Ελα ρε κυκνε γιατι???
(αλλη μια ταινια που μου εχει μεινει στο πετσι ειναι μια ισπανικη παραγωγη το la cara oculta ή Τhe hidden face την εχεις δει? )
Printable View
Ποτε θα γινει η ορκομωσια των νεων moderators ? να το γιορτασουμε ρε παιδια .
Εντάξει γούστα είναι αυτά :) Βασικά 1ον την βαρέθηκα σαν υπόθεση και 2ον με ξένισαν οι ερωτικές σκηνές αλλά εντάξει εγώ έχω και το πρόβλημα μου οπότε μάλλον είμαι λίγο υπερβολική...
Αυτή που λες δεν την έχω δει αν και κάτι μου λέει, θρίλερ είναι; Αν ναι, να την έχω στα υπόψιν...μια ισπανική ταινία που μου άρεσε πολύ ήταν το el orfanato ή the orphanage, αυτή την έχεις δει;
Υποθέτω οτι το Gone Girl παίζει να είναι κάποιου είδους "σεναριακό" sequel, του Gone Baby Gone...
Όχι οτι θα ήταν κάτι κακό, αφού μου άρεσε σαν σύνολο η πρώτη, λογικά θα μου αρέσει και η δεύτερη. Ίσως γι'αυτό ήταν και πρωταγωνιστής ο Casey Affleck που κατ' εμε παραπέμπει σε νεαρότερη ηλικία απ'τον αδελφό του..
Οκ, μόλις μπήκε στη λίστα, ευχαριστώ μνημόνιο! :) Και συμφωνώ για τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, έχει πραγματικά διαμάντια! Έχω δει αρκετές ευρωπαϊκές ταινίες κι όχι μόνο θρίλερ αν τυχόν θέλεις να σου προτείνω...αλλά μιας και μιλήσαμε για ισπανικές ταινίες ο Αλμοδοβάρ σου αρέσει;
σκεφτομαι να κι αλλο ενα μελος που ηρθε να βγαλει γκομενα απο εδω περα.
πολλοι προσπαθουν αλλα ματαια, αλλοι όμως εχουν πιθανοτητες γιατι εχουν διαφορετικη συμπεριφορα. Για εναν τετοιο λεω!
Μα τι χαζομαρες,με το συμπαθειο,λετε?ειναι δυνατον να μπει κάποιος σε ενα τετοιο φορουμ για να βρει γκομενα?αυτο μονο εγω θα μπορουσα να το κανω που ειμαι τοσο άχρηστος και ανυπαρκτος για ολους!
Έννοια σου και πάρα πολλοί και πολλές είχαν τέτοιες προσδοκίες.
Υπήρχε μάλιστα μέλος που έφτιαχνε κατ' εξακολούθηση σχέσεις από δω μέσα, οι οποίες τελικά κατέληγαν άσχημα. Αυτό το γνωρίζω, γιατί ξεκατινιαζόταν εδώ μέσα στα φανερά με τις κοπέλες.
Και πάααρα πολλοί έχουν βγει ραντεβού!
Oσο πιο άχρηστος νιώθεις,τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να κάνεις κάτι καλό στη ζωή σου σε οποιοδήποτε τομέα
Πολλή νέκρα σήμερα στο φόρουμ και στο skype, βαριέμαι...θα συνέχιζα τον ύπνο μου αλλά έφτιαξα καφέ...
Μιας και λέγατε για ταινίες... ξέρετε κανένα σαιτ με ταινίες δωρεάν... μου έχουν πει κάποια αλλά όλα θέλουν λεφτά με μήνυμα από το κινητό... και αν είναι και ον λαιν ακόμα καλύτερα... υπάρχουν βέβαια αρκετές ταινίες στο γιου τιουμπ ολόκληρες αλλά οι υπότιτλοι είναι ένα θέμα... και δεν το διευκρίνισα αυτό... σάιτ με ελληνικούς υπότιτλους αν είναι δυνατόν... αλλά αν δεν υπάρχει, άντε και χωρίς...
googlarisma δοκιμασες?
http://teniesonline.ucoz.com/
εγω απο εδω ειχα δει αρκετες αλλα πρεπει να περιμενεις λιγο α φορτωσουν, εμενα αυτο μου τη σπαει.
