Εμμονη με αντρα-η ψυχη μου ποναει - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 253
    Banned
    Νομίζεις ότι όλο αυτό που περιγράφεις είναι εύκολο; Συμφωνώ κι εγώ ότι η λύση είναι να τον ξεχάσει αλλά με την προϋπόθεση ότι δεν θα βασανιστεί πολύ στην αρχή, αλλά ούτε και ότι μετά θα τον θυμάται! Τεσπα, δεν έχω να πω κάτι άλλο, αρκετά το αναλύσαμε.

Banned
    Quote Originally Posted by lonelysoul View Post
    Ηταν Καλοκαιρι διακοπες με τον μπαμπα του κ με τον παππου και την γιαγια.
    το τριχρονο παιδακι σου περασε ολοκληρο το καλοκαιρι του χωρις την μανουλα του? και εσενα το προβλημα σου ειναι τι θα κανεις με τον γκομενο? ρωταω για να καταλαβω...αν θες εξηγησε μου αυτο σε παρακαλω...

Banned
    ας μου πει καποιος ρε παιδια μην την κανω την γυναικα να νιωθει ασχημα τσαμπα και αδικα...

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ
    ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕ
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΗΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
    ΑΜΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΜΗ ΛΕΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΩΡΑ
    Στην φαση που ειμαι τωρα ειναι δυσκολα αυτα..Τι με συμβουλευεις να κανω; διαβασε τα 2 τελευταια ποστ που εξηγω πως ειμαστε τις τελευταιες μερες...

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    το τριχρονο παιδακι σου περασε ολοκληρο το καλοκαιρι του χωρις την μανουλα του? και εσενα το προβλημα σου ειναι τι θα κανεις με τον γκομενο? ρωταω για να καταλαβω...αν θες εξηγησε μου αυτο σε παρακαλω...
    Το τριχρονο παιδακι μου ηταν διακοπες για 10 μερες με τον μπαμπα του κ για 2 εβδομαδες στο χωριο με τον παππου κ την γιαγια..Το υπολοιπο 3μηνο ειναι με την μανουλα του επι καθημερινης βασεως. Ελπιζω να καταλαβες τωρα..νομιζα με ρωτησες που ειναι τωρα..σε 2 μερες γυρναει απο το χωριο..δεν παρατησα το παιδι μου αν αυτο νομιζες..φταιει ο γραπτος λογος..δεν λειπει ολο το Καλοκαιρι ΦΥΣΙΚΑ

