ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 1380 FirstFirst ... 67891018581085081008 ... LastLast
Results 106 to 120 of 20693
    Senior Member
    δεν βαριεσαι!!! χαχαχα
    χαλαλι οσα ειπαμε κι εχουνε πια χαθει,
    χαλαλι οσα με χρεωσες,εγω τα κανω χαδι...!

Senior Member
    Οποιος εχει εμπειρια με υπνωτικα χαπια ας μου στειλει να ρωτησω κατι

Banned
    .....Ότι δεν ξαναλέω ποτέ μεγάλα λόγια...."δεν αρρωσταίνω" κ βλακείες. "Μην έρχεσαι θα σε κολλήσω" μου λέγανε, "έλα τώρα μωρέ, εγώ δεν κολλάω" απαντούσα. Τόσα ήξερα τόσα έλεγα...... Να 1 λοίμωξη του αναπνευστικού τώρα "πάρε να'χεις", φάρμακα, δύσπνοιες, νοσοκομείο, δυσφορίες, πυρετοί, κλειστός λαιμός κ σχεδόν βδομάδα χωρίς γυμναστήριο (για εμένα καλύτερα να με είχαν πυροβολήσει, τόσες μέρες δεν μου είχε ξανατύχει αποχή από φυσική άσκηση σε όλη μου τη ζωή....), νεύρα κρόσσια, κλείσιμο στο σπίτι, κόπωση, βαρύ κεφάλι, ζαλάδες. Μου 'χει φύγει η μαγκιά κανονικά. Ας πρόσεχα...

Περαστικά σου ρε μαρισποζα ε και την επόμενη φορά πρόσεχε και λίγο...

Εγώ σκέφτομαι ότι νευρίασα... και το ξύδι είναι στην κουζίνα και βαριέμαι...

Banned
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Περαστικά σου ρε μαρισποζα ε και την επόμενη φορά πρόσεχε και λίγο...

Εγώ σκέφτομαι ότι νευρίασα... και το ξύδι είναι στην κουζίνα και βαριέμαι...
    Να' σαι καλά....! Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή αν πήγαινα μέχρι την κουζίνα να χτύπαγα 1 λαχάνιασμα, λες κ έτρεχα 200άρι..... κατάντια! Αν νευρίασες πάντως μια καλή λύση είναι το utube κ πολύ ανώδυνη...... βάλε μουσική να ξεχαστείς ή δες funny βιντεάκια.

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Να' σαι καλά....! Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή αν πήγαινα μέχρι την κουζίνα να χτύπαγα 1 λαχάνιασμα, λες κ έτρεχα 200άρι..... κατάντια! Αν νευρίασες πάντως μια καλή λύση είναι το utube κ πολύ ανώδυνη...... βάλε μουσική να ξεχαστείς ή δες funny βιντεάκια.
    Γριππη!!Μεγιστη προσοχη..!

Senior Member
    Σε λιγο θα αρχίζει να κραζει καποιον,θα ξεσπάσει και θα είναι μια χαρα μην ανησυχείς!!!

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Γριππη!!Μεγιστη προσοχη..!
    Ναι mnimonio...... μόνο που την προσοχή πρέπει να την δείξεις prin, κατά την πρόληψη, γιατί άμα κολλήσεις, εκεί τη γ@μ.... στο "μετά" να το βράσω (αφού βράζω στο ζουμί μου, ούτε έγκλειστη στον Κορυδαλλό τέτοια κλεισούρα)!

Σπύρο σε πληροφορώ πως είμαι από τα άτομα που δεν έχω "τσακωθεί" ποτέ με κανεναν εδώ μέσα... κάπου έχεις μπερδευτεί...

Εχεις και πυρετό μαρισποζα?

Senior Member
    Σπύρο σε πληροφορώ πως είμαι από τα άτομα που δεν έχω "τσακωθεί" ποτέ με κανεναν εδώ μέσα... κάπου έχεις μπερδευτεί...
    Δεν ειπα εγω για τσακωμο καθρέφτη.μαλλον εσυ έχεις μπερδευτεί!

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ναι mnimonio...... μόνο που την προσοχή πρέπει να την δείξεις prin, κατά την πρόληψη, γιατί άμα κολλήσεις, εκεί τη γ@μ.... στο "μετά" να το βράσω (αφού βράζω στο ζουμί μου, ούτε έγκλειστη στον Κορυδαλλό τέτοια κλεισούρα)!
    Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι??Οτι χτες με φιλησαν (λογω Αγιου Αντωνιου-γιορτων που πηγα) ανθρωποι με τετοια συμπτωματα..Και αφου αφησαν πανω μου και το τελευταιο λιτρο σαλιου που ειχαν στο μαγουλο μου , μου ειπαν ποσο χαλια ειναι..
    Τεσπα προσοχη παντως!

οοοο!!!
    Είναι η ώρα των παραμυθιών στην τηλεοραση... στο ένα κανάλι τα παραμύθια του γιωργάκη και στο άλλο τα παραμύθια του σαμαρά... σε λίγο θα αρχίσουν και των υπολοίπων... είναι η ώρα τώρα... πάω να την πέσω... Καλό σας βράδυ!!

Και περαστικά στους αρρώστους!

Banned
    οοοο!!!
    Είναι η ώρα των παραμυθιών στην τηλεοραση... στο ένα κανάλι τα παραμύθια του γιωργάκη και στο άλλο τα παραμύθια του σαμαρά... σε λίγο θα αρχίσουν και των υπολοίπων... είναι η ώρα τώρα... πάω να την πέσω... Καλό σας βράδυ!!

Και περαστικά στους αρρώστους!
    Τον Γιωργακη να τον βλεπεις οταν εισαι στα προθυρα της καταθλιψης , θα σε βοηθησει ! Τον Σαμαρα παλι να τον προτιμας αν εισαι υποτασικη!! Ε ολοι οι υπολοιποι λειτουργουν σαν το activia το γιαουρτακι για την δυσκοιλιοτητα

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τον Γιωργακη να τον βλεπεις οταν εισαι στα προθυρα της καταθλιψης , θα σε βοηθησει ! Τον Σαμαρα παλι να τον προτιμας αν εισαι υποτασικη!! Ε ολοι οι υπολοιποι λειτουργουν σαν το activia το γιαουρτακι για την δυσκοιλιοτητα
    .......κ όλους μαζί αν βαριέσαι να πεις παραμύθι σε κανένα τυχόν πιτσιρίκι μες το σπίτι κ θες να το βάλεις για ύπνο. Θα μου πεις, κ τί φταίει το καημένο να κάνει ανήσυχο ύπνο ύστερα....
    Anyway, εύχομαι να τη γλιτώσεις κ να μην κόλλησες τίποτα. Κ για να απαντήσω στην καθεύτη, ναι, έκανα πυρετό μετά από 14 χρόνια.