Gothly σ' ευχαριστώ, αυτή η σελίδα ζητάει το κινητό μου και μετά πρέπει να στείλω μήνυμα που χρεώνεται... επειδή δεν το έχω κάνει δεν ξέρω αν θέλει και μήνυμα για κάθε ταινία...
To site που σου ειπες η γκοθλυ καθως και το gamato , εχουν απειρες τιανιες με ελληνικους υποτιτλους.
Στο πρωτο βεβαια , εγω δεν εχω θεμα με το loading αλλα με τον ηχο. Ειναι πολυ χαμηλη η ενταση , σε σημειο να μην ακουω τιποτα σχεδον.
Kαλο site θεωρω το solarmovie.is , αλλα δεν εχει υποτιτλους.
αμοκ που εχουν παθει στο ιντερνετ με τις διαφημισεις που το ειδαν γραμενο οτι εγω αγοραζω οτι να ναι δε μπορω να καταλαβω ειμαι φοβερα εκλεκτικος... οταν παιρνω κατι στα σοβαρα... κανονικα θα επρεπε να υπαρχει χορος για να παιζουν τις διαφημισεις ακριβως κατω απο τα βιντεο το δυσκολο ειναι να καταλαβει κανεις τα αυτονοητα
παααλι το χεις ανοιχτο δε βαρεθηκες αμφιβαλω αν υπαρχει κατι σοβαρο εκει μεσα τις προαλλες εμφανιστηκε απο το πουθενα ενας παπους απο τη μαλαισια που ελεγε να τον κανω φιλο χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα χαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ α...
δεν βαριεσαι!!! χαχαχα
Οποιος εχει εμπειρια με υπνωτικα χαπια ας μου στειλει να ρωτησω κατι
.....Ότι δεν ξαναλέω ποτέ μεγάλα λόγια...."δεν αρρωσταίνω" κ βλακείες. "Μην έρχεσαι θα σε κολλήσω" μου λέγανε, "έλα τώρα μωρέ, εγώ δεν κολλάω" απαντούσα. Τόσα ήξερα τόσα έλεγα...... Να 1 λοίμωξη του αναπνευστικού τώρα "πάρε να'χεις", φάρμακα, δύσπνοιες, νοσοκομείο, δυσφορίες, πυρετοί, κλειστός λαιμός κ σχεδόν βδομάδα χωρίς γυμναστήριο (για εμένα καλύτερα να με είχαν πυροβολήσει, τόσες μέρες δεν μου είχε ξανατύχει αποχή από φυσική άσκηση σε όλη μου τη ζωή....), νεύρα κρόσσια, κλείσιμο στο σπίτι, κόπωση, βαρύ κεφάλι, ζαλάδες. Μου 'χει φύγει η μαγκιά κανονικά. Ας πρόσεχα...
Περαστικά σου ρε μαρισποζα ε και την επόμενη φορά πρόσεχε και λίγο...
Εγώ σκέφτομαι ότι νευρίασα... και το ξύδι είναι στην κουζίνα και βαριέμαι...
Σε λιγο θα αρχίζει να κραζει καποιον,θα ξεσπάσει και θα είναι μια χαρα μην ανησυχείς!!!
Σπύρο σε πληροφορώ πως είμαι από τα άτομα που δεν έχω "τσακωθεί" ποτέ με κανεναν εδώ μέσα... κάπου έχεις μπερδευτεί...
Εχεις και πυρετό μαρισποζα?
οοοο!!!
Είναι η ώρα των παραμυθιών στην τηλεοραση... στο ένα κανάλι τα παραμύθια του γιωργάκη και στο άλλο τα παραμύθια του σαμαρά... σε λίγο θα αρχίσουν και των υπολοίπων... είναι η ώρα τώρα... πάω να την πέσω... Καλό σας βράδυ!!
Και περαστικά στους αρρώστους!
.......κ όλους μαζί αν βαριέσαι να πεις παραμύθι σε κανένα τυχόν πιτσιρίκι μες το σπίτι κ θες να το βάλεις για ύπνο. Θα μου πεις, κ τί φταίει το καημένο να κάνει ανήσυχο ύπνο ύστερα....
Anyway, εύχομαι να τη γλιτώσεις κ να μην κόλλησες τίποτα. Κ για να απαντήσω στην καθεύτη, ναι, έκανα πυρετό μετά από 14 χρόνια.