Εγκλεισμός σε μοναστήρι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 122
    Senior Member
    νικη, δεν χρειαζεται να παρεις μια οριστικη αποφαση, ουτε να μαζεψεις λεφτα γι αυτον τον σκοπο.
    πηγαινε σαν επισκεπτρια σε μερικα μοναστηρια και οπου σου αρεσει, μεινε περισσοτερο και συζητα με τις μοναχες , να δεις πως ζουνε, αν συνεννοεισαι κι αν θα σου αρεσε να κανεις κατι τετοιο.
    δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστει να εχεις λεφτα.

Banned
    Ο ανθρωπος ειναι εκ φυσης φυτοφαγος το λεν μελετες.Μπορεις να παρεις απο αλλες πυγες τα θρεπτικα χαρακτηριστικα του.Το γαλα αμα δεις πως παραγεται θα φρυξεις.Εχει πυον και 1002 μαλακιες.Εκ φυσεως παλι κανει κακο.Μπορεις να κανεις αμυγδαλογαλα.Πανευκολο.Λοι πον ο ανθρωπος ειναι το μονο ζωο που πινει και μετα την βρεφικη ηλικια γαλα.Και επισης μελετες δειχνουν πως κανει κακο.Σκατα φαι σκατα ζωη

Μην πάς σε μοναστήρι με το παλιό γιατί εκτός του ότι είναι τυπολάτρες και υπερβολικοί σε πολλά θέματα, επειδή δεν υπάγονται στην επίσημη Εκκλησία δεν υπάρχει και ο έλεγχος που πρέπει. Τα μοναστήρια που είναι με το "Νέο" ελέγχονται από την τοπική Μητρόπολη και την Εκκλησία της Ελλάδος. Στα παλιοημερολογίτικα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και όταν σημειωθεί πρόβλημα ή κάποια έκτροπα δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς, ούτε πού μπορείς να το καταγγείλεις. Πολλοί από τους παλαιοημερολογίτες φοράνε μόνοι τους ένα ράσο και κάνουν τους καλόγερους και τους ηγούμενος χωρίς να είναι. Άλλοι, επειδή τους έδιωξαν και τους καθαίρεσαν από ιερείς, λόγω σοβαρών παραπτωμάτων, το "γυρνάνε" και καλά στο παλιό και κοροϊδεύουν τους ανθρώπους ότι είναι ιερείς ενώ είναι καθαιρεμένοι. Δεν θα ήθελες να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Banned
    Οι παλαιοημερολογιτες ειναι το ΠΑΣΟΚ και κανονικοι η Νεα Δημοκρατια

Senior Member
    Αν το θέμα σου είναι να τρως τσάμπα, να μην έχεις σκοτούρες και να μην ψάχνεις δουλειά, υπάρχει και η φυλακή.
    Ποιο εύκολο είναι να μπεις εκεί. Άσε, που εκεί μπορείς να κάνεις και σεξ!

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αν το θέμα σου είναι να τρως τσάμπα, να μην έχεις σκοτούρες και να μην ψάχνεις δουλειά, υπάρχει και η φυλακή.
    Ποιο εύκολο είναι να μπεις εκεί. Άσε, που εκεί μπορείς να κάνεις και σεξ!
    Ρε συ λυπησουμε και δεν μπορω να γελασω!!αχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Ρε συ λυπησουμε και δεν μπορω να γελασω!!αχαχαχαχαχαχα
    Τί έπαθες αγαπητό μνιμόνιο;
    και δεν μπορείς να γελάσεις,άρρωστο είσαι;

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Τί έπαθες αγαπητό μνιμόνιο;
    και δεν μπορείς να γελάσεις,άρρωστο είσαι;
    Ημουν οδοντιατρο και με την ναρκωση γελουσε το μισο χειλος μονο!!Σαν εγκεφαλικο ενα πραμα..

