Μια.......νότα αγάπης για τον έλις! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 136
    Banned
    Quote Originally Posted by mama View Post
    μικρό εγωκεντρικό καπέλο... είδος κόκκινο μπερεδάκι... καπελώνει κάθε θέμα (ακόμα και το δικό της) δημιουργώντας εντάσεις στο άσχετο εντελώς... αν είναι -ίσως- αυτό το "θέμα" της, που λέει και ο elis, ας το πεί... εγώ το έχω πεί το δικό μου "θέμα"...
    Να μιλάς για τον εαυτό σου, εμένα άσε με ήσυχη.

Senior Member
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ Η ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Βρε elis, Σάββατο βράδυ απόψε και με έχουν παρατήσει όλοι αυτοί οι αχρηστοι που τους ειχα για παρεα (εννοείται δεν τους θεωρώ φίλους και δεν είμαι βέβαιος αν εχω φίλους) - παρεα δλδ για να μου καλύπτουν τα κενά για να μην κυκλοφορώ εξω μόνος. Και η σκεψη μου τώρα είναι να καθισω στο σπίτι μέχρι να με πάρει ο ύπνος ή να βγω έξω μόνος?

Αντεχω μόνος και βρισκω τον τρόπο να περναω καλά. Με μονο άσχημο αν δω κανα σοβαρό γνωστό μου πρόσωπο ή πλησιασω κάποια γκομενα θα με ρωτανε μα πού είναι οι φίλοι σου και γιατί είσαι μόνος?
    Τον τελευταίο καιρό διεγραψα αρκετούς από το κινητό μου.
    Τα υπόλοιπα συμπερασματα βγαίνουν αβίαστα. Αυτό θα πει να μην ελκυεις τους άλλους ή τελικά να τα καταφερνεις να σχετιζεσαι με τα λάθος άτομα ή να σε απορρίπτουν τα σωστά άτομα.
    γιάννης

Banned
    Εγώ ρε ψηλέ, σου μιλαω ειληκρινα, δεν εχω βγει ποτε στην ζωη μου εξω, τα κλαμπακια και τα νυχτερινα κεντρα αντηχουν σε εμενα οτι και η χορτοφαγία σε μια πολική αρκούδα, δεν εχει υπαρξει μερα που να βγηκα εξω εστω μονος και ξερεις κατι, το γουσταρω αυτο, σιγα μην βγω εξω να βλεπω τις ηλιθιες φατσες ολων και να χαλιεμαι εκεινη την στιγμη, καλυτερα μεσα, θες κανα ποτάκι, τσακ η μπυρα και το κρασακι στο ψυγειο, τσακ και οι ξηροι σου καρποι, τελος, φιλοι δεν υπαρχουν σημερα, "φιλοι" υπαρχουν μονο στο facebook, τελεια!

Αντέχω μόνος, έχω βγει πολλές φορές μόνος και ονειρεύομαι να τους γαμήσω τις γυναίκες! Να κάνω τις γυναίκες τους να με ποθησουν. Όλων αυτών που κυκλοφορούν και παριστάνουν τους σπουδαίους.
    γιάννης

Banned
    Και πως θα το κανεις αυτο ρε ψηλε, ωραιος εισαι στα λογια αλλα στην βραση κολλαει το σιδερο, θες να τις γαμησεις, για να γαμησεις θελεις λεφτα, τι νομιζες, χωρις το cash δεν εχει τιποτα, βρες πρωτα την ακρυβη πορσε και μερσεντες, παρε και τιποτα μπιχλιμπιδια ετσι ωραια(δαχτυλιδια κοκ), κανε απο εκει και περα λιγο τον ψευτονταη και θα σου πω εγω πως θα τρεχουν ολες απο πισω σου, τυφλα να εχει ο μπραντ ο πιτ, αλλα ειπαμε, πρωτα το cash

