καλυτερα σημερα, βγηκα απο το σπίτι να κανω κατι δουλιτσες επιτελους!.... αλλα εχω πολλα νευρα... και ακομα δεν εχω κοψει το τσιγαρο ...φαντασου!!
τι ρατσες ειναι οι ζουζουνες σου?...εσυ πως εισαι σημερα?
Printable View
Update περιμενω ακομα τα αποτελεσματα του τεστ παπ, μου ειπαν μεχρι τεταρτη μαλλον θα τα παρω.Εκλεισα ραντεβου σε μια γυναικα γυναικολογο να με δει να παρω και τριτη και τελευταια γνωμη.Μπουκωνομαι με χαναχ για να ειμαι ηρεμη και να κοιμαμαι.Αν μου πουν να χειρουργηθω πως θα τα καταφερω τοσο φοβιτσιαρα που ειμαι?:(
ΓΙΑΤΙ να χειρουργηθεις?για τα ινομυωματα? μην ανησυχεις στην ναρκωση δνε καταλαβαινεις τιποτα! εγω πηγα πολυ αγχωμενη για ενα χειρουργειο που ειχα κ στο πι κ φι με ναρκωσαν κ δεν προλαβα να πω ουτε ζητω..χααχαχαχ!
ασε που θα απαλλαχτεις απο τα κωλομπαλακια μεσα στην μητρα !!! αυτο δεν το σκεφτεσαι?οτι θα απαλλαχτεις απο αυτα??
Ενα ινομυωμα εχω μονο.Στο νοσοκομειο μου ειπανε ανα 6 μηνες να το παρακολουθουμε.Τωρα θα δω τι θα μου πει και η γυναικολογος και βλεπουμε...παντως δεν σκοπευω να τεκνοποιησω καθαρα για ψυχολογικους και οικονομικους λογους.
κοιτα..αυτο πυο θα κανεις ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου πρωτα να εισαι καλα! να ισορροπησεις..κ οσον αφορα το τεκνον...αστο να ερθει οπως θελει κ μονο του....μν το σκεφτεις κ μην το αναλυσεις ποτε.
μη πεσεις με τα μουτρα σε αυτο.δεν βοηθαει πιστεψε με ..ργω το εχω αφησει στην τυχη του.
ο αντρας σου τι λεει για παιδι?θελει πολυ?η ειναι χαλραουα? εμενα ο δικος μου χεστηκε λεει κ να κανουμε χεστηκε κ να μην κανουμε...δεν τρελλαινεται κιολας..απλα το εχει αφησει κ αυτος στην τυχη του..
εγω παλαιοτερα ειχα παθει εμμονη κ ενας λογος που ξεκινησα αντικαταθλιπτικο ηταν αυτος..ειχα θλιψη καθε φορα που εβλεπα την περιοδο μου με αποτελεσμα να παθω παλι καταθλιψαρα!
πονεσα πολυ με αυτο το θεμα..κ πλεον θελω να ειμαι εγω κ ο αντρουλης μου καλα! κ ο.τι γινει.
Δεν τον νοιαζει καθολου για παιδι! και ουτε και εμενα με νοιαζει πλεον,το μονο που θελω ειναι να'μαι καλα στην υγεια μου και ολος ο κοσμος να εχει υγεια.
καλα τους αντρες δεν τους νοιαζει ποτε το θεμα παιδι..σπανιο να βρεις αντρα να γουσταρει τρελλα..φυσικα κ προτεραιοτητα ειστε εσεις! κ οταν θελησει αυτο να ρθει πιστεψε με..θα ρθει..εμενα ηρθε 2 φορες στο παρελθον κ δνε το καταλαβαμε κιολας..βεβαια κ οι δυο εγκυμοσυνες δεν συνεχιστηκαν..
@ρεα-------> εχω ενα beagle και ενα westie...τα γλυκα μου τα παιδακια!!! εσυ?
Οντως μπουμ τους αντρες δεν τους νοιαζει το θεμα παιδι και καλα κανουν.Τωρα οσο για εμενα με τρομαζει η νοσοφοβια μου.Εδω ενα τεστ παπ περιμενω και συνεχεια σκεφτομαι οτι εχω καρκινο.
καταλαβα! θα πεφτει πολυ γελιο στο σπίτι με αυτα τα σκατουλιαααααα!!! εμενα ειναι ενας χιλιομπασταρδεμενος χαδιαρης τσοπάνης. εχει τα χρωματα και τις βουλες απο μπιγκλ που οταν τον δεν του δινω σημασια σημασια,χωνει την μουσουδα του στο πληκτρολογιο και περιμενει τα χαδια του!