Banned
    φφφφ...ανασανα! ο ... αχαρακτηριστος .... πως ειναι με το παιδι σου? πως του φερεται...ξερω πως αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε μια γυναικα με παιδι... ειναι το μονο οριο που βαζουν τις περισσοτερες φορες. και γιατι αφου δεν τα πάτε καλα δεν σκεφτεσαι την πιθανοτητα να ζησεις μονη σου και να δημιουργησεις ενα κλιμα γαλήνης για αυτο το αγγελουδι που βλέπει την μανουλα του μονιμως δυστηχισμενη...ξερεις οτι τα καταλαβαινουν αυτα ..οσο και αν προσπαθουμε να τα κρυψουμε... αυτο που θελω να πω...χωρις να στο παιζω εξυπνη και ιστορίες...αλλα πολλες φορες μπορει ο ρολος της μητροτητας ..που ειναι και ο μονος αδιαπραγματευτος ρολος να σεβοηθησει να ξεφυγεις απο αυτην την κολαση. μπορει για τον εαυτο σου να μην επιθυμεις μια φυσιολογικη ζωη...αλλα η αγαπη σου για το παιδι σου που ειναι πιο ισχυρη απο ολα τα αλλα .. να σε ωθησει να πάρεις αποφασεις σωστες για σενα. αν το δεις μακροπροθεσμα το ολο θεμα και οχι μονο στο παρον, βλέπεις ενα μελλον γολγοθα για εσενα αν μεινει στη ζωη σου αυτος ο ας πουμε ανθρωπος...σε αυτον τον γολγοθα παραλληλα θα μεγαλωνει και το παιδακι σου ομως και θα παιρνει ολο τον πονο σου και ολο τον γολγοθα σου. δεν εχω παιδια και δεν ξερω ...θα σου πω οτι λέω στις φιλες μου σε αυτην την περιπτωση "τι θα πει δεν μπορω? εισαι ΜΑΝΑ σηκωσε τα μανικια και ανασκουμπώσου και στρωσου στην δουλεια το παιδι σου αξιζει μια φυσιολογικη ζωη ΦΑΤΟ - ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ - ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ δεν με νοιαζει πως!!τελεια και τερμα σαρεσει δεν σαρεσει αυτη ειναι η ζωη shit happens" για καποιο λόγο εγω εχω δικαιωμα να κανω οσες μαλακιες θελω και να βουτυχτω στα μαυρα ταρταρα ...αλλα δεν παιρνω αθωο μαζι μου!!! ΕΣΥ ΟΧΙ!!! και μην μου αρχισεις τις μπαρουφες εγω για το παιδι μου γινομαι θυσια και μαλακιες ...οταν γινεσαι τοσο σκατιδι το παιδι δεν παιρνει οση αγαπη του αξιζει..και η αγαπη σε αυτην την ηλικια ειναι πιο σημαντικη και απο την τροφη!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΝΑ ΛΟΒ ΣΤΟΡΥ ..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ..ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????

Senior Member
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΘΩΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΤΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ ΚΛΠ
    ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΟΣ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΘΩΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ
    ΤΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ ΚΛΠ
    ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΘΩΟΥΣ ΝΟΜΟΣ ΤΕΛΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

Banned
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!! ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΖΩΗΣ!!!!

Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    φφφφ...ανασανα! ο ... αχαρακτηριστος .... πως ειναι με το παιδι σου? πως του φερεται...ξερω πως αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε μια γυναικα με παιδι... ειναι το μονο οριο που βαζουν τις περισσοτερες φορες. και γιατι αφου δεν τα πάτε καλα δεν σκεφτεσαι την πιθανοτητα να ζησεις μονη σου και να δημιουργησεις ενα κλιμα γαλήνης για αυτο το αγγελουδι που βλέπει την μανουλα του μονιμως δυστηχισμενη...ξερεις οτι τα καταλαβαινουν αυτα ..οσο και αν προσπαθουμε να τα κρυψουμε... αυτο που θελω να πω...χωρις να στο παιζω εξυπνη και ιστορίες...αλλα πολλες φορες μπορει ο ρολος της μητροτητας ..που ειναι και ο μονος αδιαπραγματευτος ρολος να σεβοηθησει να ξεφυγεις απο αυτην την κολαση. μπορει για τον εαυτο σου να μην επιθυμεις μια φυσιολογικη ζωη...αλλα η αγαπη σου για το παιδι σου που ειναι πιο ισχυρη απο ολα τα αλλα .. να σε ωθησει να πάρεις αποφασεις σωστες για σενα. αν το δεις μακροπροθεσμα το ολο θεμα και οχι μονο στο παρον, βλέπεις ενα μελλον γολγοθα για εσενα αν μεινει στη ζωη σου αυτος ο ας πουμε ανθρωπος...σε αυτον τον γολγοθα παραλληλα θα μεγαλωνει και το παιδακι σου ομως και θα παιρνει ολο τον πονο σου και ολο τον γολγοθα σου. δεν εχω παιδια και δεν ξερω ...θα σου πω οτι λέω στις φιλες μου σε αυτην την περιπτωση "τι θα πει δεν μπορω? εισαι ΜΑΝΑ σηκωσε τα μανικια και ανασκουμπώσου και στρωσου στην δουλεια το παιδι σου αξιζει μια φυσιολογικη ζωη ΦΑΤΟ - ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟ - ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ δεν με νοιαζει πως!!τελεια και τερμα σαρεσει δεν σαρεσει αυτη ειναι η ζωη shit happens" για καποιο λόγο εγω εχω δικαιωμα να κανω οσες μαλακιες θελω και να βουτυχτω στα μαυρα ταρταρα ...αλλα δεν παιρνω αθωο μαζι μου!!! ΕΣΥ ΟΧΙ!!! και μην μου αρχισεις τις μπαρουφες εγω για το παιδι μου γινομαι θυσια και μαλακιες ...οταν γινεσαι τοσο σκατιδι το παιδι δεν παιρνει οση αγαπη του αξιζει..και η αγαπη σε αυτην την ηλικια ειναι πιο σημαντικη και απο την τροφη!!! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΝΑ ΛΟΒ ΣΤΟΡΥ ..ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ..ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????
    Ειναι ευκολο να τα κρινουμε ολα αυτα...δεν σε κατηγορω και εγω τα ιδια θα εκανα 3-4 χρονια πριν ισως κ να κοροιδευα εμμεσα μια τετοια κατασταση και να νευριαζα που εμπλεκεται ενα μικρο παιδι... Απο οταν επαθα αυτο που επαθα δεν ειμαι καλα ουτε ο εαυτος μου..Το περιβαλλον μου (εκτος του πατερα μου) με κατηγορει και αυτο με κανει πιο χαλια..η ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ με λεει τρελη αχρηστη λαθος της φυσης και παααααρα πολλα τετοια καθε μερα και μου επισημανε μαλιστα πως θα επρεπε να με ειχε ριξει οταν ηταν εγκυος..Στο παιδακι μου ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ολοι φερομαστε αψογα..μεγαλωνει σαν ενας μικρος βασιλιας σε θεμα αγαπης...

