Results 76 to 90 of 170
-
04-01-2016, 14:09 #76
Καλύτερα να μην έχει νέα του. Πόσο κενός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέσα του, για να χωρίσει κάποια, και το πρώτο πράγμα που κάνει μετά, να είναι ποστ στο facebook. Δεν ζεις αγόρι μου μέσα από εκεί...δεν είσαι ευτυχισμένος όταν ποστάρεις την κάθε βλακεία που κάνεις στην ημέρα σου. Δεν ενδιαφέρει στην τελική κανέναν αν δήθεν περνάς τέλεια με την δήθεν κουλ παρέα σου. Νέοι και νέες που ντύνονται ή μάλλον γδύνονται, βάφονται, βάζουν ζελε στο μαλλί, φοράνε τα σκισμένα τζιν τους και βγαίνουν να διασκεδάσουν...και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ανεβάσουν φωτογραφία στο fb...και ενω δήθεν νιώθουν τέλεια αν δεν μαζέψουν πολλά like...η βραδιά τους στέφεται αυτομάτως από απόλυτη αποτυχία. Τι να μας πουν και αυτοί για την ζωή τους ? Ένα μηδέν γεννήθηκαν...ένα μηδέν θα μείνουν !!! ( ορε που την βρίσκω τόση κακία δευτεριάτικα )
- 04-01-2016, 16:33 #77
Καλησπέρα jennifer και καλή χρονιά!
Τα νέα μου είναι ελάχιστα, μου έστειλε ένα μήνυμα στην γιορτή μου για χρονια πολλά, τυπικό και στις δικές μου ευχές για καλή χρονιά δεν απάντησε καν...του είπα αν ήθελε να πάμε για ένα καφέ στο ίδιο μήνυμα και απλά δεν απάντησε, ούτε να πει δεν θέλω, θεωρώ ότι δεν πρέπει και ένα ευχαριστώ στις ευχές μου.ΤΙΠΟΤΑ! Απογοητεύομαι και παράλληλα λυπάμαι παρα πολύ, γιατί ποτέ μου δεν περίμενα τόση αδιαφορία, τόση ψυχρότητα λες και του έκανα κατί κακό. Θεωρώ ότι σε έναν άνθρωπο που ήσουν δυο χρόνια μαζί, δεν μαλώσατε ποτέ, ησουν ευτυχισμένος, περασατε δύσκολες καταστάσεις μαζί και δεν χωρίσατε ασχημα, εχεις τουλάχιστον την στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσεις και ας μην μου αρεσε η απάντηση. Και δυστυχώς παρόμοια συμπεριφορά είχε και στην πρωην σχέση του, με την οποια χωρισε για πολυ ασχημο λογο. Ίσως δεν είναι σωστό να συγκρίνω αλλά μοιραια το κανω όταν βλέπω copy paste συμπεριφορα σε διαφορετικους ανθρωπους. Λυπαμαι γιατι νομιζα οτι με μετρουσε διαφορετικα και αν δεν μαγαπαει πλεον τουλαχιστον νομιζα οτι με εκτιμουσε,αλλα ουτε αυτο....δεν πειράζει ομως... Ετσι εμαθε να φερεται στην ζωη του, να μην συζηταει, να μην απανταει, ετσι ομως ξερω ποια σχεση του θα κρατησει...
Εσυ για ποιον λόγο χώρισες?
04-01-2016, 16:39 #78
Συμφωνώ μαζί σου, δυο μηνες εχει που χωρισαμε και εχει ηδη ανεβασει 3 αλμπουμ φωτογραφιες, στα δικα μας δυο χρονια σχεσης ειχε μονο δυο φωτογραφιες....τι να πω....τετοια υπερδραστηριοτητα, ουτε τους τυπους ειλικρινα, τοσο πολυ να δειχνεις οτι περνας καλα και δεν αμφιβαλλω οτι το κανει αλλα το θεωρω λαθος τοσο γρηγορα ολο αυτο, ειχαμε τοσους κοινους φιλους, λίγο μετρο δεν βλαπτει, αλλα με οσα ειδα μετεπειτα και αυτο πια δεν μου κανει καμια εντυπωση...τελικα ειχε μαλλον δυο χαρακτηρες, χαιρομαι που αυτον που βλεπω τωρα δεν τον εχω στην ζωη μου, γιατι εγω αλλο ανθρωπο αγαπησα, αλλον νοιαστηκα, αλλον ειχα διπλα μου. Αυτον που βλεπω τωρα δεν τον ξερω..
