Originally Posted by
Macgyver
Η αναφορα μου σε οπλα , εγινε εκ παραδρομης , κακοβουλως , απο ενα μελος , την Ντιανα , την οποια ουδεποτε απειλησα οτι θα χρησιμοποιησω οπλο ( ! ) , αλλου απευθυνετο το μειλ , και το ελαβε και αυτη κατα λαθος , και απλως ανεφερα στον κανονικο αποδεκτη του μειλ οτι εχω τις 4 καραμπινες μου σε ετοιμοτητα λογω της υπερβαλλουσας εγκληματικοτητας , το οτι εχω 4 καραμπινες , νομιμοτατες , με κανει και επικινδυνο/τρομοκρατη ? . Αν ηθελα να βλαψω την Ντιανα , η μυικη/σωματικη κατασταση +γνωσεις μου σε πολεμικες τεχνες , αρκει .
Οσο για σενα , Κυκνε , που τωρα θυμηθηκες μετα απο 8 μηνες το περιστατικο , αφου δεν ειχες τι να πεις , στην παρατηρηση μου , οτι προσβαλλεις και απειλεις καποιον που σε συνεδραμε με επανειλημμενα ποστ συμπαραστασης , λες οτι εχω απειλησει με σοβαροτατο τροπο ( ! ) αλλα μελη , και υπονοεις οτι θα απειλησω κι εσενα , αλλη ορεξη δεν ειχα . Εισαι αγενεστατη , και δειχνεις ελλειψη ηθους .
Να αναφερω το περιστατικο , που γνωριζουν τα παλαιοτερα μελη , γιατι εχεις μπερδεψει τα φορουμ φαινεται , την ωρα που κλαιγοσουν ως συνηθως στο e-psychology , χαριεντιζοσουν στο ' στεκι της ψυχολογιας ' περι σαμπουαν και καλλυντικων .
Απλως σου αρεσει να τραβας την προσοχη με τον γνωστο τροπο σου . Κι εγω εχω καταθλιψη , και πιο σοβαρη απο την δικη σου , αλλα δεν κλαιγομαι .
Γιωργο , δεν κανω διαλογο με την ρεμεντυ . Δεν αποκαλειται διαλογος το να γραφει ποστ 20 αραδων και εγω μιας !!!