φφφφ...ανασανα! ο ... αχαρακτηριστος .... πως ειναι με το παιδι σου? πως του φερεται...ξερω πως αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε μια γυναικα με παιδι... ειναι το μονο οριο που βαζουν τις περισσοτερες φορες. και γιατι αφου δεν τα πάτε καλα δεν σκεφτεσαι την πιθανοτητα να ζησεις μονη σου και να δημιουργησεις ενα κλιμα γαλήνης για αυτο το αγγελουδι που βλέπει την μανουλα του μονιμως δυστηχισμενη...ξερεις οτι τα καταλαβαινουν αυτα ..οσο και αν προσπαθουμε να τα κρυψουμε... αυτο που θελω να πω...χωρις να στο παιζω εξυπνη και ιστορίες...αλλα πολλες φορες μπορει ο ρολος της μητροτητας ..που ειναι και ο μονος αδιαπραγματευτος ρολος να σεβοηθησει να ξεφυγεις απο αυτην την κολαση. μπορει για τον εαυτο σου να μην επιθυμεις μια φυσιολογικη ζωη...αλλα η αγαπη σου για το παιδι σου που ειναι πιο ισχυρη απο ολα τα αλλα .. να σε ωθησει να πάρεις αποφασεις σωστες για σενα. αν το δεις μακροπροθεσμα το ολο θεμα και οχι μονο στο παρον, βλέπεις ενα μελλον γολγοθα για εσενα αν μεινει στη ζωη σου αυτος ο ας πουμε ανθρωπος...σε αυτον τον γολγοθα παραλληλα θα μεγαλωνει και το παιδακι σου ομως και θα παιρνει ολο τον πονο σου και ολο τον γολγοθα σου. δεν εχω παιδια και δεν ξερω ...θα σου πω οτι λέω στις φιλες μου σε αυτην την περιπτωση "τι θα πει δεν μπορω? εισαι ΜΑΝΑ σηκωσε τα μανικια και ανασκουμπώσου και στρωσου στην δουλεια το παιδι σου αξιζει μια φυσιολογικη ζωη ΦΑΤΟ - ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ - ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ δεν με νοιαζει πως!!τελεια και τερμα σαρεσει δεν σαρεσει αυτη ειναι η ζωη shit happens" για καποιο λόγο εγω εχω δικαιωμα να κανω οσες μαλακιες θελω και να βουτυχτω στα μαυρα ταρταρα ...αλλα δεν παιρνω αθωο μαζι μου!!! ΕΣΥ ΟΧΙ!!! και μην μου αρχισεις τις μπαρουφες εγω για το παιδι μου γινομαι θυσια και μαλακιες ...οταν γινεσαι τοσο σκατιδι το παιδι δεν παιρνει οση αγαπη του αξιζει..και η αγαπη σε αυτην την ηλικια ειναι πιο σημαντικη και απο την τροφη!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΝΑ ΛΟΒ ΣΤΟΡΥ ..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ..ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????