Results 76 to 90 of 121
Thread: Τοχετε παρει χαμπαρι?
-
10-01-2015, 08:10 #76
- 10-01-2015, 12:46 #77
"σου χει λαχει, σου χει λαχει, να σε κυνηγουν οι βλαχοι?" :p
Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη!
Που το ξετρυπωσες βρε σατανα?? Και το χαν κρυψει τοσο καλα! Κανεις άλλος δεν μπορουσε να δει τις διαφημισεις… τους ξεσκεπασες. Πραγματικος μαγκαιβερ!!
Αντε, με το καλο να ανακαλυψεις κι ότι ο μεγαλυτερος σαματατζης του φορουμ, εισαι εσυ και να τους προτεινεις την διαγραφη σου, μιας που μονιμως συμμετεχεις για να ξεθαψεις κανενα θεμα 15 χρονων μηπως προκαλεσεις κανεναν, η να ριξεις καμια μπηχτη που μπορει ν αναψει κανεναν καυγα...
Κι αυτές είναι μονο οι αστειες εμπρηστικες δραστηριοτητες σου, που διασκεδαζουν ολο το φορουμ κι ομολογω, κι εμενα...
υπαρχουν κι αυτές που εμπιπτουν στην ποινικη δικονομια και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης αν καποιος αποφασισει να ασχοληθει στα σοβαρα μαζι σου, αλλα ουτε εξοδα χρειαζονται.
Κι απορω με τον αεον που καθεται και σου απολογειται , όταν ΕΣΥ, εισαι η προσωποποιηση του πονοκεφαλου για ένα φορουμ, καθως μπορεις να τους βαλεις σε μεγαλες περιπετειες με την παραβατικη συμπεριφορα σου..
Διοτι είναι άλλο να λες ότι η ρεμεντι είναι διπροφιλο με την μαριον και να γελανε μεχρι το φεισμπούκ με το iq (σας) και στην χειροτερη να στα σβηνουν και να μιξοκλαις σαν κοριτσακι, κι άλλο να μας λες ότι κατεχεις οπλα και σκεφτεσαι να βρεις που μενουν τα μελη για να τα εξοντωσεις. Αυτά είναι αυτεπαγγελτα αδικηματα , όχι θεματα λειτουργιας μιας ιστοσελιδας και δεν χρειαζεται κανενας διαχειριστης να ασχοληθει μαζι σου για να σου ερθουν σπιτι να δουμε τι οπλα εχεις κι αν εχεις αδειες γι αυτά (σε ισχυ) κι αν εισαι σε θεση να εχεις οπλα (ψυχιατρικως) κι αν μπορεις να απειλεις τον κοσμο εχοντας οπλα…
Προς ενημερωση σου, το ότι σβηνεις τις απειλες σου δεν σημαινει ότι σβηνονται. Υπαρχουν παντα.
Καταλαβες αγγελακο?
Κατά τα αλλα σου ευχομαι τις επομενες γιορτες να ασχολεισαι με καμια γυναικα που είναι διπλα σου και να λειπεις σε κανενα ταξιδακι μαζι της αντι να παιζεις στο φορουμ. Μπορει να σου εχω γινει αθεραπευτη εμμονη, αλλα για σενα ειμαι φανταστικο προσωπο, όχι υπαρκτο… εκτος αν δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις αυτά τα δυο.
Περιττο να αναφερω ότι ουδεποτε ειχα άλλο προφιλ από αυτό, οσο κι αν αυτό σε λυπει κι εσενα και τα φιλαρακια σου.(δεκτος κάθε ελεγχος εκ της διαχειρισης).
Να ματαξαναπω εδώ με την ευκαιρια, ότι ειμαι βεβαιη ότι στην διαχειριση φαινονται πολλα περισσοτερα διπροφιλα από αυτά που χτυπουν τον αυτοματο συναγερμο.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΡΟΦΙΛΑ και προφανως, ιδιωτικα.
Οσο γι αυτους που αποκαλουν ΕΣΕΝΑ διπροφιλο, να τους πω ότι εχουν δικιο κι απορω γιατι παραπονιεσαι!
Εσυ ΕΙΔΙΚΑ εισαι αποδεδειγμενο διπροφιλο, όχι υποθετικο.
Τα νικ vagpap, macgyver, είναι και τα δυο σε ισχυ και ανηκουν και τα δυο σε σενα και μαλιστα το ειχες παραδεχτει όταν πιαστηκες να απαντας με λαθος νικ σε μια συζητηση.
Ποιος σε ξεσκεπασε να δεις…..
Α, ναι…. ΕΓΩ!!!!!
Ε πες στα παιδια τωρα για να μην απορουν που κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι για την παρτη μου, ότι αυτος είναι ο πραγματικος λογος της εμμονης σου κι εκτοτε δεν μπορεις να ησυχασεις.
Λεμε για τα δυο αποδεδειγμενα προφιλ σου, ετσι? Δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν κι αλλα/ο… αλλα αυτά τα εχεις παραδεχτει κι ο ιδιος όταν πιαστηκες στα πρασα κι εχω ακομα τα πμ σου που προσπαθουσες να μου δικαιολογηθεις λεγοντας κατι αστειες δικαιολογιες για τον λογο που εκανες δυο προφιλ χωρις να το γνωστοποιησεις και χωρις να ακυρωσεις το ένα...
Αυτά λεω μα-ν-κ-αιβερ.... και περαστικα για ολα τα θεματα σου, υπαρκτα και ανυπαρκτα...
