Πολυκυστικές Ωοθήκες - Παχυσαρκία - Κατάθλιψη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 124
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    πώς έγινα εμπαθης δεν κατάλαβα?
    Μίλησες για "μαντζούνια" σε ένα thread που, αν προσέξεις στην αρχή, η κοπέλα μιλάει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Και πώς ξέρεις πως τα "μαντζούνια" δε θα βοηθήσουν; Πιστεύεις πώς όλα γίνονται στο 'βωμό της ομορφιάς' και της ματαιοδοξίας; Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα και κάθε πρόβλημα υγείας είναι σημαντικό και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, κανείς δεν μπορεί - χωρίς γνώσεις - να προδικάσει το αποτέλεσμα!

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Μίλησες για "μαντζούνια" σε ένα thread που, αν προσέξεις στην αρχή, η κοπέλα μιλάει για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Και πώς ξέρεις πως τα "μαντζούνια" δε θα βοηθήσουν; Πιστεύεις πώς όλα γίνονται στο 'βωμό της ομορφιάς' και της ματαιοδοξίας; Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα και κάθε πρόβλημα υγείας είναι σημαντικό και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης, κανείς δεν μπορεί - χωρίς γνώσεις - να προδικάσει το αποτέλεσμα!
    και τα χα σιγουρα τα 100 ευρουλακια!!! ... φτου!!!

Quote Originally Posted by rea View Post
    οχι δεν μου εδωσε αντισυλ/κα... εξακολουθει να ειναι απαγορευτικο για τις καπνιστριες οπως ήταν παλια?
    Δεν νομιζω γιατι η ανηψια του αρραβωνιαστικου μου καπνιζει εδω και χρονια και ειχε μια τεραστια κυστη και χειρουργειθηκε.Μετα της ξαναβγηκε μια κυστη και ξαναπηρε αντισυλ/κα.Ρωτα ομως τον γιατρο σου για να εισαι σιγουρη 100%!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Δεν νομιζω γιατι η ανηψια του αρραβωνιαστικου μου καπνιζει εδω και χρονια και ειχε μια τεραστια κυστη και χειρουργειθηκε.Μετα της ξαναβγηκε μια κυστη και ξαναπηρε αντισυλ/κα.Ρωτα ομως τον γιατρο σου για να εισαι σιγουρη 100%!!!
    καλημερα μπουλετ ... ευτυχως δεν μου χρειαζεται προς το παρον, δεν εχω κυστη, οι πολυκυστικες δεν χρειαζονται καν χειρουργειο

Senior Member
    Ρεα πως παει η διαιτα;

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Ρεα πως παει η διαιτα;
    εχω λιγα νευρα, λιγες ζαλαδες, λιγες λιγουρες, κατι ημικρανιες.. οπως ολες οι διαιτες κουτς μου... συνεχιζω σταθερα!... αυριο μπαινω στην 3η εβδομαδα και εχω χασει καποια κιλακια... τα πρωτα ομως δεν ειναι λιπος οποτε δεν φαινονται... απο δω και περα θα αρχισω λογικα να το βλεπω καπως..

καλημερα μπουλετ ... ευτυχως δεν μου χρειαζεται προς το παρον, δεν εχω κυστη, οι πολυκυστικες δεν χρειαζονται καν χειρουργειο
    Αυτο ειναι πολυ καλο! οποτε μονο διαιτα!

Banned
    Αυτο ειναι πολυ καλο! οποτε μονο διαιτα!
    ναι!... εσυ πως πας κοριτσακι μου???

