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αχαχχαχχαχααχααχ
    τωρα εχω αδικο που λεω οτι θα χριαστουμε τη περικεφαλαια ε?

Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σιγουρα ο τροπος του δεν ηταν ο καλυτερος αλλα και εσεις οι ευγενικοι που της λετε πιες την κοκα κολα που σου απομενει και κανε υπομονη με τα 60 τσιγαρα σου και συνεχισε τον κατηφορο σου γλυκια μου και εμεις θα ειμαστε εδω να σε στηριζουμε..Ειστε καλυτεροι???
    Εγω δεν διαβασα πουθενα να της λεν κατι τετοιο.Και ουτε ειπε κανεις οτι ειναι σωστο και η ιδια της εξαλου το ξερει.Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να κοροιδευεις καποιον και να τον προκαλεις.Νομιιζω πως ολοι μας εχουμε τα κοληματα μας αλλος περισσοτερο κι αλλος λιγοτερο οποτε καλο ειναι να σεβομαστε και τα κοληματα του αλλου κι οταν λεμε την γνωμη μας να ειναι μονο για να βοηθησουμε και με καλη προθεση κι αυτο μπορει να το καταλαβει καποιος

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast