Results 76 to 90 of 98
Thread: Τι πραγματικά συμβαίνει;
-
18-12-2014, 00:50 #76
Ναι καταλαβα, μπορει ομως να μην προκειται για το ιδιο διαμερισμα ας πουμε, αλλα παλι υπαρχει το ενδεχομενο να σε εβλεπαν οι γονεις, οι γειτονες κλπ ενω ακομα τουλαχιστον δεν ηταν το επιθυμητο αυτο. Δηλ στο στυλ πανω-κατω δεν ειναι και δυσκολο να σε δει ο αλλος ή και στο δρομο ακομα οταν κυκλοφορησεις παρεα. Τελοσπαντων αφηνουμε το θεμα αυτο κ ερχομαι στο τωρα, τι γινεται? Μιλατε? Καθε ποτε?
- 18-12-2014, 01:02 #77
Βασικά είναι περίεργο γιατί την πρώτη φορά που με είχε καλέσει σπίτι του και δεν πήγα δεν φοβόταν μην μας δει κανεις; Τελος παντων. Τώρα δεν μου έχει στείλει αυτός ξανα. Μου έστειλε το πρώτο μήνυμα να σταματησουμε να μιλαμε γιατι εχει ενα σοβαρο οικογενειακο προβλημα και οτι οσο κι αν θελω να τον στηριξω αυτο δεν γινεται. Μου ειπε επισης οτι αξιζω μια ειλικρινης απαντηση και οτι θα μου εξηγησει οταν ηρεμησουν τα πραγματα. Εγω δεν απαντησα σε αυτο το αφησα ετσι. Μετα απο 2 μερες δεν αντεξα και του εστειλα παντα με ηρεμο τροπο. Μου εξηγησε οτι ειμαι μοναδικος ανθρωπος που ακομα τον νοιαζομαι μετα απο αυτο. Μου ειπε οταν πεφτουμε πρεπει να εχουμε την δυναμη να σηκωθουμε ξανα. Επισης του ειπα οτι εφυγε πολυ ξαφνικα και δεν ξερω τι εγινε μου εξηγησε οτι θα παρω τις απαντησεις που θελω οταν πρεπει και πως δεν φταιω εγω σε κατι παρα μονο αυτος, γιαυτο να εχω την συνειδηση μου καθαρη και να σκεφτομαι με ηρεμια και λογικα πια. Μου ειπε καταλαβαινεις πως πλεον τα πράγματα μεταξύ μας δεν μπορούν να ειναι οπως πριν και να προσευχομαι να ειναι ολος ο κοσμος καλα και εμεις ακομη καλυτερα και μου εβαζε φατσουλες λυπημενες συνεχεια. Δεν ξερω πραγματικα τι εχει.
Μου ειπε πως μπορουμε να μιλαμε φιλικα παντα στα επιτρεπτα όρια και πως θα μου στελνει αυτος σε τακτα χρονικα διαστηματα να με ρωταει πως ειμαι και να μαθαινει νεα μου και οτι θα με στηριζει σε οτι δυσκολια εχω. Του είπα ακόμη πως δεν πιστευα να μου συμπεριφερθει με αυτον τον τρόπο και πως σαν αντρας που ειναι θα μπορουσε να ερθει να μου πει προσωπο με προσωπο ξερεις δεν θελω αλλο και οχι απο μηνυμα. Μου ειπε το ξερω οτι με θεωρεις δειλο και εχεις δικαιο, αλλα θα σου εξηγησω και θα παρεις αυτα που θες οταν πρεπει. Του ειπα οι πραξεις δειχνουν παντα πολλα για εναν ανθρωπο και μου ειπε ναι οι πραξεις μου εδειξαν οτι ειμαι κακο παιδι και ας μην μου το καταλογιζεις... Απο χθες που τα ειπαμε αυτα δεν ξαναμιλησαμε. Φυσικα καθε φορα που του στελνω μου απανταει αλλα αυτος δεν με εχει ψαξει απο μονος του ακομα ποτέ.
18-12-2014, 01:25 #78
Ενδεχομενως να εχει καποιο προβλημα υγειας καποιος απ τους γονεις του και δε θελει να επεκταθει κ να σε βαλει κ σενα στο προβλημα. Ή καποια αλλη συνθηκη που δε γνωριζουμε. Εγω θα λεγα καπως να επικοινωνησεις σε πιο χαλαρο τονο, δηλ να μην πηγαινει η κουβεντα στα ιδια κ στα ιδια καθε φορα. Για την ωρα βεβαια μην τον καλεις εσυ και θα σου πω τι μπορεις να κανεις εν ευθετω χρονω. Στο facebook εισαστε φιλοι?
