Φοβια υπογονιμοτητας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 119
    Senior Member
    Ε ΝΑΙ δεν πηγαινε αλλο παιδια..εδω αρρωστησε το σκυλακι μου...υπηρχε δηλαδη μια υποψια για καλαζαρ κ εκανα αποπραγματοποιηση.επαθα στρες κ εκανα εμετους...κ λεω..αν ειχα ενα παιδι κ αρρωσταινε τι θα εκανα?θα αυτοκτονουσα?δεν ξερω παιδια..αν μπορω να καταφερω με το στρες που με δερνει αν μπορω να κανω παιδι...εγω αγχωνομαι κ με την κυηση παρα πολυ..δηλαδη..με τις ορμονες..φοβαμαι μη παθω καταθλιψη..κ μετα?τι θα γινει?αν γεννησω κ ξαναπαθω καταθλιψη..ξερω κ γω?θελω να το περασω ολο αυτο?νομιζω πως οχι..φοβαμαι πολυ..ολο το project ...απο την αλλη τα βλεπω τα μωρακια κ τα ζηλευω..θελω κ γω ενα..αλλα δνε γινεται οταν δνε εισαι ισορροπημενος να κανεις ενα παιδι..οποτε το αφησα κ γω στη τυχη του.. αι σιχτιρ!

Senior Member
    bulletproof τι ψυχολογικα θεματα εχεις?

Senior Member
    Bulletproof θα συμφωνήσω κι εγώ με τη rea και την kutchunie ότι καλό είναι να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσο πολύ. Νομίζω ότι πέρα από τα φάρμακα το να μιλήσεις για τις φοβίες σου είναι σημαντικό και θα σε βοηθήσει να τις καταπολεμήσεις. Δεν πιστεύω ότι το τεστ θα δείξει κάτι, ούτε ο χρόνος που σου είπαν για τα αποτελέσματα είναι πολύς. Τόσο λένε πάντα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Επίσης ο γιατρός δεν ήθελε να σε κοροιδέψει απλά πιθανόν δεν κατάλαβε πόσο μεγάλο το έχεις κάνει εσύ στο κεφάλι σου. Για αυτόν που έχει δει τα χειρότερα, αυτό που έχεις δεν είναι τίποτα και έδειξε τον εκνευρισμό του για το ότι το έχεις κάνει τόσο θέμα χωρίς λόγο. Αυτό μόνο να σε καθησυχάσει πρέπει, ότι αυτό που έχεις δεν είναι τίποτα.

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    bulletproof τι ψυχολογικα θεματα εχεις?
    κλινικη καταθλιψη και γενικευμενη αγχωδη διαταραχη.

Senior Member
    ΤΑ ιδια ακριβως με μενα..απο ποτε υποφερεις?παιρνεις καποιο φαρμακο τωρα?εγω ειχα τα πρωτα επεισοδια απο 17 χρονων..κ κατα καιρους..οταν κατι δεν παει καλα το παθαινω..τωρα ειμαι παλι σε επεισοδιο κ ξεκινησα παλι ladose εδω κ 10 μερες..γτ το εκοψα πριν 2 μηνες που το επαιρνα απο προπερσι με την γονιμοτητα κ τελικα εγινε κατι με ταραξε κ τωρα ξανα μανα αντικταθλιπτικο.πφφφ

Το 2008 στα 22 μου παρουσιαστηκε και τωρα ειμαι 30.Ναι παιρνω φαρμακα effexor xr 75 mg ,xanax 0,5 και aloperidin solution 2 mg

Senior Member
    σε εχουν βοηθησει τα φαρμακα?

Senior Member
    Κοριτσια κ εγω καταθλιψη την αυθεντικη κ αγχοσ πολυ κ δεν μπορω να μιλησω πλεον ουτε δυο κουβεντεσ δεν μπορω να πω παιρνετε τα φαρμακα σωστα κι αφηστε τα παιδια κατα μεροσ δεν κανουμε για παιδια εγω με τιποτα για σασ δε ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοριτσια κ εγω καταθλιψη την αυθεντικη κ αγχοσ πολυ κ δεν μπορω να μιλησω πλεον ουτε δυο κουβεντεσ δεν μπορω να πω παιρνετε τα φαρμακα σωστα κι αφηστε τα παιδια κατα μεροσ δεν κανουμε για παιδια εγω με τιποτα για σασ δε ξερω
    εσυ εισαι παιδι απο μονος σου ..τι να το κανεις το παιδι!

Senior Member
    ναι ..τα παιδια μας μαραναν...εδω δεν μπορουμε να κουμανταρουμε τον εαυτο μας...παιδια θα κουμανταρουμε..
    κ ομως πιστευω οτι θα γινομουν υπεροχη μητερα! γιατι θα του μετεδιδα ωραιες αξιες κ αρχες..ομως..μετα?αν με πιασει το στρες κ αυτο κλαιει?τι το κανω????
    το δανειζω αλλου για λιγο καιρο??χχααχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    εσυ εισαι παιδι απο μονος σου ..τι να το κανεις το παιδι!
    Ειδαμε κ σασ τουσ ενηλικουσ ποσο καλα τα καταφερνετε ασε εγω καλα ειμαι για σασ δε ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    αμα εισαι καλα μπραβο σου, δεν ξερω για τους αλλους ενηλικες, πάντως εγω ειμαι σκ@τ@!..σε καλυψα?

Banned
    υ.γ. εγω για καλο το ειπα, τωρα εσυ γτ στραβωσες... δικο σου θεμα!

Senior Member
    βρε μην αρπαζεστε....

Quote Originally Posted by BOOM View Post
    σε εχουν βοηθησει τα φαρμακα?
    Ναι το αντικαταθλιπτικο με κανει να μην αισθανομαι θλιψη και το αλοπεριντιν με κανει και κοιμαμαι ησυχα και μειωνει της κακες σκεψεις.Το ζαναξ τωρα τελευταια δεν με πιανει.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast