Originally Posted by
Law
Και γω αυτο ελεγα σε καποια φαση τοσο καλος και σωστος και και... Μηπως εφταιγα για ολα εγω, ημουν απολυτη, επρεπε να κανω αυτο, εκεινο και τον εχαςα αλλα μετα ηρεμηςα. Ηταν καλος και σωςτος και μου σταθηκε πολυ και πολλλααα, για αυτο ημουν μαζι του δυο χρονια και πολυ ευτυχισμενα για αυτο και δεν περιμενα το μετα..αλλα ολο αυτο δεν αναιρει τον τροπο που χωρισαμε και την μετεπειτα συμπεριφορα του.
Και γω ακομη περναω δυσκολα, αλλα κατι πρεπει να σκεφτομαστε και πιο αισιοδοξο γιατι εχω δει τα πολυ πολυ δυσκολα οπως και πολυς κοσμος και σιγουρα δεν τελειωνει η ζωη εδω. Θα ηρεμησεις και συ και αν δεν υπαρχει περιθωριο επανασυνδεσης οσο μπορεις αρχισε μα κοιτας το δικο σου αυριο χωρις αυτον. Μην ζεις στις αναμνησεις σου στο λεω γιατι και γω το κανω, δεν ωφελει, ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε το.
Για μενα ειναι νωρις μεσα μου, ποτε μου δεν ξεκινουσα σχεση εχοντας συναισθηματα για αλλο ανθρωπο οποτε οταν μεσα μου ειμαι καλυτερα και οτι νιωθω υποχωρησει θα μπω στην διαδικασια, προτιμω να μεινω μονη μου παρα να ψαξω για ανθρωπονα δεκανικια, δεν βοηθαει..