Από ότι έχω ακούσει ο υποθυρεοειδισμός προκαλεί συμπτώματα κατάθλιψης, και κάποιοι γιατροί αρχίζουν θεραπεία ψυχολογική αφού τον διορθώσουν. Καλά σου είπε ο γιατρός σου. Κάνε λίγο υπομονή. Πολύ πιθανά από αυτό να προέρχονται τα συμπτώματά σου.
Printable View
Από ότι έχω ακούσει ο υποθυρεοειδισμός προκαλεί συμπτώματα κατάθλιψης, και κάποιοι γιατροί αρχίζουν θεραπεία ψυχολογική αφού τον διορθώσουν. Καλά σου είπε ο γιατρός σου. Κάνε λίγο υπομονή. Πολύ πιθανά από αυτό να προέρχονται τα συμπτώματά σου.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία, θα πω μόνο ότι είδα να συμβαίνει σε συγγενικό μου πρόσωπο και νομίζω είναι σημαντικό: Η συγκεκριμένη γυναίκα πέρισυ είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά, με το ζόρι κυκλοφορούσε και από ότι έμαθα προσπάθησε να αυτοκτονήσει κιόλας. Εισήχθη σε ψυχιατρική πτέρυγα νοσοκομείου και μετά από εξετάσεις βρέθηκε ότι είχε σοβαρό θέμα με το θυρεοειδή. Έκανε επέμβαση και αμέσως (αμέσως όμως) άλλαξε τελείως. Μέσα στην καλή χαρά, ομιλητική, δραστήρια, μέχρι που έκανε μαθήματα στη μαμά μου για να αρχίσει να .... γκομενίζει. Τα λέω πολύ συνοπτικά για να μην κουράζω, το είδα όμως να συμβαίνει και εύχομαι margo να πάνε όλα καλά και σε σένα....!
Eυχαριστω πολυ ρε παιδια και εγω απο τοτε που εκανα ολικη αφαιρεση τα εχω δει ολα. . Πολυ ταλαιπωρια και φυσικα δεν σου λενε τιποτα οι γιατροι για τις ψυχολογικες επιπτωσεις που μπορει να εχεις.
Eδω οι γυναικες μολις γενανε και διαταρασονται οι τιμες του θυροειδη ειναι πολυ πιθανο να πεσουν σε καταθλιψη. Eγω εχω ηπια καταθλιψη. Tο χειροτερο ειναι οτι εχω γενικευμενη φοβια. Φοβαμαι μονη μου σπιτι φοβαμαι να βγω εξω το βραδι. Tο καλο ειναι οτι παρολο που νιωθω ενα βημα πριν απο την κριση προσπαθω και κανω αυτα που φοβαμαι... αλλα ειναι πολυ δυσκολο..