Κάποτε ! Ο χρόνος δεν αποφασίζεται από μας δυστυχώς.Αποφασίζεται από τον εγκέφαλο μας τον οποίο δεν ορίζουμε πλήρως.Θα το ξεπεράσεις εφόσον μετανόησες.Και παρακαλώ να μη ξανασυμβεί.
Printable View
Οχι δεν θα ξανασυμβεί.
Nα σου υπενθυμισω οτι το θεμα το εχεις ξαναβαλει..
...ολγακι αν θες μη μου στελνεις πμ, δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω για 1234η φορα με το ίδιο θεμα.
να πεις το πατερ ημων 45289 φορες, να κανεις νηστεια για 12345 μερες και να ζητας συγχωρεση....
Νομίζεις πως αν ο γκόμενος της φίλης σου ήθελε πραγματικά τη φίλη σου περισσότερο από εσένα θα μπορούσες να τον "κλέψεις"?
Εξάλλου, πού το φοβερό? Τέτοια συμβάντα μέσα στη ζωή είναι, οι άνθρωποι είναι που έχουν αναγάγει τη μονογαμία σε υπέρτατη αξία,
πάρτο αλλιώς. Ειδάλλως, όχι δέκα και, πας για είκοσι. Το θες αυτό? Δεν πιστεύω. Πιθανότατα μεγάλωσες σε αυστηρό περιβάλλον
και έμαθες να αυτοτιμωρείσαι, μπορεί να έμαθες να είσαι πολύ απόλυτη με τα λάθη σου και τελειομανής, τόσο σε άλλα ζητήματα όσο
και στον τομέα της ηθικής. Η ηθική λοιπόν που σε βασανίζει, δεν είναι παρά μία ξένη και πλαστή συνθήκη, που επιχειρεί τη νορμαλοποίηση
της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Μπορείς να το προχωρήσεις, αν θες να ελευθερωθείς, βρες πηγές που θα βγάλουν το μυαλό σου
από το τέλμα.
επισης η σταση της φίλης μου και της εκκλησίας γενικώς είναι απαράδαχτη δεν μου μιλάνε καθόλου
Μετάνοια δεν γίνεται μόνο έτσι ! Βασικά μετάνοια είναι 1.Ανάληψη ευθύνης,2.Αιτιολόγηση της πράξεως και της απέχθειας που προκάλεσαι αυτή και 3.Εφόσον μας προκάλεσαι η πράξη απέχθεια άρα δεχόμαστε ότι αμαρτήσαμε δηλαδή βγήκαμε εκτός ηθικών ΜΑΣ πλαισίων και υποσχόμεθα στο μέλλον αφού πρώτα θεραπεύσουμε την αιτία της εκτροπής μας να μην ξαναγίνει.Αν αυτό το κάνουμε μόνο με την ανάλυση μίας ώρας δεν χρειάζονται περαιτέρω πράξεις.Αν δε βάλουμε και το Θεό μέσα στη μετάνοια μας και δεν είναι πολιτική μετάνοια τότε είμαστε έτοιμοι για επαναπρογραμματισμό.
Στην προκειμένη περίπτωση μίλησα για μετάνοια διότι η κοπέλα είπε ότι νοιώθει άσχημα που έκανε την πράξη αυτή άρα δέχεται ότι αμάρτησε.Αν μου έλεγε ότι γούσταρα την πράξη τότε δε θα είχαμε λόγο για μετάνοια.Θα ήταν εντός των ηθικών της πλαισίων.
θα μου απαντησετε
το θέμα είναι ότι η μαλάκω το είπε σε όλη την εκκλησία που πήγαινα και ντρομπιάστηκα επίσης όταν με βλέπει τρέχει σαν να θέλει να αποφύγει και δεν αντέχω αυτή την συμπεριφορά....