18-12-2014, 01:28 #79
Ναι είμαστε και στο fb φίλοι αλλα δεν πολυασχολείται θα έλεγα... Ευχαριστώ για την βοήθεια σου kerasi παντως.
18-12-2014, 01:33 #80
Ωραια, προσπαθησε να σαι κουλ απο δω κι επειτα και θα σου στειλω κατι που θα τον κανεις παγωτο.
18-12-2014, 01:38 #81
Χαίρομαι πραγματικά για την βοήθεια σου kerasi, προς το παρον δεν θα του στειλω κατι αλλο ακομη για να μην φανεί ότι τον τρέχω και απο πισω, πραγματικα είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχεις στο μυαλό σου :)
18-12-2014, 02:01 #82
Nαι καλα το σκεπτεσαι και βασικα θελω κι εγω να σε ρωτησω κατι πανω στο θεμα. Θα σου στειλω μολις πιασεις 50 δημοσιευσεις και τοτε θα ενεργοποιηθουν τα πμ.
18-12-2014, 03:10 #83
Leela , τα πραγματα ειναι απλα ,
εισαι μια απο τις πολλες με τις οποιες επικοινωνει μεσα απο το face για να πηδηξει που και που. Σε γνωρισε απο κοντα , κατι δεν του αρεσε πολυ και σε αποφευγει , με το γαντι παντα , γιατι που ξερεις, μπορει καποια στιγμη να μην του καθεται καποια αλλη και να σε θυμηθει παλι για κανα γαμησακι.
Παρτο αποφαση και μην ασχολεισαι αλλο με τον τυπο γιατι στο τελος θα νιωσεις ηλιθια που του εδωσες σημασια.
18-12-2014, 11:33 #84
Δεν του δινω σημμασια πια betelgeuse, και ισως τα πράγματα να είναι και όπως τα λες. Δεν αποκλειω τιποτα. Το πιο πιθανο δηλ ειναι να ισχυει αυτο που λες. Εφοσον όμως δεν του είχε αρέσει και πολύ δεν θα το συνέχιζε νομίζω για τόσο καιρό. Τωρα δεν ξερω κιολας.
18-12-2014, 11:35 #85
Ναι kerasi, ευχαριστω για την βοηθεια... Θα περιμένω :)
18-12-2014, 11:49 #86
ειτε παιζει με πολλες, ειτε ειναι δεσμευμενος, το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι ειλικρινης και δεν θελει και συνεχεια. οποτε φευγεις πρωτη κι αστον να κουρευεται.
18-12-2014, 13:05 #87
Ναι Remedy αυτό προσπαθώ να κάνω, αυτή την στιγμή αφού αυτός δεν θέλει να είμαι διπλα του, όποιος και να είναι ο λόγος, δεν μπορώ να κάθομαι να τον παρακαλαω γιαυτό αποχωρώ. Αν με θελει θα με ψαξει απο μονος του.
18-12-2014, 13:07 #88
λιλα μου και να σε ψαξει απο μονος του, το θεμα ειναι να εισαι μαζι του οπως θελεις εσυ, σε μια ικανοποιητικη σχεση, οχι για δυο ξεπετες κι εξω απο την πορτα που πιθανως θα επιδιωξει ξανα, χωρις να δεσμευτει μαζι σου ομως, κανοντας την ζωη του κανονικα, ποιος ξερει πως και με ποιαν..
18-12-2014, 13:22 #89
Αυτό ισχύει απόλυτα που λες. Αυτή την στιγμή έχω ξενερώσει πολύ μαζί του και οσο περνάει ο καιρός ακόμη περισσότερο. Απλά αυτό που λεω, για το αν θα με ψάξει, εννοω για να μου εξηγήσει τι έγινε. Πραγματικά δεν ξέρω πόση σημμασία έχει αυτό, αλλά αυτή την στιγμή για να είμαι τελείως ήρεμη, θα ήθελα την ειλικρινής εξήγησή του. Δεν ξέρω όλα γυρνάνε στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Θέλωντας και μη δεν μπορώ να το ελέγξω :(
18-12-2014, 13:31 #90