μπουλετ ακομα παιδευεσαι με την αναμονη? εγω αυριο πάω για ορμονικες θυροειδη και ζαχαρο, ξερεις, οτιδηποτε μπορει να εχει σχεση με την καταθλιψαρα μου..ελπίζω να βρεθει μια ακρη απο εκει, γιατι με τα αντικαταθλιπτικα δεν βοηθηθηκα. τι κανει το ξανθο συννεφακι σου? σε βοηθαει να ξεχαστεις καθολου?
Κοριτσια καλημερα! εχω καλα νεα! το τεστ βγηκε και ειναι πολυ καλο απλως μου συνταγογραφησαν κατι φαρμακα για τα υγρα που εχω.Μου ειπαν του χρονου παλι τεστ παπ και να μην ειμαι ανευθυνη σε αυτο.Ολοι χαρεικαν στο σπιτι ακομα και ο σκυλακος μας! αυριο θα παω και σε μια γυναικολογο να μου πει τι να κανω με το ενα ινομυωμα που εχω.Λογικα θα μου πει να το παρακολουθουμε.Αυτα! εσεις κοριτσια ολα καλα?
Γιατι να παθεις πανικο Ρεα μου? το θεμα της εγκυμοσυνης το εχω αφησει στην ακρη μετα απο σοβαρο διαλογο και σκεψη με τα μελη της οικογενειας μου.Χωρις καλα οικονομικα οπως τα δικα μου και χωρις καλη ψυχολογια (καταθλιψη και γενικευμενη αγχωδη διαταραχη) τι παιδι να μεγαλοσω? ασε ειμαι σκυλομαμα προς το παρων και ισως αργοτερα και γατομαμα!
ρε συ.,οταν σταθεροποιηθει η κατασταση σου ψυχολογικα τα παντα θα μπορεσεις να κανεις..
κοιτα..εγω παιρνω ladose,..μου πε ο γιατρος οτι μπορω κ εγκυος να μεινω με αυτο κ ολα καλα..τωρα αν δεν θελεις παιδι για αλλους λογους οκ..
κ γω να σου πω το σκεφτομαι κ με φοβιζει αρκετα.ειδικα στη φαση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη.
εγω πάλι δεν μπορω να βρω εναν πατερα για το μελλοντικο παιδι μου!!! :p ...
πανικο για να μην εχω κληρονομησει το ζαχαρο του μπαμπα ή τον θυροειδη της μαμας...δεν αντεχω τους γιατρους και τις εξετασεις και τις ιστορίες..με πιανει δυσπνοια και στην σκεψη ακομα... φφφ... θα δουμε....!!!
Και εγω δεν αντεχω τα νοσοκομεια, τους γιατρους αλλα ειναι αναγκαια ρε γμτ! βλεπω ασπρη ρομπα και τρελενομαι! Ευτυχως ο ψυχιατρος μου δεν φοραει ποτε ασπρη ρομπα.
εγω ρε παιδια τι να σας πω...θα μπορουσα ανετα να γινω γιατρος..οταν συμβαινει κατι εχω τρομερη ψυχραιμια..δεν φοβαμαι ποτε τις αρρωστιες κ μαρεσει να διαβαζω ιατρικη..ηθελα να γινω γιατρος αλλα ημουν αθλια μαθητρια..ξερω παρα πολλα ιατρικα θεματα..κ γενικα την ιατρικη την βρισκω πολυ ενδιαφερουσα..οταν παω σε γιατρο τον βλεπω σαν κατι ιερο που θα με βοηθησει να θεραπευτω.ποτε δνε ειχα φοβια..με τους γιατρους.μονο με το αιμα εχω ενα θεμα κ τις πληγες..δεν μπροω να τις βλεπω.
χαρας το κουραγιο σου!!.. εγω μια φορα χρειαστηκε ν απάω σε νοσοκομειο που με ειχε ριξει ενας αθλιος και με ειχε παραησει στο δρομο λυπόθημη και με μαζεψε το ασθενοφορο.. δεν μπορουσα να σταθω ορθια και εκανα πως ειμαι καλα για να με αφησουν να φυγω..νομιζα πως αν εμενα εκει θα πεθαινα..τελικα με λυπηθηκαν και με αφησαν να φυγω με ευθυνη δικη μας φυσικα
xxaaxa μου κανεις πλακα!!!χααχχαα!
εγω εχω παθει κ αρκετα τροχαια κ δεν χαμπαριαζω πλεον!
ε καποια σοβαρα καποια οχι..δνε μου αφησαν κουσουρια ευτυχως...ημουν μηχανοβια..
κοριτσια εχω μια ιδεα!! εχετε fb να μιλαμε απο κει???
ναι δεν το συζητω... διποδα τετραποδα δεν υπολογιζουν τιποτα..οχι ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο... η μουρη μου στραπατσαριστηκε λίγο και για τις 4 δοντια και καποια ραματα στα χειλη, κυριολεκτικα φιλησα το πεζοδρομιο, οπως πεταχτηκα απο το σκουτερακι μου, ευτυχως με πεταξε μπροστα απο μια σχολή και ειχε κοσμο να με μαζεψει...και ενας πολυ καλος ανθρωπος τον κυνηγησε και του πήρε τα στχ του.. ηρθε και στο δικαστηριο κατεθεσε..να ναι καλα ο ανθρωπος και γω η γαιδουρα ουτε το ονομα του δεν ξερω..αληθεια αυτο μπορω να το βρω απο καπου?
καλα οταν συνηλθα στο κατ επαθα σοκ..τις πρωτες ωρες ειχα και αμνησια..δεν μπορουσα να καταλάβω γιατι ημουν εκει..το μονο που ηξερα ήταν οτι θελω να φυγω!!
Κοριτσια πηγα στην γυναικολογο και μου εκανε υπερηχο και μου βρηκε το ινομυωμα στα 6,5 εκατοστα.Μου ειπε να το βγαλω να ησυχασω.Ειναι η δευτερη γιατρος που μου το λεει επισης μου ειπε οτι αυτο οσο παει και θα μεγαλωνει ,δεν το γλυτωνεις το χειρουργιο.Ετσι και εγω πηρα την αποφαση να χειρουργηθω! το πρωτο μου χειρουργιο! προς το παρων προσπαθω να συμφιλιοθω με την ιδεα.Δεν ξερω πως ειναι τα χειρουργια, δεν εχω ιδεα αλλα θα προσπαθεισω να'μαι ψυχραιμη.Ακομα δεν ειναι να μπω μεσα ,οταν ειναι θα σας το πω.
εχω ακουσει οτι ειναι πολυ απλή επέμβαση μπουλετ μου... την εχουν κανει πολλες γυναικες...δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...θα ναι απλα μια μερα λιγο κουραστικη για σενα.
σημερα εκανα τις εξετασεις, τις μισες δεν τις καλυπτει πια ο εοπυυ, θυροειδη, τριγλυκεριδια, βιταμινη d, ασβεστιο, και κατι αλλες πλέον απο την τσεπη μας... πάει το εκατοσταρικο... μονο για εξετασεις αιματος!!..ευχαριστουμε τσιπρα... αυριο θα εχω τα αποτελεσματα και μεθαυριο θα πάω να τις δει και η γιατρος
Καλα αποτελεσματα να εχεις ρεα μου! κανονικα αυτες της εξετασεις επρεπε να της καλυπτει ο εοππυ αλλα τι να πεις....
Bullet μη σε ανησυχει τιποτα! δνε καταλαβαινεςι τιποτα..θα ξτυπνησεις απο την ναρκωση κ ουτε καν θα πονας καπου! την ιδια μερα θα φυγεις μαλιστα..μπορει να εχεις απλα ελαφρυ πονο περιοδου.
αυτο που θα κανεις λεγεται υστεροσκοπηση κ δεν κανουν καν τρυπουλες καπου..εσυ θα κοιμηθεις κ οταν συνελθεις μετα απο λιγο θα εισαι κ χαλαρουητα απο την ναρκωση.
κ μετα τσουπ σπιτακι..ουτε ραμματα ουτε τιποτα. θα απαλλαχτεις κ απο αυτο το μπαλακι!! καλη επιτυχια να εχεις με το καλο!
κανονικα του εοπυυ ηταν, προσφατα αλλαξε , αφου ουτε η ενδοκρινολογος δεν το ηξερε κανονικα η συμμετοχη μου ηταν 28 ευρω...φφφφ ...!! αυτα ειναι του τσιπρα τα καμωματα!! δε βαριεσαι, ειχα χρονια να κανω τις συγκεκριμενες εξετασεις και μαλλον θα κανω πολλα χρονια μεχρι να τις ξανακανω ... τουλαχιστον εσενα στην καλυπτει το ταμειο σου την επεμβαση?