Ρε Ολγάκι τι συμβαίνει και ανεβάζεις επανειλημμένα το ίδιο θέμα? Περιμένες να ακούσεις κάτι διαφορετικό?Δε πρόκειται. Οτι ειχαν να σου προτείνουν στο πρότειναν.Απο κει κ υστερα εινναι δικόσου θέμα αν θα το ξεπεράσεις και πως θα το καταφέρεις.Ολοι οσοι απαντάνε πλέον τζάμπα απαντάνε....
ολγάκι σου έχω τη λύση! κλέψε έναν νέο γκόμενο,μιας νέας φίλης για να ξεπεράσεις τον προηγούμενο!
Είναι από τα δυσκολότερα εσωτερικά βαρύδια όταν σε ελέγχει η συνείδηση σου για προδοσία. Κι εδώ αφού λες δεν το ξεπέρασες έπειτα από 10 χρόνια προφανώς η συνείδηση σου σε κρατά συνδεμένη με το γεγονός πως ήταν σύντροφος φίλης σου τον οποίο "έκλεψες". Ίσως, επίσης, ασυνείδητα να ενεργεί μέσα σου και μία αίσθηση αδικίας, πως αδίκησες δηλαδή την φίλη σου. Θα πρέπει να εξετάσεις σε βάθος τον εαυτό σου και να αναλύσεις όλες τις εκφάνσεις που άφησε το περιστατικό μέσα σου. Κι έπειτα να κοιτάξεις με ποιό τρόπο θα διευθετήσεις εκείνα που σε ενοχλούν, αν υπάρχουν τέτοια.
μπα δεν κάνω τα ίδια λάθη
Έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και από τότε αυτή δεν με αφήνει στην ησυχία μου. Πηγαίνουμε στην ίδια εκκλησία και όποτε με βλέπει τρέχει να φύγει και με προκαλεί συνέχεια. Τι να κάνω για να σταματήσει αυτή να με προκαλεί περάσανε 15 χρόνια από τότε. Το είπε σε όλο το σόι της και δεν με αφήνουνε όλοι μαζί να μείνω στην εκκλησία. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια χαρά ενώ εγώ έπαθα μεγάλο κακό από τότε. Τί να κάνω;;;;;
Να πάω στον εισαγγελέα;;;
Έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου μέρος πρώτο http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%BF%CF%85
Έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου μέρος δεύτερο http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%BF%CF%85
Έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου μέρος τρίτο http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BC%CE%BF%CF%85
DON'T
FEED
THE
TROLL
Eκλεψες τον γκομενο της και εχεις τα μουτρα να πηγαινεις στην Εκκλησια?Τι ψυχη θα παραδωσεις μ...?
Σας παρακαλώ δώστε μου σοβαρές απαντήσεις γιατί για μένα είναι πρόβλημα.
Θα σου δωσω εγω αν θελεις .
Προσπαθησε να το ξεπερασεις αυτο αφου το μετανοιωσες σου εχει συγχωρηθει .
Το οτι στην εκκλησια εκεινη δε σε συμπαθουνε ειναι υποκριτες και χριστιανοι του κ....
Αυτη που ειπες οτι εχει ολοκληρωμενη σχεση και παει και με αλλους 3 και κανει πολλα one night stand νομιζεις ειναι καλυτερη ?
Δηλαδη στεναχωριεσαι αν σε κρινει μια που ειναι χειροτερη ?
Να κοιταει τον εαυτο της .
Αν θες μη πηγαινεις σε αυτην την εκκλησια πια αν βλεπεις κανεναν να σε κρινει μη τους μιλας ασχημα απλα αγνοησε τον .
Εκεινοι που σε κρινουν ειναι αναμαρτητοι ? οχι .
Αλλα οσοι μετανοουν και καταλαβαινουν το λαθος τους συγχωρειται .
Δε χρειαζεται απο ενα λαθος να βασανιζεσαι ολη σου τη ζωη , περασε αυτο.
Ισως μη σε πειραζει η πραξη τοσο οσο το οτι σε κρινουν οι αλλοι .
Πιστευω αν δεν σε εκριναν δε θα σε ειχε πειραξει τοσο πολυ.