04-01-2016, 19:02 #79
Ακριβως τα ιδια λογια που λες εσυ τα ιδια ακριβως λεω και εγω για τον δικο μου.
Εγω εκανα λαθη πολλα συμπεριφορας , δηλαδη ζηλια , τσακωμοι χωρις να μου εχει δωσει δικαιωμα , ολα αυτα ομως προερχοντουσαν και απο δικα του λαθη , οταν πχ ημαστε 8 μηνες και δεν εχω ακουσει απο το στομα του ενα σε θελω , ενα ειμαι ερωτευμενος , καλα το < σαγαπαω> δεν το αναφερω καν , λογικο και εγω να ειχα ανασφαλειες , μια γαμημενη κουβεντα να μου ελεγε να με καθησυχαζε.
Οσο για σενα , σιγουρα ολα αυτα τα κανει για να τα βλεπεις , γνωμη μου ειναι να τον σβησεις και να τον κανεις block , οπως επισης κ εκεινο το τυχαιο λαθος τηλεφωνημα , οτι πιο ανωριμο , ειχε να εμφανιστει τοσο καιρο και προφανως δεν ησουν πρωτη στις κλησεις του για να πεις οτι πατηθηκε το κουμπι στο κινητο.
04-01-2016, 21:17 #80
Θεωρω πως οταν τελειωνει μια σχεση το πιο ευκολο και το πλεον ανωδυνο ειναι να πεις εγω δεν εφταιγα, ο αλλος...αλλα ειναι κ αδικο. Εγω οταν ηρεμησα λιγο ειπα αυτο και αυτο τα εκανα λαθος,5 πραγματα το παραδεχομαι οτι ημουν λαθος, στην επομενη σχεση οταν ερθει θα ξερω..αυτος ομως δεν ξερω αν καταλαβε, αν εκατσε να σκεφτει οτι σε μια σχεση συζητας, δεν τα κρατας ολα μεσα σου και μετα απλα ανακοινωνεις κ φευγεις..
Οσο για το σαγαπω και γω το ζητουσα αν και το εδειχνε δεν μπορω να ειμαι αδικη σε αυτο αλλα ηθελα να το ακουσω ισως γτ κ γω το λεω αλλα οχι καραμελα, καθε μερα σαγαπω, απλα γτ εχοντας χασει εναν πολυ δικο μου ανθρωπο εμαθα πως τους ανθρωπους που αγαπας πρεπει να τους το λες και καποιες φορες γτ δεν ειναι δυστυχως δεδομενο οτι θα ναι παντα στη ζωη σου..για αυτο σε καταλαβαινω οτι ηθελες να στο πει, ειναι ομως θεμα ανθρωπου, εχω φιλη πολλα χρονια και πολυ καλη η οποια δεν μου το χει πει ποτε ομως ξερω οτι μαγαπαει κ με νοιαζεται ειναι ομως ετσι σαν χαρακτηρας γενικα ακομη κ με την σχεση της
04-01-2016, 21:34 #81
Οπως λεει και η διαφημιση ....Αγκαλιαζετε και να λετε στους ανθρωπους ποσο τους αγαπατε πριν γινουν φωτογραφιες...Λιγο μακαβριο αλλα ετσι ειναι.
Εμεις 4 μηνες μετα το χωρισμο συναντιομαστε 2-3 φορες το μηνα και περναμε καλα..ειναι πολυ ψυχοφθορο το μετα οταν χωριζομαστε μεχρι την επομενη φορα που θα ξαναβρεθουμε.
Εσενα θα εμφανιστει παλι να εισαι σιγουρη.