Senior Member
    Επρεπε να δεις εμενα μετα τους φρονιμητες. Να κρεμονται τα χειλη και απο τις δυο μεριες να τρχει και αιμα....
    Γ@@@@ε τα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Εγώ πάντως δεν γνωρίζω μοναστήρια που να έχουν αστικά ακίνητα στην ιδιοκτησία τους, εκτός από κάποια κτήματα που καλλιεργούν. Εξάλλου, υπάρχουν ήδη πολλά μοναστήρια εγκαταλελειμμένα χωρίς μοναχούς ή μοναχές. Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει βέβαια
    αρκετά αστικά ακίνητα από δωρεές.
    Τα μισά ακίνητα στο κέντρο της θεσσαλονίκης ανήκουν σε μοναστήρια...Πλακα κανεις;Και τα μαγαζιά σε Εβραίους.Ολη η περιοχή Λεμονάδικα,Καπάνι,Δραγούμη ανήκουν σε μοναστήρια του Α.Ορους.Σχετικά με την μονή Βατοπεδίου,τις λίμνες και οικόπεδα φιλέτο που κάναν τράμπα και πήγαιναν σε offshore εταιρία,δεν το έχεις ακουστά;
    Νίκη αν απλά θες να ξεφύγεις,πάνε εθελόντρια.Υπάρχουν προγράμματα που σου προσφέρουν τροφή στέγη και μπορείς να προσφέρεις εργασία.Απο το να κάνεις φωλιές για χελώνες στην Ζάκυνθο μέχρι να βοηθάς ανθρώπους σε χώρες του τρίτου κόσμου.Θα κάνεις φίλους θα νοιώσεις οτι προσφέρεις και δεν θα χρειαζεται να χαραμίσεις τα νιάτα σου υπηρετώντας μισότρελες θεούσες.
    real eyes realise real lies

Senior Member
    Ανατρίχιασα βρε κορίτσια με τα δόντια σας περαστικά σας. Στην φυλακή να πας με δολοφόνους και διάφορους άλλους θα περάσεις καλά; που ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν. Καλύτερα σε μοναστήρι παρά σε φυλακή. Τι να το κάνεις και το σεξ; αν είναι κάθε φορά που θέλω κάτι να κάνω να εχω πρόβλημα. Αλλά και πάλι όπου και να πας επικίνδυνα είναι. Λες εκεί αν πας υποτίθεται θα βρεις ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και θα φερθούν καλά. Και που ξέρω εγώ αυτές μπορεί να σε χουφτωνουν κιόλας και να σε βάζουν να τους κάνεις τα ....κέφια για χάρη του Θεού. Χα χα. Εθελοντικές εργασίες που μπορείς να βρεις; ενδιαφέρον αυτό
    Last edited by nikiii; 17-03-2015 at 23:50.

Senior Member
    Μένεις εκεί με άλλους εθελοντές.Δίνουν στέγη,τροφή και γενικά δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα.Δεν μπορείς να πηγαίνεις στην Κένυα να μοιράζεις τρόφιμα και όταν τελειώνεις το μεσημέρι να γυρνάς στο χωριό...Κοίτα για τις χελώνες στην Ζάκυνθο.Είχα μια φίλη Ιταλίδα που πήγαινε κάθε χρόνο.Εθελοντισμός και έριχνε και κανένα μπανάκι.

Senior Member
    Κι ας πούμε ότι βρίσκω μια εθελοντική εργασία. Από την στιγμή όμως που θα είμαι ελεύθερο πουλί και θα ορίζω εγώ την ζωή μου. Το πιο απλό πως θα βάζω κάρτα στο κινητό μου; πως θα βγω καμιά βόλτα έξω; από που θα τα βρίσκω;

Senior Member
    Νίκη πας για δουλειά! Δεν πας διακοπές.Απο το μοναστήρι σίγουρα καλύτερα.Μηπως νομίζεις οτι στην μονή θα υπάρχουν ιντερνετ σποτς με wireless για να όανεβάζεις selfies με τα κορίτσια; Λεφτά δεν δίνουν,εθελοντικά πας.Αλλη λύση είναι να πας για καλοκαιρινή δουλειά σε κανένα μπαρ σε νησιά.Δίνουν σπίτι,βγάζεις μεροκάματο και με αυτά βάζεις κάρτα.Τελευταία λύση είναι να παντρευτείς εμένα.Αλλά είμαι πολύ δύσκολος με τα φαγητά,είμαι φαλλοκράτης,κάτι ακούγεται οτι ροχαλίζω και δεν νομίζω να πηγαίνεις πολλές βόλτες αν σε φορέσω στεφάνι.Μάλον τα παιδιά μας θα μεγαλώνεις.Ωστόσο έχω ίντερνετ,42'' τηλεόραση,θα ταξιδέψεις όπου παίζει ο ΠΑΟΚ στην ευρώπη,έχω και κότερο.Πάμε μια βόλτα;

Senior Member
    Χαχαχα. Έχει διαφορά το μοναστήρι εκεί εννοείται αυτό ότι δεν θα το έχεις αυτό. Στην εθελοντική εργασία τόσους μήνες δεν θα βρεθεί κανένας; από το ακίνητο θα τον παίρνω η έστω άτομα από την δουλειά μπορεί να θέλουν να βγούμε. Τι θα πω εγώ; χρειάζεται να εχω κάποια μαζεμένα από πριν. Επιπλέον αυτοί εκεί δεν θέλουν συμμετοχή να πληρώνεις; μήπως τελικά το μοναστήρι είναι καλύτερο;

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast