με το μπορεί και το αν δεν πας πουθενά
ρωτώντας πας στην πόλη
όσο για το περιμένω που ρωτάς
στην βράση κολάι το σίδερο
Printable View
Αρχικά καταχωρημένο από giang Εμφάνιση Μηνύματος
edit:καλύτερα να γίνεσαι βάρος πάρα να περνάς απαρατήρητη
πολυ ομορφο αυτο που εγραψες!!!!!!!!!
Κοίτα έτσι και αλλιώς έρχεται ΣΚ, μπορεί όντως να βιαζόταν ή να είχε δουλειές μέσα στην εβδομάδα και να μην μπήκε στο φεις. Περίμενε λιγάκι και βλέπεις από Δευτέρα.... Μπορεί και να σου έχει στείλει μέχρι τότε.....Για μένα πάντως το πήρε το μήνυμα.....
Giang ωραία τα λες, αλλά το θέμα είναι μην σκέφτεται αυτός να της στείλει και τη δει φάτσα κάρτα μπροστά του την Δευτέρα..μπορεί να χαλαστεί....Ας του δώσει λίγο χρόνο πριν σκεφτεί να κάνει την επόμενη κίνηση.
cube
είναι λεπτές οι ισορροπίες να μιλάμε για αποφάσεις άλλον
απλά το να καταθέτης και τα όπλα για να μην απογοητευτείς δεν είναι λύση
μπορεί να χαλαστή ναι αλλά η μάρα θα μαζέψει το μυαλό της
μισή ντροπή δική της μισή δική του εδώ ψάχνουμε την καλύτερα δυνατή λύση για την μαρα κι όχι για το αν χαλαλιστεί η όχι ο άλλος και τη θα πουν οι πρώην συνάδελφοι της
αλώστε από πότε η λέξη σε θέλω έγινε κατακριτέα
μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται
Cube . Giang
Giang, Cube οποία σειρά θέλετε...
Απο τη μια με κάνετε και χαμογελάω... Απο την άλλη με συγκινείται για το ενδιαφέρον σας και πραγματικά σας ευχαριστω πολύ...
Θέλω φυσικά κι άλλες γνώμες...
Ουσιαστικά το ίδιο μου λέτε ... Να πάω στη δουλειά μέσα κανονικά δήθεν για τους συναδέλφους την ημέρα που θα είναι και αυτός εκεί για να του θυμίσω την παρουσία μου...
Ναι cube το μνμ το πήρε ... Το θέμα είναι ότι αν δεν στείλει μέχρι δευτερα τρίτη μάλλον θα πρέπει να παρω και εγω το μνμ της απόρριψης!!!! Οριστικά πλέον...
Χα χα ποιος θα ειναι το πρώτο όνομα? Τι έκανα η κακούργα βοήθεια ζήτησα και έσπειρα έχθρα στα μέλη χα χα
Γενικά εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σου πω την αλήθεια.......Σε είδε, δήλωσες την παρουσία σου, πόσο άλλο? Δηλαδή αν δεν δεχτεί το αίτημα φιλίας τι άλλο να κάνεις εσύ? Από την άλλη δεν ξέρω, συμφωνώ με τον Giang καλύτερα να μετανιώσουμε για πράγματα που κάναμε παρά για αυτά που δεν κάναμε!
Cube και εγω δεν ειμαι πλέον αισιόδοξη γιατί δήλωσα το ότι ειμαι εκεί ... Ηλίθιος δεν ειναι κατάλαβε .. Οποτε εάν δεν δεχτεί το αίτημα δεν έχει κανένα νόημα ... Δεν θέλει Είναι απλο...ουτε καν τη φιλια στο φεις.....Πόσο και τι να κυνηγάω πια? Άσε που υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρεθούμε πάλι στον ίδιο χώρο εργασίας και δεν θα ξέρω που να κρυφτώ οποτε θα εμφανίζεται...
Παιδιά τι θα γίνει? Θα ρίξετε κανένα καβγά? Έλα να ανάψουν τα αίματα!!! Χα χα
Giang υπάρχουν κάποιοι που η τύχη τους κυνηγάει απο πισω... Δεν έχουν δυσκολευτεί για τπτ στη ζωή τους η σχεδόν για τπτ ... Πριν το σκεφτούν το έχουν ήδη αποκτήσει ήδη..
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που παλεύουν σκληρά και τελικά δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν τπτ η ο.τι μικρό αποκτούν δεν το χαίρονται όσο θα έπρεπε γιατί έχουν εξαντληθεί...
Δυστυχώς εσυ , εγω και άλλοι ανήκουμε στη δευτερη κατηγορία...