04-01-2016, 21:39 #82
Παντως για να λεμε και κατι πιο αισιοδοξο μιας που διανυουμε τις πρωτες μερες μιας καινουριας χρονιας ακομη και απο δυσκολες καταστασεις μπορει να βγει κατι καλο. Οχι απο ολες για να ειμαι σωστη, αλλα μιλωντας προσωπικα αν και απογοητευτηκα και σε επιπεδο σχεσης και σε επιπεδο φιλιας χανοντας και σχεση και φιλη μου, το καλο που βγηκε ειναι οτι δεθηκα με αλλους ανθρωπους μεσα απο αυτο, εισεπραξα πολλη αγαπη και ειδα εκτιμηση και συναισθηματα που δεν φανταζομουν. Αρα μου αφησαν και κατι καλο..
Σιγουρα γινεσαι πιο επιφυλακτικος, αργεις να ανοιχτεις, να δωσεις ευκαιριες αλλα στο τελος πιστευω κατι κερδιζεις ακομη και απ τον πονο, αν μη τι αλλο αγαπας περισσοτερο τον εαυτο σου και εκτιμας τους ανθρωπους που ειναι διπλα σου απο αυθεντικο ενδιαφερον και αγαπη που δεν περναει, που μιλας, συζητας, μαλωνεις ακομη αλλα ξερεις οτι ειναι εκει ανα πασα στιγμη.
04-01-2016, 21:47 #83
Το φανταζομαι οτι ειναι δυςκολο και προςωπικα δεν θα μπορουσα να το κανω, δεν ξερω εχοντας συναισθηματα εγω αλλα αυτος οχι δεν νομιζω οτι θα το εκανα. Το εκανε με την πρωην του για μηνες απ οσο ξερω γτ το ειχαν ξεκαθαρισει οτι αυτο ηθελαν Αλλα με αυτο τον ανθρωπο δεν ξερω... κ μου το ειπε κ οταν χωρισαμε οτι με μενα δεν θα το ηθελε ετσι, τοτε το πηρα για καλο αλλα εντελει τιποτα καλο δεν υπηρχε.
Να σου πω μετα απ ολα αυτα δεν το πιστευω καθολου αν ηθελε ειχε ευκαιριες το θεμα ειναι οτι και να γυριζε πλεον τιποτα δεν ειναι ιδιο.. Αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται ηταν σιγουρος και με ολο τον περιγυρο του και ξεροντας οτι δεν συμπαθω καποιους απ αυτους δεν προκειται..
04-01-2016, 21:49 #84
Μπραβο σου που το εχεις δει αισιοδοξα ειλικρινα!Εγω περναω δυστυχως καταθλιψη , ζω για τη μερα που θα ειμαι παλι καλα. Με μενα τα εχω γιατι το παιδι ηταν πολυ καλο και αξιολογο περα του οτι δεν μου ανοιγοταν γι αυτο ειχα και τις εκρηξεις και του φερομουν σαν μη πω. Χτυπαω τη κεφαλα μου αλλα δεν γυρναει ο χρονος πισω ....
Εχεις βρει καποιο αλλο παιδι εσυ? Βγαινεις? η ακομα δεν εισαι καλα?
04-01-2016, 21:53 #85
Εμεις οταν βρισκομαστε κ κανουμε οτι κανουμε , καθομαστε ωρες μετα συζηταμε , γελαμε παιζουμε , βλεπουμε ταινιες, με εχει στην αγκαλια του σφιχτα δε με αφηνει κτλ ειναι αλλος ανθρωπος αυτος που αγαπησα κλαιω απο τη χαρα μου και οταν χωριζομαστε γινεται καποιος αλλος που δεν τον ξερω. Στην αρχη και αυτος το ιδιο μου ειπε οτι δεν μπορει να το κανει και ουτε το εχει κανει ποτε , μετα απο επιμονη μου το εκανε και το χαιρεται περισσοτερο κ απο εμενα μη σου πω.
Αν καποιος εχει αισθηματα δεν λογαριαζει το περιγυρο καλη μου...ισως το πρωτο καιρο...μετα οσο περναει ο καιρος ΑΝ ξαναλεω εχει αισθηματα θα του λειπεις και θα σε αναζητησει.