Cash (σε κάποιο βαθμό υπάρχει). Έκανα το λάθος πριν 2 μήνες περίπου που δεν αγορασα μια μερσεντές, 3 -4 χρόνων, ωραίο αμάξι επειδή τη στιγμή που πρεπε να το προχωρήσω το θέμα με πήραν οι ανασφαλειες τα μα και τα μην αγνοώντας τη θετική πλευρά της υπόθεσης. Ενώ το cash υπάρχει. Όμως έχω δει και λεφτάδες μόνους. Όμως προφανές το ότι δεν τους βοηθούσε ο χαρακτήρας στον τομέα σχέσεις. Σκέφτομαι να ντυθώ ωραία και να βγω. Θα αναψω κι ένα τσιγάρο στο αμάξι στο δρόμο για παρεα.
    γιάννης

Banned
    Αα όλα και όλα, το τσιγάρο δεν κανει καλο στην υγεία, οι γκομενες θελουν οι διαφοροι ωραιοι τυπαδες να ειναι αθλητικοι, γυμνασμενοι, πως να το πω, υγραινουν οταν βλεπουν διαφορες τρυφιλλες ντουλαπες απο μυες, κοιτα να γινεις και εσυ το ιδιο γιατι οποιος ειναι λαπας δεν το κατεχει το αθλημα, τελικα δεν καταλαβα ρε ψηλε γιατι εχεις ανασφαλειες, τι φοβασαι, την χυλοπιτα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Αα όλα και όλα, το τσιγάρο δεν κανει καλο στην υγεία, οι γκομενες θελουν οι διαφοροι ωραιοι τυπαδες να ειναι αθλητικοι, γυμνασμενοι, πως να το πω, υγραινουν οταν βλεπουν διαφορες τρυφιλλες ντουλαπες απο μυες, κοιτα να γινεις και εσυ το ιδιο γιατι οποιος ειναι λαπας δεν το κατεχει το αθλημα, τελικα δεν καταλαβα ρε ψηλε γιατι εχεις ανασφαλειες, τι φοβασαι, την χυλοπιτα??
    ε τότε, όσοι άντρες δεν διαθέτουν και φράγκα και ποντίκια, ας μην ψάχνουν για γκόμενες, ας ψάξουν για γυναίκες...

Banned
    Περαστικέ και Ιωάννη είστε α-πα-ρα-δε-κτοι!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αντέχω μόνος, έχω βγει πολλές φορές μόνος και ονειρεύομαι να τους γαμήσω τις γυναίκες! Να κάνω τις γυναίκες τους να με ποθησουν. Όλων αυτών που κυκλοφορούν και παριστάνουν τους σπουδαίους.
    άμα βγαίνεις μόνος και ονειρεύεσαι όλα αυτά, τότε δεν αντέχεις μόνος...

Banned
    Γιατί ειμαι απαραδεκτος, επειδή δίνω μερικες συμβουλές στο παιδί? Ενταξει, με επιασες, ειμαι απαραδεκτος, την επομενη φορα θα απαντησω τ γνωστό που λενε οι ψυχολογοι <<υπομονη τεκνο μου, μια μερα θα την βρεις την γκομενα μπροστα σου>> λιγο πριν παρουν το κατοσταρικο για την επισκεψη, το παιδι το ειπε ξεκαθαρα και ητα ειληκρινης, θελει λεει να γαμησει τις γυναικες των αλλονων, τοσο ειληκρινης, ειπα και εγω την γνωμη μου, εσυ δηλαδη σα γυναικα δεν γουσταρεις τους γυμνασμενους τυπους;;...

Banned
    Περαστικέ δίνεις συμβουλές σε ένα απαράδεκτο "αίτημα", να θέλει ο άλλος μην πω τι και μιλάς πάλι άσχημα για τις γυναίκες.

Banned
    Μάλλον είμαι μισάνθρωπος, αλλα ξερεις κατι, σιχαινομαι οχι τις γυναικες αλλα τους περισσοτερους ανθρωπους που αναπνεουν αυτην την στιγμη τζαμπα οξυγονο και παραγουν τζαμπα διοξειδιο σε τουτον τον πλανητη...

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast