Σοβαρό πρόβλημα με τη μάνα μου. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 94
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Τεστ DNΑ για ποιο λογο?
    Για να δω εάν είναι βιολογικοί μου γονείς

Senior Member
    Quote Originally Posted by kria View Post
    Και εαν απαντηθει αυτο το ερωτημα που θα βοηθησει?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Είμαι μια τεμπέλα (ενώ κάνω 3 δουλειες), είμαι κακιά γιατι δεν στηρίζω τις παράλογες και κακιές τους απόψεις προς ανθρώπους και καταστάσεις.. Λένε πως εξαιτίας μου μαλώνουν,ενώ εγώ ουτε απαιτήσεις έχω, ούτε έχω δώσει δικαιώματα....Ότι έχω τη μάνα μου μόνο για να δουλεύει και για τίποτα άλλο (ενώ εγώ προσπαθώ να την πλησιάσω και να την βοηθήσω,αλλά με διώχνει μακριά)...Την ενοχλει που βοηθάω τη θεία μου και πηγαίνω στο γιατρό την γιαγιά μου...
    επιδη το εχω ζησει κ εγω αυτο οτι ολα αυτα που εγραψες ηταν γνωμες των αλλων η κ τις μανας σου που τις αποδεχτηκες επιδη ισως δεν ηθελες να μπεις σε κοντρα μαζι τους κ ετσι προσπαθησες να δεχτεις αυτο που σου ειπανε γιατι δεν ηθελες να τσακωθεις μαζι τους
    τωρα αν οντος ολα αυτα δε τα αποδεχεσε που δε ξερω αν συμβαινει αυτο η οχι
    πιστευω οτι δε τα αποδεχεσε
    προφανως ολα αυτα σου βγαζουν μια αρνητικη ενεργεια που μπορει κ να καταπινεις κ αυτο σε φρικαρει
    (μπορει κ να μη το συνταξα κ τοσο καλα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    επιδη το εχω ζησει κ εγω αυτο οτι ολα αυτα που εγραψες ηταν γνωμες των αλλων η κ τις μανας σου που τις αποδεχτηκες επιδη ισως δεν ηθελες να μπεις σε κοντρα μαζι τους κ ετσι προσπαθησες να δεχτεις αυτο που σου ειπανε γιατι δεν ηθελες να τσακωθεις μαζι τους
    τωρα αν οντος ολα αυτα δε τα αποδεχεσε που δε ξερω αν συμβαινει αυτο η οχι
    πιστευω οτι δε τα αποδεχεσε
    προφανως ολα αυτα σου βγαζουν μια αρνητικη ενεργεια που μπορει κ να καταπινεις κ αυτο σε φρικαρει
    .
    (μπορει κ να μη το συνταξα κ τοσο καλα)
    Ναι σε μια τέτοια κατάσταση ήμουν εχθές το βράδυ...Άκουγα , άκουγα και δε μιλούσα για να μην δημιουργήσω ένταση...Αλλά αυτό γίνεται από τότε που γενήθηκα και τώρα κοντεύω να τα παίξω,που δεν μπορώ να βρώ το δίκιο μου , να υ[ερασπιστώ τον εαυτό μου.

Senior Member
    Και εαν απαντηθει αυτο το ερωτημα που θα βοηθησει?
    Ίσως απαντήσει στα τόσα ερωτήματα που έθετα προς τη μάνα μου και δεν έπερνα ποτέ απάντηση

Banned
    κατι αλλο προσπαθεις να πεις.

Senior Member
    κατι αλλο προσπαθεις να πεις.
    Ναι εύχομαι να μην είναι γονείς μου...¨οταν ήμουν μικρή παιζαμε με τον αδερφό μου ένα παιχνίδι...Ψάχναμε στα συρτάρια της μάνας μου και βρίσκαμε λέει κάτι χαρτιά,που έλεγαν ότι είμασταν υιοθετιμένοι... Άκου παιχνίδι για μικρά παιδιά...

Senior Member
    Ίσως απαντήσει στα τόσα ερωτήματα που έθετα προς τη μάνα μου και δεν έπερνα ποτέ απάντηση
    Το χωριο εχει ψυχολογο? Πως και δεν εχεις ερθει σε επαφη με τους συγχωριανους σου?
    Επισης μην κανεις το λαθος να αναφερεις τα ενδοοικογενειακα προβληματα σε καποιον του χωριου και γενικα διαφορων ειδων προβληματα , μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα.

Πηγαινε σε εναν ειδικο να πολεμησετε μαζι τις πληγες σου και οτιδηποτε ειναι αυτο που αντιμετωπιζεις. Το οικονομικο παντα ειναι ενας παραγοντας , προσπαθησε να το λυσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το χωριο εχει ψυχολογο? Πως και δεν εχεις ερθει σε επαφη με τους συγχωριανους σου?
    Επισης μην κανεις το λαθος να αναφερεις τα ενδοοικογενειακα προβληματα σε καποιον του χωριου και γενικα διαφορων ειδων προβληματα , μονο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα.

Πηγαινε σε εναν ειδικο να πολεμησετε μαζι τις πληγες σου και οτιδηποτε ειναι αυτο που αντιμετωπιζεις. Το οικονομικο παντα ειναι ενας παραγοντας , προσπαθησε να το λυσεις.
    Ναι έχει και θα πάω...Όχι μόνο σε πολύ δικά μου άτομα μιλάω..Άν και όλοι στο χωριό τους έχουν καταλάβει εδώ κσι χρόνια και εγώ προσπαθούσα να δικαιολογίσω την εκαστοτε συμπεριφορά των δικών μου

Banned
    Ναι εύχομαι να μην είναι γονείς μου...¨οταν ήμουν μικρή παιζαμε με τον αδερφό μου ένα παιχνίδι...Ψάχναμε στα συρτάρια της μάνας μου και βρίσκαμε λέει κάτι χαρτιά,που έλεγαν ότι είμασταν υιοθετιμένοι... Άκου παιχνίδι για μικρά παιδιά...
    προσπαθω μονιμως να ειμαι δικριτικος κ να μη γραφω χοντρα πραγματα αλλα νομιζω οτι φαινετε ετσι οπως το εγραψες οτι δεν θελεις να ειναι γωνεις σου κ το λεω γιατι σκεφτομουν την ιδια ακριβως φραση πριν απο αρκετα χρονια κ καταλαβαινω τι ακριβως λες.

Senior Member
    προσπαθω μονιμως να ειμαι δικριτικος κ να μη γραφω χοντρα πραγματα αλλα νομιζω οτι φαινετε ετσι οπως το εγραψες οτι δεν θελεις να ειναι γωνεις σου κ το λεω γιατι σκεφτομουν την ιδια ακριβως φραση πριν απο αρκετα χρονια κ καταλαβαινω τι ακριβως λες.
    Να λες αυτά που σκέφτεσαι και όχι αυτά πο θέλω να ακούσω... Ναι δεν θελω να είναι γονείς μου ..

Banned
    ειμαι σιγουρος οτι ξερω πως παει αυτο στη συνεχεια αλλα δε θελω να πω πραγματα που δε τα εχεις αναφερει καθολου

αρα επι τοσα χρονια σκεφτοσουν μαλον συνεχεια αυτη τη φραση οπως ακριβως εκανα εγω κ δεν την ελεγες σε κανενα κ εκτος οτι δε την ελεγες σε κανενα εδιχνες το ακριβως αντιθετο οτι τους ηθελες για γονεις σου (σκεφτομαι κατι αλλο αλλα δε το γραφω) κ βρισκοσουν μονιμος σε αυτο το σκινηκο δηλαδη να εισαι συνεχεια κοντα τους κ να διχνεις οτι τους θελεις πολυ ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο κ ετσι ολο αυτο σε οδηγισε στο οτι (........) μεσα στη ζωη σου.

Senior Member
    ειμαι σιγουρος οτι ξερω πως παει αυτο στη συνεχεια αλλα δε θελω να πω πραγματα που δε τα εχεις αναφερει καθολου

αρα επι τοσα χρονια σκεφτοσουν μαλον συνεχεια αυτη τη φραση οπως ακριβως εκανα εγω κ δεν την ελεγες σε κανενα κ εκτος οτι δε την ελεγες σε κανενα εδιχνες το ακριβως αντιθετο οτι τους ηθελες για γονεις σου (σκεφτομαι κατι αλλο αλλα δε το γραφω) κ βρισκοσουν μονιμος σε αυτο το σκινηκο δηλαδη να εισαι συνεχεια κοντα τους κ να διχνεις οτι τους θελεις πολυ ενω συνεβαινε το ακριβως αντιθετο κ ετσι ολο αυτο σε οδηγισε στο οτι (........) μεσα στη ζωη σου.
    Ακριβως...Πες μου ποια μπορεί να είναι η συνέχεια ....Θα ήθελα να ξέρω...

Banned
    λοιπον καθαρα επιδη δε θελω να γραψω πραγματα που θα αποτελουν συνεχεια της ιστοριας που εγραψες γιατι δε θελω να εκτεθω στο φορουμ ουτε εγω αλλα ουτε κ συ θα σου πω πμ το υπολυπο του κειμενου που παρελειψα.

Senior Member
    λοιπον καθαρα επιδη δε θελω να γραψω πραγματα που θα αποτελουν συνεχεια της ιστοριας που εγραψες γιατι δε θελω να εκτεθω στο φορουμ ουτε εγω αλλα ουτε κ συ θα σου πω πμ το υπολυπο του κειμενου που παρελειψα.
    Θα μου στείλεις προσωπικο μηνυμα εδώ?

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast