προσπαθω μακ!.. ειναι καλο κολπο γενικα το νερακι γιατι πεινας λιγοτερο και οχι μονο γιαυτο βεβαια ...
παραβλέπω την ερωτηση σου για ευνοητους λόγους χαχαχα
Printable View
Σωστο , αμα αγαπας κατι πολυ , δεν σταματας να το κανεις , με την γυμναστικη , αν και το 15 τοριξα εξω , εχω φτιαξει το δικο μου γυμναστηριο , με οργανα απο αγγελιες διαλυσης γυμναστηριων , αλλα καινουρια , μοκετα κατω , ψυγειακι , καθρεπτες στην μια πλευρα , στερεο , τηλεοραση , μερακλιδικο , απο το 94 τοχω , αλλα καταστραφηκςε απο τις βροχοπτωσεις του Φλεβαρη του 12 ..........................ανεβηκε μισο μετρο το νερο , κι ηταν σκατονερο , οχι ομβριο , εσκασα τοτε , υπογειο ηταν , γι αυτο πλημμυρρησε .........................τωρα κανω σπιτι , εχω μεταφερει μερικα οργανα και βαρη ............................παντως το κρυο νερο δεν το αντεχω , μπραβο για την καλη συνηθεια .........
mprrr.. και μονο που σκεφτομαι κρυο νερο, με ποναει η κοιλια μου,,
μπραβο παιδια, χαρα στο κουραγιο σας!
και στο δερμα λέει κανει πολυ καλο!.. εγω προσωπικα βαριεμαι το μπάνιο στη θαλασσα το καλοκαιρι, ποσο μαλλον τον χειμωνα, λααατρευψ την θαλασσα αλλα απεξω!
εγω την λατρευω κι απο μεσα κι απο εξω κι απο παντου, αλλα να εχει κανει τον πρωτο καυσωνα. με κρυο δεν ψηνομαι με τπτ..
Mε μια στολη καταδυσεων , 5 μιλιμετρ , μπαινω κι εγω .....................η θερμοκρασια νερου τον χειμωνα στην μεσογειο , δεν ειναι χαμηλη ιδιαιτερα , 12-13 βαθμους , το κατακαλοκαιρο ειναι 23 , απο 20 και ανω μπαινεις .....................
μου λειπει η ζαχαριτσα στον καφε και οι υδατανθρακες.... :(
ρεα, κανεις χημικη διαιτα? ουτε η ζαχαρη στον καφε απαγορευεται, ουτε οι υδατανθρακες αν κανεις μια μετρημενη διατροφη.
αντιθετα, αν κοψεις εντελως τους υδατανθρακες θα εχεις στερητικη αισθηση και δυσκολια να χορτασεις.
το προβλημα ειναι στις ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ.
Ρεα παιρνεις αντισυλληπτικα για της κυστες που εχεις?
οχι δεν μου εδωσε αντισυλ/κα... εξακολουθει να ειναι απαγορευτικο για τις καπνιστριες οπως ήταν παλια?
Τα περισσότερα Από τα ματζούνια και πολυβιταμινες που παίρνετε δεν κάνουν τιποτα
100 ευρω η απαντηση...!!!..σε ενδιαφερει?
Μίλησες για "μαντζούνια" σε ένα thread που, αν προσέξεις στην αρχή, η κοπέλα μιλάει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Και πώς ξέρεις πως τα "μαντζούνια" δε θα βοηθήσουν; Πιστεύεις πώς όλα γίνονται στο 'βωμό της ομορφιάς' και της ματαιοδοξίας; Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα και κάθε πρόβλημα υγείας είναι σημαντικό και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, κανείς δεν μπορεί - χωρίς γνώσεις - να προδικάσει το αποτέλεσμα!
Ρεα πως παει η διαιτα;
εχω λιγα νευρα, λιγες ζαλαδες, λιγες λιγουρες, κατι ημικρανιες.. οπως ολες οι διαιτες κουτς μου... συνεχιζω σταθερα!... αυριο μπαινω στην 3η εβδομαδα και εχω χασει καποια κιλακια... τα πρωτα ομως δεν ειναι λιπος οποτε δεν φαινονται... απο δω και περα θα αρχισω λογικα να το βλεπω καπως..
Ειχα νευρικη ανορεξια καποτε επειδη ημουνα παχυσαρκοσ μικροσ εκανα μονοσ μου διαιτα δικιασ μου εμπνευσησ μπορω να σ πω αμα θεσ αλλα δε ξερω αν ειναι υγιεινη δηλαδη τρωσ μια φορα τη μερα αλλα μια κατσαρολα καθε μεσημερι κ λιγο βραδυ τωρα τρωω δυο φορεσ τη μερα αυτα που λενε με τα πολλα γευματα σε μενα δε δουλεψε ποτε κινηση θελει κ δυο γευματα για μενα
χαχαχα...υγειηνη δεν την λες την κατσαρολα ... σευχαριστω πάντως που προσφερεσαι να βοηθησεις. δεν ειναι ζητημα διατας ή διατροφης, ειναι καθαρα ζητημα νοοτροπίας και ψυχικης καταστασης. προσεχω οσο μπορω την διατροφη μου πλέον ..με βοηθαει να αισθανομαι καλυτερα κατα την δειαρκεια της ημερας. ξερω οτι αν φαω παραπάνω καποιες τροφες την αλλη μερα η διαθεση μου θα ναι ασχημη ..προσπαθω να κινουμε λιγο περισσοτερο κτλ κτλ... αλλα κακα τα ψεμματα οταν με ριχνει τερμα κατω η καταθλιψη, κανω πισωγυρισματα.
Macgyver , να σε ρωτησω για την Βιταμινη D... μου εγραψε και μενα ο ενδοκρινολογος, την αγορασα αλλα ακομη δεν την εχω ξεκινησει... Ξερεις αν ανοιγει την ορεξη?? Δισταζω λιγο..