Χαίρομαι πραγματικά για την βοήθεια σου kerasi, προς το παρον δεν θα του στειλω κατι αλλο ακομη για να μην φανεί ότι τον τρέχω και απο πισω, πραγματικα είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχεις στο μυαλό σου :)
Printable View
Χαίρομαι πραγματικά για την βοήθεια σου kerasi, προς το παρον δεν θα του στειλω κατι αλλο ακομη για να μην φανεί ότι τον τρέχω και απο πισω, πραγματικα είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχεις στο μυαλό σου :)
Nαι καλα το σκεπτεσαι και βασικα θελω κι εγω να σε ρωτησω κατι πανω στο θεμα. Θα σου στειλω μολις πιασεις 50 δημοσιευσεις και τοτε θα ενεργοποιηθουν τα πμ.
Leela , τα πραγματα ειναι απλα ,
εισαι μια απο τις πολλες με τις οποιες επικοινωνει μεσα απο το face για να πηδηξει που και που. Σε γνωρισε απο κοντα , κατι δεν του αρεσε πολυ και σε αποφευγει , με το γαντι παντα , γιατι που ξερεις, μπορει καποια στιγμη να μην του καθεται καποια αλλη και να σε θυμηθει παλι για κανα γαμησακι.
Παρτο αποφαση και μην ασχολεισαι αλλο με τον τυπο γιατι στο τελος θα νιωσεις ηλιθια που του εδωσες σημασια.
Δεν του δινω σημμασια πια betelgeuse, και ισως τα πράγματα να είναι και όπως τα λες. Δεν αποκλειω τιποτα. Το πιο πιθανο δηλ ειναι να ισχυει αυτο που λες. Εφοσον όμως δεν του είχε αρέσει και πολύ δεν θα το συνέχιζε νομίζω για τόσο καιρό. Τωρα δεν ξερω κιολας.
Ναι kerasi, ευχαριστω για την βοηθεια... Θα περιμένω :)
ειτε παιζει με πολλες, ειτε ειναι δεσμευμενος, το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ειλικρινης και δεν θελει και συνεχεια. οποτε φευγεις πρωτη κι αστον να κουρευεται.
Ναι Remedy αυτό προσπαθώ να κάνω, αυτή την στιγμή αφού αυτός δεν θέλει να είμαι διπλα του, όποιος και να είναι ο λόγος, δεν μπορώ να κάθομαι να τον παρακαλαω γιαυτό αποχωρώ. Αν με θελει θα με ψαξει απο μονος του.
λιλα μου και να σε ψαξει απο μονος του, το θεμα ειναι να εισαι μαζι του οπως θελεις εσυ, σε μια ικανοποιητικη σχεση, οχι για δυο ξεπετες κι εξω απο την πορτα που πιθανως θα επιδιωξει ξανα, χωρις να δεσμευτει μαζι σου ομως, κανοντας την ζωη του κανονικα, ποιος ξερει πως και με ποιαν..
Αυτό ισχύει απόλυτα που λες. Αυτή την στιγμή έχω ξενερώσει πολύ μαζί του και οσο περνάει ο καιρός ακόμη περισσότερο. Απλά αυτό που λεω, για το αν θα με ψάξει, εννοω για να μου εξηγήσει τι έγινε. Πραγματικά δεν ξέρω πόση σημμασία έχει αυτό, αλλά αυτή την στιγμή για να είμαι τελείως ήρεμη, θα ήθελα την ειλικρινής εξήγησή του. Δεν ξέρω όλα γυρνάνε στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Θέλωντας και μη δεν μπορώ να το ελέγξω :(
Μακάρι ρε Θεοφανία μου, αυτό ελπίζω και εγώ.
Ναι φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση αν επιστρέψει και ποτέ (που δεν το νομίζω), να μην παρω τις απαντήσεις που πρέπει. Δεύτερη φορά τα ίδια λάθη δεν θέλω να τα κάνω.
Γι' αυτό μην είσαι σίγουρη. Μπορεί να μη συμβεί. Μπορεί όμως και να συμβεί χωρίς καν να σου δώσει ο ίδιος τις εξηγήσεις. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός...
Το θέμα είναι ότι αν εμφανιστεί ο ίδιος και σου δώσει εξηγήσεις, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε (γιατί αυτό το δε θέλω να ξανακάνω το ίδιο λάθος πολλοί το είπαμε, στην πράξη τι κάναμε είναι το θέμα :p) να βεβαιωθείς ότι είναι ειλικρινής και να έχει αποδείξεις (αν είναι κάτι άλλο και όχι άλλη σχέση/γυναίκα στη μέση).
Η αλήθεια ειναι πως φοβαμαι και λιγο γιατι αν οντως υπαρχει αλλη γυναικα ισως έχω και μπλεξιματα στο τελος. Καλα αν υπαρχει και αλλη γυναικα δεν νομιζω να εχει το θαρρος να ερθει να μου το πει. Τι να μου πει; εχω αλλη γυναικα και απλα ηθελα να παιξω λιγο μαζι σου;
kerasi, θα περιμενω τις συμβουλές σου που μου είπες, γιατί δεν την παλεύω...
Μπλεξίματα εννοείς όπως το να σε κυνηγάει η άλλη αν είναι υπαρκτή κλπ; Αυτό θα προϋπέθετε το να της το πει ή να το ανακαλύψει η ίδια. Να της το πει δεν το νομίζω. Να το ανακαλύψει, όσο δεν επικοινωνείτε, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες. Ποιο είναι το στοιχείο σου που μπορεί να σε βρει; Ο αριθμός του κινητού σου από μηνύματα και κλήσεις, αν δεν τα έχει σβήσει αυτός; Απ' αυτό εύκολα γλιτώνεις.
Ναι είτε να δει μηνύματα μου στο κινητό του είτε από το fb. Τώρα δεν ξερω πραγματικά τι παίζει είναι όλα ένα μυστήριο :/ Μπορεί να μην υπάρχει άλλη καν, μπορεί να έχει χίλια δυο αλλα θεματα.