κατι αλλο προσπαθεις να πεις.
Printable View
Το χωριο εχει ψυχολογο? Πως και δεν εχεις ερθει σε επαφη με τους συγχωριανους σου?
Επισης μην κανεις το λαθος να αναφερεις τα ενδοοικογενειακα προβληματα σε καποιον του χωριου και γενικα διαφορων ειδων προβληματα , μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα.
Πηγαινε σε εναν ειδικο να πολεμησετε μαζι τις πληγες σου και οτιδηποτε ειναι αυτο που αντιμετωπιζεις. Το οικονομικο παντα ειναι ενας παραγοντας , προσπαθησε να το λυσεις.
ειμαι σιγουρος οτι ξερω πως παει αυτο στη συνεχεια αλλα δε θελω να πω πραγματα που δε τα εχεις αναφερει καθολου
αρα επι τοσα χρονια σκεφτοσουν μαλον συνεχεια αυτη τη φραση οπως ακριβως εκανα εγω κ δεν την ελεγες σε κανενα κ εκτος οτι δε την ελεγες σε κανενα εδιχνες το ακριβως αντιθετο οτι τους ηθελες για γονεις σου (σκεφτομαι κατι αλλο αλλα δε το γραφω) κ βρισκοσουν μονιμος σε αυτο το σκινηκο δηλαδη να εισαι συνεχεια κοντα τους κ να διχνεις οτι τους θελεις πολυ ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο κ ετσι ολο αυτο σε οδηγισε στο οτι (........) μεσα στη ζωη σου.
λοιπον καθαρα επιδη δε θελω να γραψω πραγματα που θα αποτελουν συνεχεια της ιστοριας που εγραψες γιατι δε θελω να εκτεθω στο φορουμ ουτε εγω αλλα ουτε κ συ θα σου πω πμ το υπολυπο του κειμενου που παρελειψα.
καταρχην δε βρισκω κανενα απολυτως λογο να προσπαθησεις να αποδιξεις στους δικους σου οτι δεν εισαι ετσι οπως νομιζουν.Quote:
Είμαι μια τεμπέλα (ενώ κάνω 3 δουλειες), είμαι κακιά γιατι δεν στηρίζω τις παράλογες και κακιές τους απόψεις προς ανθρώπους και καταστάσεις..
για παραδειγμα πολες φορες το πνευμα μου τρεχει με χιλια αλλα το σωμα μου μιαζει καπος δυσκινητο κ αρνιται να κουνηθει κ καπιες φορες μιαζω οτι για να κουνηθω χρειαζομαι ενα μποστιδι... τωρα αν εχεις κ εσυ αυτη τη φυση που περιγραφω μη σκοτωνεσε να αποδιξεις στους γονεις σου τιποτα αλλα αποδεξου τη πες ετσι ειμαι κ οπιος θελει ας με δεχτει οπως ειμαι κ οχι οπως θελει να ειμαι
θα μπορουσα να καταλαβω μεν οτι εχεις μια ταση να τα ριχνεις ολα στον εαυτο σου κ να τον βριζεις αλλα αυτο δε σε οφελει... κ εκτος αυτου εξακολουθω να πιστευω οτι εισαι ενας ησυχος ανθρωπος που προτιμα να κατηγορει τον εαυτο του παρα να τσακωνετε με τους αλλους...
Καλημέρα..Ναι,για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα πως όντως εγώ έφταιγα για όλα και ήμουν αυτό που με κατηγορούσαν...Όταν όμως βγήκα στην κοινωνία (η οποία είναι σκληρή) και είδα ότιστην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι είχαν μια θετική στάση απέναντι μου,αρχισα να καταλαβαίνω πως δεν είμαι αυτή που με κατηγορούσαν και όσο οι ξενοι τους έλεγαν τα καλύτερα για μένα, τόσο πείσμωναν και με κατηγορούσαν και για πράγματα που δεν έκαναν,αλλά ηταν απλές υποθέσεις...
αυτο ακριβως διαβαζα στο σαιτ μιας που ηξερα δεν ειναι δικο σου προβλημα ειναι προβλημα των αλλων.Quote:
Ναι,για μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα πως όντως εγώ έφταιγα για όλα και ήμουν αυτό που με κατηγορούσαν...
Quote:
όσο οι ξενοι τους έλεγαν τα καλύτερα για μένα,
κορυφαια ατακα..
κ τι δε κανατε για με θαψετε ξεχασατε ομως οτι ειμουν σπορος
Ντινος Χριστιανοπουλος