ετσι το κανουν...δεν υπαρχει αλλος τροπος..μονο με υστεροσκοπηση.
Την επομενη Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο που θα με χειρουργησει στο Αττικο νοσοκομειο.Θελει πρωτα να με δει , και μετα θα μου πει ποτε παμε για χειρουργιο
τελεια! καλη επιτυχια! μιση ωρα υποθεση ειναι...
Τελικα ακυρωθηκε το ραντεβου λογω περιοδου και κακης ψυχολογιας.Πηρα τηλ. την γυναικολογο μου και μου ειπε σε 2 μηνες να ξανακανω κολπικο υπερηχο και το πολυ μεχρι το καλοκαιρι να χειρουργηθω.Ως τοτε ελπιζω να πανε ολα καλα.Μπουμ υστεροσκοπηση γινεται μονο σε καποια συγκεκριμενα ινομυωματα, στα υπολοιπα κανουν η ανοιχτη τομη σαν την καισαρικη η λαπαροσκοπηση.
δηλαδη..τι εχεις.. εννοω με την κακη ψυχολογια..τι εχεις--καθομαι σε ενα pc κ δεν μου βγαζει το ερωτηματικο..πφφφ
ο.τι πει ο γιατρος εσυ κιοτα να εισαι ηρεμη, παιρνεις καποια αγωγη για το αγχος''ερωτηματικο...χεχε
Τελικα θα παω αυριο στο Αττικο στον Κυριο Ιωαννη Σαλουμ.Εχω περιοδο αλλα ειπε δεν πειραζει,ειπε να του παω τους υπερηχους μου και να μηλησουμε.Παιρνω xanax 0,25 το πρωι ξανα 0,25 το μεσημερι και 0,5 το βραδυ αλλα δεν μου κανει τιποτα.παιρνω επισης αντικαταθλιπτικο το effexor xr 75 mg και σταγονες αλοπεριντιν 2 mg.Εσυ μπουμ κανεις θεραπεια για τα ψυχολογικα?
Σέβομαι αυτό που λες ΒΟΟΜ, έχεις τα δίκια σου. Μαλιστα, σκεφτόμουν τα ίδια πριν μερικά χρόνια. :).
Αλλά η φάκιν κατάθλιψη με έκανε να χάσω πάρα πολλά πράγματα από τη ζωή μου. Επιπλέον είμαι καλός άνθρωπος και το ξέρω, επίσης έχω παλέψει πάρα πολύ με την ασθένεια και μπορώ να είμαι λειτουργική πλέον και με το παραπάνω. Μπορώ επίσης να υποθέσω με σχετική σιγουριά, πως θα μου είναι πιο δύσκολο να μεγαλώσω το παιδί μου, από ότι θα ήταν σε έναν άνθρωπο με ατσάλινο νευρικό σύστημα και δίχως ψυχολογικά προβλήματα. ΑΛΛΑ, δεν αφήνω να με κάνει κουμάντο η αρρώστια. Πάντα θα ελοχεύει κίνδυνος υποτροπής, όμως έχω και τον πατέρα του παιδιού δίπλα μου αλλά και τον θεραπευτή μου. Επίσης, ακόμη κι αν ακούγεται κάπως ψωνισμένο, επειδή τα ψυχολογικά μου θέματα σχετίζονται άμεσα με την άσχημη παιδική μου ηλικία, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ πως θα προσφέρω στο παιδι μου το εντελώς αντιθετο απο αυτά που βίωσα και με θεωρώ πιο υπεύθυνη να μεγαλώσω ενα παιδι ισορροπημένο ψυχικά και πιο ικανη, απο την οποιαδήποτε αλλη ισορροπημένη κατα τα αλλα κοπέλα, που δε την ενδιαφέρει τίποτα πέρα απο το τι φοράει η μενεγάκη σήμερα, ή ποια απόχρωση του ξανθού να περάσει αυτόν το μηνα κτλ.
Ξέρεις, δηλαδή, πως το βλέπω. Σα να μου χρωστάει η ζωή να είμαι ευτυχισμένη. Οχι χωρίς να κάνω τίποτα για να ευτυχήσω. Αλλά θέλω όλος ο πονος που βιωσα και ως παιδι και αργότερα στην καταθλιψη ή στη θεραπεία, να τα "πληρωθώ" κατα κάποιον τροπο, να "εξαργυρώσω" όλους μου τους κόπους.