Senior Member
    εχω λιγα νευρα, λιγες ζαλαδες, λιγες λιγουρες, κατι ημικρανιες.. οπως ολες οι διαιτες κουτς μου... συνεχιζω σταθερα!... αυριο μπαινω στην 3η εβδομαδα και εχω χασει καποια κιλακια... τα πρωτα ομως δεν ειναι λιπος οποτε δεν φαινονται... απο δω και περα θα αρχισω λογικα να το βλεπω καπως..
    Αντε αν παρει μπρος η μηχανη κ αρχισεις να χανεις, θα γινεις κορμι στα πολυ κοντα, δεν σε φοβαμαι

Banned
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Αντε αν παρει μπρος η μηχανη κ αρχισεις να χανεις, θα γινεις κορμι στα πολυ κοντα, δεν σε φοβαμαι
    χαχαχαχα.....

ναι!... εσυ πως πας κοριτσακι μου???
    Καλα ειμαι δωξα τον Θεο.Περιμενω τηλ. απο το Αττικο για να παω να χειρουργηθω να μην το εχω αλλο στο μυαλο μου αυτο.Εχω ελλατωσει το καπνισμα κανω 5-6 την ημερα μονο.Η ακτινογραφια θωρακος βγηκε μια χαρα! και το καρδιογραφημα μου και αυτο καλο.

Banned
    Καλα ειμαι δωξα τον Θεο.Περιμενω τηλ. απο το Αττικο για να παω να χειρουργηθω να μην το εχω αλλο στο μυαλο μου αυτο.Εχω ελλατωσει το καπνισμα κανω 5-6 την ημερα μονο.Η ακτινογραφια θωρακος βγηκε μια χαρα! και το καρδιογραφημα μου και αυτο καλο.
    μπραβο!!! ηθελα να σε ρωτησω νωριτερα για την ακτινογραφια αλλα δεν ηθελα να σε αγχωσω..

Junior Member
    Ειχα νευρικη ανορεξια καποτε επειδη ημουνα παχυσαρκοσ μικροσ εκανα μονοσ μου διαιτα δικιασ μου εμπνευσησ μπορω να σ πω αμα θεσ αλλα δε ξερω αν ειναι υγιεινη δηλαδη τρωσ μια φορα τη μερα αλλα μια κατσαρολα καθε μεσημερι κ λιγο βραδυ τωρα τρωω δυο φορεσ τη μερα αυτα που λενε με τα πολλα γευματα σε μενα δε δουλεψε ποτε κινηση θελει κ δυο γευματα για μενα

Banned
    Quote Originally Posted by Kynthia View Post
    Ειχα νευρικη ανορεξια καποτε επειδη ημουνα παχυσαρκοσ μικροσ εκανα μονοσ μου διαιτα δικιασ μου εμπνευσησ μπορω να σ πω αμα θεσ αλλα δε ξερω αν ειναι υγιεινη δηλαδη τρωσ μια φορα τη μερα αλλα μια κατσαρολα καθε μεσημερι κ λιγο βραδυ τωρα τρωω δυο φορεσ τη μερα αυτα που λενε με τα πολλα γευματα σε μενα δε δουλεψε ποτε κινηση θελει κ δυο γευματα για μενα
    χαχαχα...υγειηνη δεν την λες την κατσαρολα ... σευχαριστω πάντως που προσφερεσαι να βοηθησεις. δεν ειναι ζητημα διατας ή διατροφης, ειναι καθαρα ζητημα νοοτροπίας και ψυχικης καταστασης. προσεχω οσο μπορω την διατροφη μου πλέον ..με βοηθαει να αισθανομαι καλυτερα κατα την δειαρκεια της ημερας. ξερω οτι αν φαω παραπάνω καποιες τροφες την αλλη μερα η διαθεση μου θα ναι ασχημη ..προσπαθω να κινουμε λιγο περισσοτερο κτλ κτλ... αλλα κακα τα ψεμματα οταν με ριχνει τερμα κατω η καταθλιψη, κανω πισωγυρισματα.

Senior Member
    Macgyver , να σε ρωτησω για την Βιταμινη D... μου εγραψε και μενα ο ενδοκρινολογος, την αγορασα αλλα ακομη δεν την εχω ξεκινησει... Ξερεις αν ανοιγει την ορεξη?? Δισταζω λιγο..

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast