Ρε συ λυπησουμε και δεν μπορω να γελασω!!αχαχαχαχαχαχα
Printable View
Επρεπε να δεις εμενα μετα τους φρονιμητες. Να κρεμονται τα χειλη και απο τις δυο μεριες να τρχει και αιμα....
Γ@@@@ε τα
Τα μισά ακίνητα στο κέντρο της θεσσαλονίκης ανήκουν σε μοναστήρια...Πλακα κανεις;Και τα μαγαζιά σε Εβραίους.Ολη η περιοχή Λεμονάδικα,Καπάνι,Δραγούμη ανήκουν σε μοναστήρια του Α.Ορους.Σχετικά με την μονή Βατοπεδίου,τις λίμνες και οικόπεδα φιλέτο που κάναν τράμπα και πήγαιναν σε offshore εταιρία,δεν το έχεις ακουστά;
Νίκη αν απλά θες να ξεφύγεις,πάνε εθελόντρια.Υπάρχουν προγράμματα που σου προσφέρουν τροφή στέγη και μπορείς να προσφέρεις εργασία.Απο το να κάνεις φωλιές για χελώνες στην Ζάκυνθο μέχρι να βοηθάς ανθρώπους σε χώρες του τρίτου κόσμου.Θα κάνεις φίλους θα νοιώσεις οτι προσφέρεις και δεν θα χρειαζεται να χαραμίσεις τα νιάτα σου υπηρετώντας μισότρελες θεούσες.
Ανατρίχιασα βρε κορίτσια με τα δόντια σας περαστικά σας. Στην φυλακή να πας με δολοφόνους και διάφορους άλλους θα περάσεις καλά; που ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν. Καλύτερα σε μοναστήρι παρά σε φυλακή. Τι να το κάνεις και το σεξ; αν είναι κάθε φορά που θέλω κάτι να κάνω να εχω πρόβλημα. Αλλά και πάλι όπου και να πας επικίνδυνα είναι. Λες εκεί αν πας υποτίθεται θα βρεις ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα φερθούν καλά. Και που ξέρω εγώ αυτές μπορεί να σε χουφτωνουν κιόλας και να σε βάζουν να τους κάνεις τα ....κέφια για χάρη του Θεού. Χα χα. Εθελοντικές εργασίες που μπορείς να βρεις; ενδιαφέρον αυτό
Μένεις εκεί με άλλους εθελοντές.Δίνουν στέγη,τροφή και γενικά δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα.Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην Κένυα να μοιράζεις τρόφιμα και όταν τελειώνεις το μεσημέρι να γυρνάς στο χωριό...Κοίτα για τις χελώνες στην Ζάκυνθο.Είχα μια φίλη Ιταλίδα που πήγαινε κάθε χρόνο.Εθελοντισμός και έριχνε και κανένα μπανάκι.
Κι ας πούμε ότι βρίσκω μια εθελοντική εργασία. Από την στιγμή όμως που θα είμαι ελεύθερο πουλί και θα ορίζω εγώ την ζωή μου. Το πιο απλό πως θα βάζω κάρτα στο κινητό μου; πως θα βγω καμιά βόλτα έξω; από που θα τα βρίσκω;
Νίκη πας για δουλειά! Δεν πας διακοπές.Απο το μοναστήρι σίγουρα καλύτερα.Μηπως νομίζεις οτι στην μονή θα υπάρχουν ιντερνετ σποτς με wireless για να όανεβάζεις selfies με τα κορίτσια; Λεφτά δεν δίνουν,εθελοντικά πας.Αλλη λύση είναι να πας για καλοκαιρινή δουλειά σε κανένα μπαρ σε νησιά.Δίνουν σπίτι,βγάζεις μεροκάματο και με αυτά βάζεις κάρτα.Τελευταία λύση είναι να παντρευτείς εμένα.Αλλά είμαι πολύ δύσκολος με τα φαγητά,είμαι φαλλοκράτης,κάτι ακούγεται οτι ροχαλίζω και δεν νομίζω να πηγαίνεις πολλές βόλτες αν σε φορέσω στεφάνι.Μάλον τα παιδιά μας θα μεγαλώνεις.Ωστόσο έχω ίντερνετ,42'' τηλεόραση,θα ταξιδέψεις όπου παίζει ο ΠΑΟΚ στην ευρώπη,έχω και κότερο.Πάμε μια βόλτα;
Χαχαχα. Έχει διαφορά το μοναστήρι εκεί εννοείται αυτό ότι δεν θα το έχεις αυτό. Στην εθελοντική εργασία τόσους μήνες δεν θα βρεθεί κανένας; από το ακίνητο θα τον παίρνω η έστω άτομα από την δουλειά μπορεί να θέλουν να βγούμε. Τι θα πω εγώ; χρειάζεται να εχω κάποια μαζεμένα από πριν. Επιπλέον αυτοί εκεί δεν θέλουν συμμετοχή να πληρώνεις; μήπως τελικά το μοναστήρι είναι καλύτερο;