Δεν ξερω αν είναι θέμα θρασσους , τύχης, ωροσκοπίου η σεληνης ( χα χα)
Είσαι πολυ γλυκός και αν μη τι άλλο εδω μέσα ανταλλαξα απόψεις με αξιόλογα άτομα ως επί των πλείστων ο καθένας με τα δικά του θέματα φυσικά αλλα με ψυχούλες τεράστιες...
Βρήκα μια παρέα που μου λείπει στην πραγματική ζωή ... Γιατί εδώ λες σκέψεις και πράγματα που ίσως δεν μπορείς να πεις σε αυτούς που θεωρείς δικούς σου ....
Καλά ανμε δεχτεί θα κάνω πάρτι!! Θα ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Και λόγω της αποδοχής θα με ανέχεστε χα χα
Giang αν μας αντιμετωπιζαν με την ειλικρίνεια, τη σοβαρότητα και την αλήθεια που βγαίνει εδω και αντίστοιχα και εμείς εκείνους αν όλοι δεχόντουσαν τους άλλους γι αυτό που είναι και οχι γι αυτό που θα ήθελαν η όπως τους βολεύει τότε εκεί έξω θα ήταν όλα πολυ διαφορετικά ... Πολυ όμορφα!!! Πολυ ανθρώπινα!!!
Πολυταξιδεμένος βλέπω....
Μην ανησυχείς δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου.... Δεν έχει συμβεί του και ούτε πρόκειται... Οποτε ετοίμασε βαλίτσες!!! Χα
Τόσα απλά!!! Χα χα
Αφού πάρτι δεν θα γίνει ... Μη σκας ������
Στο ντουμπαι ειναι ωραια αλλα περισσοτερο μου αρεσει η ελβετια και η αυστρια
Άλλος με τη βάρκα μας!!!! Χα χα
Ρε παιδιά καλά που μπήκα στην παρέα σας και γελάω και λίγο...
Δεν το σκέφτομαι κι ολας και ξεφεύγω λίγο...
Giang δλδ πάρτι θα γίνει ανεξαρτητου αποτελέσματος? Αποφασισμένο σε βλέπω...
Τι να γιορτάσω καλέ? Την αποτυχία? Παρτυ για αποτυχία και απόρριψη δεν έχει ξαναγίνει. θα πρωτοτυπήσω!!!
Ααα εχω και κότερο .. Πάμε μια βόλτα?
κότερο μπορεί να έχεις βενζίνη έχεις....
είμαι της άποψης ότι άμα δεν ακουστή το όχι δεν υπάρχει απόρριψη
κι επειδή βιώνω μια περίεργη φάση και ίσως κατά κάποιον τρόπο χωρίς να θέλω ταυτίζομαι με αυτούς που περιγράφετε
χωρίς να έχετε κι εσείς από μεριά σας άδικο καλύτερα είναι να κρατάμε μικρο καλάθι
κανόνας
άνδρας χωρίς οικονομική άνεση= ευνουχισμένος άνθρωπος
:eek:
Εχω κουπιά ������
Το όχι φαίνεται και από τις πράξεις... Πρέπει δλδ ο άλλος να στο πει κατάμουτρα να πέσεις στα πατώματα να ζήσεις όλο το δράμα?
Όσο για την οικονομική άνεση έτσι ειναι δυστυχώς ... Για τους άντρες ειναι πάντα πιο δύσκολο ... Απο πάντα ήταν το θέμα των χρημάτων και όχι μόνο για την επιβιωση και για άλλους λόγους.. Και εδω που τα λέμε άλλον αέρα έχεις οταν δουλεύεις και βγάζεις χρήματα.
Ταυτίζεσαι με όλους ε? Ανάμεικτα συναισθήματα δεν σου προκαλεί αυτο;
Ποσο πια να εκτεθω? Αηδία θα καταντήσω.. Δεν θα μπορώ να τον ξαναδω αν ξαναειμαστε στον ίδιο χώρο!!! Τολμησα για την αγαπη εκτεθηκα τον βρημσ...ομως Κοινή λογική ... Με τον τρόπο του μου το έδειξε και αφού το αίτημα φιλίας δέχτηκε τι να περιμένω ? Με το ζόρι δεν γίνεται κι ολας και ούτε είναι ωραίο...
mara
τώρα που θα πάω Ντουμπάι θα σου φέρω καμιά 100 λίτρα δώρο
άλλα το μεθεπόμενο σ/κ το επόμενο εχω ένα πάρτι να πάω :p
βιωματικές απαντήσεις μαρα μου δυστυχώς αλλα οπως λεει και το λαλα
καρδιά μου στα έδωσα όλα κι έμεινα στον άσσο
άλλα και καπάκι έρχεται το αλλο που λέει
το πα να σε δοκιμάσω ότι έμεινα στον άσσο
χαχαχαχα