:)
10-01-2015, 13:20 #78
Remedy κι όποιοι άλλοι του τη λέτε προσέξτε μη σας πάρουν κι εσάς τα σκάγια και μείνουμε τρεις κι ο κούκος στο φόρουμ :p
(το εμότικον δεν είναι ειρωνικό προς αποφυγή παρεξηγήσεων)Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-01-2015, 14:13 #79
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα).
Last edited by Aeon; 10-01-2015 at 17:17.
10-01-2015, 15:29 #80
ωρες ειναι περα απο τις υπολοιπες συκοφαντιες, απειλες και ψεματα να μου πεις τωρα οτι ειμασταν και συμμαθητριες... (γλυκιααααα)
το φυλο δεν το γραφω τυχαια, εισαι ο μονος που δηλωνει ανδρας που εχω δει, που ασχολειται τοσο με ηλικιες γυναικων.
ουτε 45αρα μοναχικη κουτσομπολα κομμωτρια απο τα κατω πετραλωνα που σε εφτυσε το εικοσαχρονο που κυνηγουσες να ησουν δεν θα το χες τοσο καημο το οτι περναν τα χρονια σου... ;)
για συμμαθητριες σου,απευθυνσου στην μπαμπω που σε συντρεχει και στους προβληματισμους σου.
εγω ειμαι πολυ μικροτερη σου,αν και δεν εχω δει πουθενα η ηλιθιοτητα η η ανισορροπια να εξαρταται απο την ηλικια. πιστευω οτι ησουν στην ιδια κατασταση και πριν τα 53 που δηλωνεις οτι εισαι (στην πραγματικοτητα μπορει να εισαι και 63, δεν το ξερουμε)...
για τα διπροφιλα σου, γαργαρα ε?
κλασικααααα.....Last edited by Aeon; 10-01-2015 at 17:17.
10-01-2015, 15:39 #81
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης (προσωπικά δεδομένα).
Οσο για τα 2 προφιλ , οντως τον Αυγουστο 13 , αλλαξα απο vagpap σε macgyver . Αν διατηρω δυο προφιλ , προκαλω την διαχειρηση να το εξακριβωσει .
Aλλα τα ιδια κανεις οταν τελειωσουν τα επιχειρηματα , κατηγορεις τον αλλον-ην για διπλοπροφιλο .Last edited by Aeon; 10-01-2015 at 17:17.
10-01-2015, 15:46 #82
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΡΟΦΙΛΑ και προφανως, ιδιωτικα.
αφου οταν μιλας πολυ σοβαρα κ σε βλεπουν να ιδρωνεις
οι γνωστοι σου δε θα το εκτιμησουν
αλλα οι φιλοι σου ναι.
10-01-2015, 15:56 #83
Δεν νομίζω να χρειάζεται να πρήζουμε και μ' αυτό τη διαχείριση αφού κι ένα απλό μέλος μπορεί να το κάνει...μια χαρά ενεργό μου φαίνεται αυτό το προφίλ...ενώ του μνημονίου π.χ. το παλιό είναι μπαναρισμένο...
http://www.e-psychology.gr/forum/mem...p?12111-vagpapΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-01-2015, 15:59 #84
Ποιο προφίλ κυκνε;
10-01-2015, 16:22 #85
10-01-2015, 16:30 #86
αλλα να παρουσιαζουμε τον Macgyver ως πονοκεφαλο του φορουμ νομιζω οτι δεν ειναι ακριβως ετσι γιατι δε πιστευω οτι ειναι αμεσα επικυνδυνος αφου ξερω πολυ καλα οτι οι αμεσα επικυνδυνοι δε κολωνουν σε τιποτα κ πουθενα αφου αυτο που τους δικρινει ειναι οτι βρισκονται εκτος ελεγχου μονιμα κ δε σβηνουν μυνηματα αλλα τωρα αν καπιος ακουει για υποπολυβολα κλπκλπ (τυχαιο παραδειγμα λεω δεν αναφερομαι σε καπιον) κ παρ ολα αυτα κανει καπιον παρεα το γνωριζει οτι μπορει να ειναι οπλισμενος σαν αστακος αρα αυτος παιρνει κ την ευθυνη για αυτο δεν ειναι μωρο παιδακι να χρειαζεται προστασια.
10-01-2015, 16:30 #87
Εγώ είμαι αλλά καμία σχέση με διπλοπροφιλο.. Αυτό απλα μπαναριστηκε απο το 2011 κιόλας, ουδέποτε είχα 2 προφίλ σε ισχύ και ουδέποτε ως mnimonio δεν εκρυψα ποια είμαι και ας επιμένουν κάποιοι να κάνουν λες και ανακάλυψαν την Αμερική :-)
10-01-2015, 16:43 #88
Το ξέρω γι' αυτό κι ανέφερα ότι το παλιό δικό σου είναι μπαναρισμένο, δεν σε είπα διπλοπρόφιλο...κι όντως δεν έκρυψες ποια είσαι αλλιώς δεν θα το ήξερα κι εγώ αν κι ομολογώ ότι με την προηγούμενη σου ερώτηση μπερδεύτηκα και σκέφτηκα μήπως είπα βλακεία, lol!
Αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, δεν έβαλες κάτι λιγότερο τρομαχτικό από το μνημόνιο ζελεδάκι ας πούμε; :pΣτέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
10-01-2015, 16:46 #89
10-01-2015, 16:46 #90
ηθελε να μνημονευσει το παλιο της νικ για αυτο το εβαλε το εμαθα καλα το εργο :)