Οσοι σε κρινουν και γενικα οσοι κρινουν ειναι κομπλεξικοι γιατι θελουν να κρινουν τους αλλους για να νοιωθουν καλυτεροι.
Σε εσενα αυτο δυστυχως το εχουνε καταφερει γιατι καθεσαι και στεναχωριεσαι.
Αν στεναχωριεσαι για τη πραξη και μονο και οχι για το οτι δε σε θελουν στην εκκλησια.
Ηταν μονο ενα λαθος δε πειραζει απο τη στιγμη που το εχεις μετανοιωσει , ξεχασε το.
Απο αυτο το λαθος δε καταστραφηκες πραγματικα στο μυαλο σου ειναι ολα.
Αν αλλαξεις τροπο σκεψης θα δεις οτι μετα θα αλλαξει και η εικονα σου.
Δεν εισαι χαζη η ασχημη , εσυ το πιστευεις .
Εκτος αν υπαρχει αποδειξη οτι εισαι , απλα σου λεω οτι δεν εισαι επειδη δε γινεται επειδη συνουσιαστηκες με τον φιλο της φιλης να ασχημηνες η να χαζεψες .
Ηρεμησε απο αυτο γιατι αληθεια σου εχει χαλασει τη ζωη .
Διορθωνεται , χρειαζεται μονο να προσπαθησεις να το ξεπερασεις .
Αφου οπως φαινεται πιστευεις στον θεο , να προσευχεσαι να σε βοηθησει και να εχεις πιστη σε αυτον.
K ΣΕ λιγο εκλεψα το γκομενο της φιλης μου για πεμπτη φορα ελεος .. http://www.youtube.com/watch?v=Drn6wTL5uHU
εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να σε κλεψει κ εσενα κανενας γκομενος κανενος φιλος σου μπας κ ηρεμισουμε κ εμεις?
Θες μια σοβαρή απάντηση ? ντροπή σου που το έκανες , πλήγωσες την ΦΙΛΗ σου για ένα μαλ@κα που πήγε και με τις δύο , σας εκμεταλεύτηκε και καλά να πάθετε , οι φιλίες είναι πιο σημαντικές απο τις σχέσεις , λογικά είναι να σε μισεί ακόμα , αυτό που έκανες δεν ήταν και λίγο , για να το θυμάται ακόμα και να σε έχει βάλει στο μάτι θα σε θεωρούσε καλή της φίλη και εσύ την πλήγωσες , τι να κάνεις ? να ζητήσεις γονατιστή συγνώμη μπροστά της , δικό σου φτέξιμο δεν είναι ? πρέπει να παίρνουμε και την ευθήνη των πράξεων μας στην τελική , πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ ανώριμη που έστεισες ενα βλακεία thread πάνω στο θέμα ενώ τόσα άτομα εδώ ψάχνουν για σοβαρές λύσεις , αμα θες να λύσεις αυτό το θέμα να πας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου , εδώ ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα
Νομιζω οτι εισαι λιγο σκληρος .
Δεν υποστηριζω με τιποτα που συνουσιαστηκε με τον φιλο της φιλης της , η φιλια ειναι ποιο σημαντικη και ειμαι απολυτη σε αυτο .
Ομως ειπε οτι το μετανοιωσε και βασανιζεται απο τυψεις 15 χρονια , δεν παραειναι σκληρη τιμωρια ?
Η αλλη φιλη της ειχα διαβασει καπου σε αλλο θεμα της οτι την ρεζιλεψε στην εκκλησια ενω εκεινη ειναι χειροτερη , αυτο ειναι καλη φιλη ? και σιγα μη τη θεωρουσε καλη της φιλη .
Και κακια φιλη να ηταν δεν λεω οτι καλα της εκανε , αλλα δε μαρεσει καποιος οποιοσδηποτε να βασανιζεται τοσο πολυ ακομη και φονο να ειχε κανει , απο τη στιγμη που το μετανοιωσε γιατι να εχει και τους αλλους να την κρινουν ? δεν ειπα να την χαιδευουν αλλα οχι και να την βλεπουν σαν μεγαλη αμαρτωλη και να την κρινουν τοσο .
Να ειμαι ειλικρινης το να συνουσιαστεις με τον φιλο της φιλης η το να απατησεις τον φιλο σου οπως η φιλη σου εκανε ειναι περιπου το ιδιο πιστευω .
Ομως εκεινη το συνεχισε ενω εσυ το μετανοιωσες , αρα εκεινη ειναι χειροτερη.
Ομως δεν εχει σημασια αυτο , το ποια ειναι χειροτερη , σημασια εχει οτι το μετανοιωσες και πρεπει καποια στιγμη να σου φυγουν οι τυψεις , ετσι κι αλλιως οσοι ειναι πολυ πιστοι στο θεο δε σημαινει οτι δε κανουν ποτε καμια αμαρτια .
Νομιζεις οτι οι παπαδες η οι μοναχοι και μοναχες δε κανουν ποτε ?
Ειχα διαβασει καποτε οτι ηταν μια γυναικα που ηταν πιστευε πολυ στο θεο ολοι οσοι την ηξεραν την θεωρουσαν θεουσα και πηγαινε καθε μερα στην εκκλησια αλλα καποια στιγμη εκανε φονο .
Η για εναν αντρα που φαινοταν αγαθος και ηταν ανθρωπος της εκκλησιας κι ομως βιαζε παιδια.
Η μητερα σου εισαι σιγουρη οτι ξερει η αλλη τι εκανε ?
Συγνωμη που θα το πω αλλα πιστευω οτι το λεει μονο και μονο γιατι εισαι κορη της και φοβαται τι λεει ο κοσμος , αν ειχε κορη της τη φιλη σου θα ελεγε οτι αυτη ειναι η χειροτερη.
Ομως αν το ειχε μετανοιωσει και η φιλη σου τοτε θα ησασταν το ιδιο , θα σας ειχε συγχωρεθει.
Εγω ξερω οτι οποιος ειναι πραγματικα ανθρωπος του θεου δε κρινει κανεναν ουτε τιμωρει καποιον τοσο σκληρα.
Ο καλος ανθρωπος συγχωρει , δεν εννοω να ειναι θυμα , αλλα μεσα του να υπαρχει καλοσυνη και να ξερει να συγχωρει.
Οτι και να κανει καποιος και το εχει μετανοιωσει μετα ο πραγματικος χριστιανος και ανθρωπος του θεου θα τον πλησιασει και θα τον αγκαλιασει .
Οι αλλοι στην εκκλησια που περιγραφεις εμου φαινονται κλειστομυαλοι , ποιοι ειναι αυτοι για να κρινουν ?
Και καμια αμαρτια να μην ειχαν κανει δε θα ειχαν το δικαιωμα να κρινουν κανεναν.
Αλλα ξερουν μονο να κρινουν και τιποτα αλλο το να αποφευγουν και να τιμωρουν την αμαρτια νομιζουν οτι κανουν το σωστο , αλλα την ιδια στιγμη και οι ιδιοι κανουν αμαρτια , κρινουν και βγαζουν κακια και αυτο αμαρτια ειναι.
Από ότι ξέρω και κείνη μετάνιωσε και παντρεύτηκε.
....ενώ εγώ δεν παντρεύτηκα πλακώσανε τα προβλήματα και δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου.
Ενταξει αυτο δεν την κανει καλυτερη απο εσενα κι εκεινης εχει συγχωρεθει οτι εχει κανει.
Προσπαθησε να ασχοληθεις τωρα ,να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν η αν θελεις να βρεις αντρα προσπαθησε να βρεις καποιον , ειναι λιγο δυσκολο ομως οχι λογω ηλικιας εννοω ειναι δυσκολο να αγαπηθειτε τοσο και να πατε για γαμο.
Εισαι 37 θυμαμαι , δεν ειναι αργα για να ασχοληθεις με τον εαυτο σου τωρα .
Κοψε την εκκλησια καλυτερα.