04-01-2016, 22:02 #86
Και γω αυτο ελεγα σε καποια φαση τοσο καλος και σωστος και και... Μηπως εφταιγα για ολα εγω, ημουν απολυτη, επρεπε να κανω αυτο, εκεινο και τον εχαςα αλλα μετα ηρεμηςα. Ηταν καλος και σωςτος και μου σταθηκε πολυ και πολλλααα, για αυτο ημουν μαζι του δυο χρονια και πολυ ευτυχισμενα για αυτο και δεν περιμενα το μετα..αλλα ολο αυτο δεν αναιρει τον τροπο που χωρισαμε και την μετεπειτα συμπεριφορα του.
Και γω ακομη περναω δυσκολα, αλλα κατι πρεπει να σκεφτομαστε και πιο αισιοδοξο γιατι εχω δει τα πολυ πολυ δυσκολα οπως και πολυς κοσμος και σιγουρα δεν τελειωνει η ζωη εδω. Θα ηρεμησεις και συ και αν δεν υπαρχει περιθωριο επανασυνδεσης οσο μπορεις αρχισε μα κοιτας το δικο σου αυριο χωρις αυτον. Μην ζεις στις αναμνησεις σου στο λεω γιατι και γω το κανω, δεν ωφελει, ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε το.
Για μενα ειναι νωρις μεσα μου, ποτε μου δεν ξεκινουσα σχεση εχοντας συναισθηματα για αλλο ανθρωπο οποτε οταν μεσα μου ειμαι καλυτερα και οτι νιωθω υποχωρησει θα μπω στην διαδικασια, προτιμω να μεινω μονη μου παρα να ψαξω για ανθρωπονα δεκανικια, δεν βοηθαει..
04-01-2016, 22:06 #87
04-01-2016, 22:12 #88
Oχι δεν προκειται να υπαρξει επανασυνδεση 4 μηνες τον παρακαλαω και ειναι τοσο απολυτος δεν ακουει καν , θεωρει οτι μου εχει δωσει πολλες ευκαιριες και δεν μπορει αλλο.
Δυστυχως δεν επιδιωκω τις αναμνησεις αλλα οι γαμ$@$@ ερχονται μονες τους , προσπαθω να σκεφτω κατι αλλο και τσουπ , μα θα ακουσω ενα τραγουδι , θα δω κατι , κτλ και παντα θα μου τον θυμισει .Εχω ξεφτυλιστει τοσο πολυ , εχω πιασει τοσο πατο που δεν παει αλλο .
Οχι να κανεις κατι απαραιτητα απλα να μιλας ξερεις για να ξεχνιεσαι...Εμενα οι φιλοι μου εχουν απηυδησει ολο αυτον το καιρο και προσπαθουν να μου γνωρισουν ατομα , σιγουρα θα βγω αλλα οπως λες και εσυ ακομα ειναι νωρις.
04-01-2016, 22:17 #89
Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός για τον καθένα..άλλος ερωτεύεται και ανεβάζει φωτογραφίες στο φβ μετά από το τέλος μιας σχέση πολλών ετών στην οποία τα είχε δώσει όλα...και άλλος ζει με τις αναμνήσεις για ολόκληρα χρόνια...τυχερός ο πρώτος...μαλάκας ο δευτερος
04-01-2016, 22:18 #90
Οχι ειναι απολυτος οσο δε παει κ ειπε οτι θα βρεθουμε αλλη μια φορα κ τελος γτ δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Εχω δειξει , εχω πει οτι ημουν λαθος δεν ακουει τπτ σου λεω , λεει να μη μπερδευω το σεξ με το συναισθηματικο κομματι , γιατι εγω του λεω συνεχεια πως γινεται μετα απο αυτο που κανουμε να εισαι τρυφερος , γλυκος και ολα τα καλα του κοσμου να καθομαστε αγκαλια κτλ και μετα γινεσαι αλλο??? Και μου απανταει το παραπανω που σου ειπα...μη μπερδευεις το ερωτικο με το συναισθηματικο ....βγαλε ακρη...