Originally Posted by
SANDI
καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεται στο θέμα μου.
Εχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και κάποιες φόρες βλέπω ανταπόκριση ενω άλλες με αποθαρρύνει. Το πρόβλημα είναι οτι κουραστικά να κανω εγω την πρώτη κίνηση, σαν γυναικά ολη αυτη η απόρριψη με πληγώνει πολύ. Όντως προσπαθώ για το αυτονόητο με τον Γιάννη ενω αλλοι ειναι πρόθυμοι αρκεί να δώσω εστω και ενα μικρο δικαίωμα. μου εχει τυχει και μπροστα του να με φλερτάρουν και αυτό τον πείραξε. ίσως σκέφτηκε οτι κάποια στιγμή μπορεί να ενδώσω και μου είπε να μην τον αφήσω.
Σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχαμε μου τα έλεγε μπερδεμένα, για το αν βλέπει ακόμα πόρνο και για το αν αυτοικανοποιείται. συνοψίζοντας κατέληξε στο οτι φοβάται μην αποτύχει και οτι νιώθει μίσος άντρας γιαυτό το αποφεύγει. Επισης οτι προσπαθεί να το ξεπεράσει και γιαυτό έμπλεξε με τους γιατρούς. Τώρα βρήκαμε ενα ψυχίατρο - ψυχολόγο για να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που του ειπα οτι μπορώ να περιμενω μεχρι το καλοκαίρι και αν δεν δω κάποια βελτίωση θα φύγω γιατί αλλιώς δεν μπορώ να ειμαι ευτυχισμένη και ουτε αυτόν μπορώ να κάνω ευτυχισμένο. του εξήγησα και οτι ο λογος δεν είναι το σεξ αλλα οτι νιώθω οτι δεν ενδιαφέρεται για μένα και οτι δεν επικοινωνούμε πια σωστά σαν ζευγάρι. Μου ειπε να κάνω οτι θέλω και μα μην πιέζομαι. Ηδη σήμερα άλλαξε συσκευή κινητού τηλεφώνου ώστε να μην μπαίνει στον πειρασμό του πόρνο.