Originally Posted by
περαστικός
Έχω θέματα, οκ, να σταματησω να μπαινω?? Για να εχω ΤΟΣΗ μιζερια και και τοση απαισιοδοξια και το καθε μου ποστ να αποτελει ωκεανο αηδιας και αποστροφης προς την ζωη λες και ειμαι κανας καμικαζι λες να μην εχω προβληματα?? Δεν ειναι οτι εχω οικονομικα προβληματα αν και δεν χαιρομαι κιολας με οσα μου συμβαινουν, αλλα ξερω οτι πιθανον θα εχω με τα οσα σκατα εχει κανει η κοινωνια μας παντου σε καθε τομεα...Και εχω χασει και σχεδον καθε μου ελπιδα, μονο τωρα τελευταια ελπιζω μηπως αλλαξει κατι στην ζωη μου αν και εχω και εκει αμφιβολιες, καταλαβες τωρα γιατι ειμαι σχεδον επιθετικος σε αρκετα ποστ μου, γιατι βαρεθηκα να υποκρινομαι τον χαρουμενο και τον ικανοποιημενο με τα οσα (δεν) εχω και το εφαρμοζω ολοενα και περισσοτερο στην καθημερινη μου ζωη με τους συνανθρωπους μου, καποτε ημουν πολυ μεγαλο κοροιδο που οποτε γνωριζονταν με καποιον εκανε δηθεν τον ανετο, χαμογελουσε κλπ τωρα ξερω οτι αυτα ειναι μαλακιες και ειμαι παντα ψυχρος με καθε καινουργιο ατομο που γνωριζω, ξερω οτι οι περισσοτεροι ειναι σπαταλη χρονου, λιγοι ειναι ισως αυτοι που με κερδιζουν αλλα μεχρι σημερα δεν εχω βρει σχεδον κανενα....