Τελικά καλύτερα σε μοναστήρι. Ποιος θα δουλεύει για να σου δίνει εσένα να πηγαίνεις οπουδήποτε για εθελοντισμο; καλά είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους και τα ζώα και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πολύ να βοηθάω με την ψυχή μου χωρίς να πληρώνομαι αλλά αυτό αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας και είναι για τους ευκαίρους. Να τρέχω εγώ με τα λεφτά του μπαμπά για εθελοντισμούς ως πότε θα ζει; έλεος πια παντού κλειστές πόρτες
Αυτό συνέβαινε στα παλια τα χρόνια που ο κόσμος πίστευε πως με το να μεταβιβάζει τις περιουσίες του στις εκκλησιές και στα μοναστήρια θα έσωζε την ψυχή του και θα πήγαινε παράδεισοοο.... Επειδή αυτό καλλιεργούσαν επιτήδειοι ή στενόμυαλοι παπάδες μέσα στο σκοτάδι της άγνοιας. Γι αυτό βρέθηκαν στην εποχή μας οι εκκλησιές να έχουν τεράστειες ακίνητες περιουσίες.
Ο κόσμος σήμερα σκέφτεται το μελλον των παιδιών του. Εκεί αφήνει τις περιουσίες του. Εκτός από μετρημένους κανείς δεν κάνει πλέον τετοιες κινήσεις.
Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο σε αυτό στην Ευκαρπία στην Αγ. Τριάδα. Μου είπε ότι αυτό θέλει συζήτηση και μου είπε για Σάββατο πρωί στις 10 περίπου μετά την λειτουργία. Καθημερινές δεν μπορεί. Απορώ που θα πω ότι παω Σαββατιάτικα
Αισθάνθηκα καλά
συγχαρητηρια. χωρις να το θελεις, μας ειπες που θα εισαι το σαββατο το πρωι μετα τις δεκα.
θα σου κουβαληθει κι ο γαμπρος για την πρωτη γνωριμια...
οσοι βλαμμενοι, προσελθετε...
προτεινω να αλλαξεις το ραντεβου σου για αλλη φορα και να μην το ανακοινωσεις στο φορουμ...
Μα καταρχήν δεν θα παω αυτό το Σάββατο γιατί δεν μπορώ θα δω πότε μπορώ να παω θα το ξανακανονίσω άλλη στιγμή κι ούτε ψάχνω γαμπρούς. Ήθελα πιο πολύ να μιλήσω
Ναι όλοι οι γαμπροί στο μοναστήρι στην Ευκαρπία θα πάνε το σάββατο το πρωί στις 10 να πιάσουν στασίδι και θα ρωτάνε ποια είναι η Νικολέτα για προτάσεις γάμου.Που να τρέχεις σαββατιάτικα τώρα στο κέντρο μωρέ.Και αμα πας κέντρο άραγε θα συναντήσεις καμιά γυναίκα;Εγώ όσες φορές βρέθηκα εκεί ούτε θηλυκή γάτα δεν κυκλοφορούσε στην Τσιμισκή. Remedy καλά κάνεις που δεν ανακοινώνεις που θα πας γιατί θα πέσει σύρμα και θα σε περιμένουν εκει ίσα με 200 άντρες με παπιον,λουλούδια,βέρες και τα σχετικά.Αχ βρε Νίκη πως το έκανες αυτό; Μια φίλη μου έβαλε location στο στάτους της στο φεισμπουκ και γέμισε ο Άγιος Παντελεήμονας.Απο εκεί βγήκε το "κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα".Εγώ λέω να ντυθείς φαντάρος και να πας.Μπαι δε γουεη στην Αγία Τριάδα παίζει να έχει και μόνο πέντε μοναχές.Μπορεί και μόνο μια...
white, πολυ χαριτωμενο το σχολιο
ομολογω οτι χασκογελασα :)
Αδελφή Νίκη ;;
Οκ λάθος που το έγραψα σβηστε το δεν θα πήγαινα ακόμα ήθελα να ξέρω περίπου. Αν είναι μόνο μια και δύο καλόγριες θα κοιτάξω αλλού και θα δω αν παω
Οκ λάθος που το έγραψα σβηστε το δεν θα πήγαινα ακόμα ήθελα να ξέρω περίπου. Αν είναι μόνο μια και δύο καλόγριες θα κοιτάξω αλλού και θα δω αν παω. Αν ήθελα γαμπρούς θα περίμενα να μου γνωρίσουν κανέναν που με έχουν σκάσει να μου το λένε
Γιατί δεν πας να δουλέψεις σ κάνα νησί?να ηρεμήσεις ,να φύγεις και από τους δικού σ?τώρα που έρχεται καλοκαίρι?
Γιατί και να κάνω αίτηση θα με πάρουν; κι επιπλέον που υπάρχει site που να ζητάνε;
Γιατί να μην σε πάρουν στα νησιά υπάρχουν χίλιες διαφορετικές δουλειές.Δεν ξέρω από Site ,Πάντως από απρίλιο άμα πάρεις χρυσή εύκαιρια θα δεις παρα πολλές δουλειές σ πολλά νησια που προσφέρουν και σπίτι
Επισης μπορεις να φυγεις εξωτερικο.Εγω θα σου προτεινα Ολλανδια γτ ειναι πολυ open mind εκει και εχει καλους μισθους και μεχρι και οι γιαγιαδες ξερουν αγγλικα
Σε μπαρ nikiii.Σερβιτόρα.Αν όχι σε νησί,μπορείς χαλκιδική που είναι πιο κοντά.Αιτήσεις δεν έχει σε αυτά.Ρωτας αμα θελουν σερβιτόρα,δίνεις το τηλ και σε ειδοποιουν
Την μπερδεψατε την κοπελα , μοναχη , φυλακοβια , δουλεια στο εξωτερικο , δουλεια σε νησι , σερβιτορα , επαγγελματικος προσανατολισμος συμφορας .!!!
νικιι , κανε οτι σε φωτισει . Πηγαινε το Σαββατο στην μονη , θα σε περιμενω να γνωριστουμε .
Ναι το "κανε οτι σε φωτίσει" είναι η καλύτερη πρόταση.Ολοι εκεί θα ήμαστε,τώρα που ξέρουμε που θα εμφανιστεί γυναίκα.
Δεν εχω προϋπηρεσία ως σερβιτόρα γραμματέας σπούδασα και σε τέτοια έτυχε να δουλέψω άλλα όχι πολύ. Έτυχε να ρωτήσω κι εδώ που μένω για σερβιτόρα αλλά έχουν κι εγώ δεν εχω εμπειρία. Κάποιοι ξεχνάνε γενικώς ότι για να έχεις εμπειρία πρέπει να ξεκινήσεις από κάπου. Χαμένη υπόθεση εχω ψάξει αμέτρητες φορές. Ήθελα να κοιτάξω και για τα 5μήνα κι αυτα χαμένη υπόθεση είναι.
Εμένα μια πρώην κοπέλα μ δεν είχε ξαναδουλέψει σερβιτότα πήγε και όταν την ρώτησαν τους είπε ναι..Ν λες ναι όταν σ ρωτάνε
Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο γιατί πολύ πιθανόν να καταλάβουν
Εδώ έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος εγχειρίζε ενώ δεν είχε ποτέ σπουδάσει ιατρική.Και όταν λέω εγχειρίζε,έκανε κανονικά ρινοπλαστικές και μεταμόσχευσεις λίπους καλύτερα απο πολλούς πλαστικούς.Προφανώς έμαθε με τον καιρό.Κι εσύ δεν μπορείς να τους πεις οτι έχεις ξαναδουλέψει; Στην βδομάδα επάνω θα έισαι αστέρι.Ειδικά αμα έισαι εμφανίσιμη θα σε πάρουν εύκολα.Θα ρίξεις κανα δυο δίσκους αλλα και τι έγινε,καλοκαιράκι θα είναι ας δροσίσεις και κανέναν.
Ναι βρε νικιι , αμα εχεις τρακ , δουλεψε δωρεαν ενα απογευματακι σε μια ταβερνα , τομαθες το σπορ !! εκτος απο το παραδειγμα του white , εδω τοσοι και τοσοι , οδηγουν αυτοκινητο , ενα δυνητικα θανατηφορο οχημα , και δεν εχουν ιδεα απο οδηγηση , το ασχετος σερβιτορος σε μαρανε ?
Γιατί νομίζεις οι σουρωμένες σερβιτόρες στα μπιτσόμπαρα κρατάνε καλύτερα απο σένα τον δίσκο;
Μπορεί κάποιος να πάει να μείνει σε μοναστήρι για λίγες μέρες ακόμα και χωρίς να κλείσει ραντεβού;