Banned
    Αυτό τώρα.........το να προσέχουμε τόσο πολύ τα παιδιά και όταν μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες ούτε να τους φτύσουμε και να τους φερόμαστε με το χειρότερο τρόπο, ποτέ δεν το κατάλαβα.........Lonelysoul μου μη δίνεις σημασία, δεν αξίζει, εσύ να είσαι καλά πάνω από όλα και θα είναι και το μωρό, κοίτα να κάνεις κάτι να τον ξεπεράσεις, κόψε επαφή μαζί του, στην αρχή θα πονέσεις αλλά μετά θα τον ξεχάσεις. Καλύτερα όμως να πονέσεις μια φορά και τελειωτική παρά συνέχεια.....

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Αυτό τώρα.........το να προσέχουμε τόσο πολύ τα παιδιά και όταν μεγαλώνουν και γίνονται ενήλικες ούτε να τους φτύσουμε και να τους φερόμαστε με το χειρότερο τρόπο, ποτέ δεν το κατάλαβα.........Lonelysoul μου μη δίνεις σημασία, δεν αξίζει, εσύ να είσαι καλά πάνω από όλα και θα είναι και το μωρό, κοίτα να κάνεις κάτι να τον ξεπεράσεις, κόψε επαφή μαζί του, στην αρχή θα πονέσεις αλλά μετά θα τον ξεχάσεις. Καλύτερα όμως να πονέσεις μια φορά και τελειωτική παρά συνέχεια.....
    εΧΕις δικιο κοριτσι μου...θα κανω τα παντα οσο δυσκολο και αν ειναι..και θα συνεχισω να γραφω εδω..καθε μερα..με βοηθαει πολυ..

Banned
    Μπράβο lonelysoul. Και μακρυά από τοξικούς ανθρώπους όπως η μητέρα σου, νομίζω σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο χάλια.

Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μπράβο lonelysoul. Και μακρυά από τοξικούς ανθρώπους όπως η μητέρα σου, νομίζω σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο χάλια.
    Mακαρι να πανε ολα καλα..οχι μονο για μενα αλλα για ολες τις ψυχες που πονανε και υποφερουν...

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast