σωστή προσέγγιση; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 303
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Cube . Giang
    Giang, Cube οποία σειρά θέλετε.
    ..
    Απο τη μια με κάνετε και χαμογελάω... Απο την άλλη με συγκινείται για το ενδιαφέρον σας και πραγματικά σας ευχαριστω πολύ...

Θέλω φυσικά κι άλλες γνώμες...

Ουσιαστικά το ίδιο μου λέτε ... Να πάω στη δουλειά μέσα κανονικά δήθεν για τους συναδέλφους την ημέρα που θα είναι και αυτός εκεί για να του θυμίσω την παρουσία μου...
    Ναι cube το μνμ το πήρε ... Το θέμα είναι ότι αν δεν στείλει μέχρι δευτερα τρίτη μάλλον θα πρέπει να παρω και εγω το μνμ της απόρριψης!!!! Οριστικά πλέον...

έλα να ανοίξουμε κι έναν πόλεμο για την μαρκίζα χαχαχαχαχαχαχ
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Χα χα ποιος θα ειναι το πρώτο όνομα? Τι έκανα η κακούργα βοήθεια ζήτησα και έσπειρα έχθρα στα μέλη χα χα

Banned
    Γενικά εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σου πω την αλήθεια.......Σε είδε, δήλωσες την παρουσία σου, πόσο άλλο? Δηλαδή αν δεν δεχτεί το αίτημα φιλίας τι άλλο να κάνεις εσύ? Από την άλλη δεν ξέρω, συμφωνώ με τον Giang καλύτερα να μετανιώσουμε για πράγματα που κάναμε παρά για αυτά που δεν κάναμε!

Senior Member
    Χα χα ποιος θα ειναι το πρώτο όνομα? Τι έκανα η κακούργα βοήθεια ζήτησα και έσπειρα έχθρα στα μέλη χα χα

cube σε προσκαλώ σε μονομαχία για την μαρκίζα
    χαχαχαχαχα :p

Banned
    Quote Originally Posted by giang View Post
    cube σε προσκαλώ σε μονομαχία για την μαρκίζα
    χαχαχαχαχα :p
    χαχαχα :D :p :D

Senior Member
    Cube και εγω δεν ειμαι πλέον αισιόδοξη γιατί δήλωσα το ότι ειμαι εκεί ... Ηλίθιος δεν ειναι κατάλαβε .. Οποτε εάν δεν δεχτεί το αίτημα δεν έχει κανένα νόημα ... Δεν θέλει Είναι απλο...ουτε καν τη φιλια στο φεις.....Πόσο και τι να κυνηγάω πια? Άσε που υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρεθούμε πάλι στον ίδιο χώρο εργασίας και δεν θα ξέρω που να κρυφτώ οποτε θα εμφανίζεται...

Παιδιά τι θα γίνει? Θα ρίξετε κανένα καβγά? Έλα να ανάψουν τα αίματα!!! Χα χα

Senior Member
    Cube και εγω δεν ειμαι πλέον αισιόδοξη γιατί δήλωσα το ότι ειμαι εκεί ... Ηλίθιος δεν ειναι κατάλαβε .. Οποτε εάν δεν δεχτεί το αίτημα δεν έχει κανένα νόημα ... Δεν θέλει Είναι απλο...ουτε καν τη φιλια στο φεις.....Πόσο και τι να κυνηγάω πια? Άσε που υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρεθούμε πάλι στον ίδιο χώρο εργασίας και δεν θα ξέρω που να κρυφτώ οποτε θα εμφανίζεται...

χαχαχαχα
    αααααααα ρε μαρα μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω
    καμιά φορά θέλει να είσαι και θρασείς για να πετύχεις τον στόχο σου
    αν ήμασταν θρασείς θα μου πεις δεν θα μπαίναμε εδώ :)

Senior Member
    Giang υπάρχουν κάποιοι που η τύχη τους κυνηγάει απο πισω... Δεν έχουν δυσκολευτεί για τπτ στη ζωή τους η σχεδόν για τπτ ... Πριν το σκεφτούν το έχουν ήδη αποκτήσει ήδη..
    Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που παλεύουν σκληρά και τελικά δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν τπτ η ο.τι μικρό αποκτούν δεν το χαίρονται όσο θα έπρεπε γιατί έχουν εξαντληθεί...
    Δυστυχώς εσυ , εγω και άλλοι ανήκουμε στη δευτερη κατηγορία...
    Δεν ξερω αν είναι θέμα θρασσους , τύχης, ωροσκοπίου η σεληνης ( χα χα)

Είσαι πολυ γλυκός και αν μη τι άλλο εδω μέσα ανταλλαξα απόψεις με αξιόλογα άτομα ως επί των πλείστων ο καθένας με τα δικά του θέματα φυσικά αλλα με ψυχούλες τεράστιες...
    Βρήκα μια παρέα που μου λείπει στην πραγματική ζωή ... Γιατί εδώ λες σκέψεις και πράγματα που ίσως δεν μπορείς να πεις σε αυτούς που θεωρείς δικούς σου ....

Banned

Ε αν δεν σε δεχτεί μην πας τότε! Δηλαδή και χρόνο να μην έχει, δεν θα έχει μέσα στο ΣΚ ένα λεπτό να μπει στο φέις του? Αν σε δεχτεί μπες να το συζητήσουμε.....χαχαχα

Senior Member
    Giang υπάρχουν κάποιοι που η τύχη τους κυνηγάει απο πισω... Δεν έχουν δυσκολευτεί για τπτ στη ζωή τους η σχεδόν για τπτ ... Πριν το σκεφτούν το έχουν ήδη αποκτήσει ήδη..
    Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που παλεύουν σκληρά και τελικά δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν τπτ η ο.τι μικρό αποκτούν δεν το χαίρονται όσο θα έπρεπε γιατί έχουν εξαντληθεί...
    Δυστυχώς εσυ , εγω και άλλοι ανήκουμε στη δευτερη κατηγορία...
    Δεν ξερω αν είναι θέμα θρασσους , τύχης, ωροσκοπίου η σεληνης ( χα χα)

Είσαι πολυ γλυκός και αν μη τι άλλο εδω μέσα ανταλλαξα απόψεις με αξιόλογα άτομα ως επί των πλείστων ο καθένας με τα δικά του θέματα φυσικά αλλα με ψυχούλες τεράστιες...
    Βρήκα μια παρέα που μου λείπει στην πραγματική ζωή ... Γιατί εδώ λες σκέψεις και πράγματα που ίσως δεν μπορείς να πεις σε αυτούς που θεωρείς δικούς σου ....
    δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο τα μισά απ αυτά που λέμε εδώ μέσα και τα μισά να καταλαβαίνανε θα ήμασταν πολύ καλύτερα
    εχω βρει μια ωραία παρέα εδώ μέσα κι εγώ και χαίρομε πάρα πολύ γι αυτό :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε αν δεν σε δεχτεί μην πας τότε! Δηλαδή και χρόνο να μην έχει, δεν θα έχει μέσα στο ΣΚ ένα λεπτό να μπει στο φέις του? Αν σε δεχτεί μπες να το συζητήσουμε.....χαχαχα
    Καλά ανμε δεχτεί θα κάνω πάρτι!! Θα ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Και λόγω της αποδοχής θα με ανέχεστε χα χα

Giang αν μας αντιμετωπιζαν με την ειλικρίνεια, τη σοβαρότητα και την αλήθεια που βγαίνει εδω και αντίστοιχα και εμείς εκείνους αν όλοι δεχόντουσαν τους άλλους γι αυτό που είναι και οχι γι αυτό που θα ήθελαν η όπως τους βολεύει τότε εκεί έξω θα ήταν όλα πολυ διαφορετικά ... Πολυ όμορφα!!! Πολυ ανθρώπινα!!!

Senior Member
    Καλά ανμε δεχτεί θα κάνω πάρτι!! Θα ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Και λόγω της αποδοχής θα με ανέχεστε χα χα

Giang αν μας αντιμετωπιζαν με την ειλικρίνεια, τη σοβαρότητα και την αλήθεια που βγαίνει εδω και αντίστοιχα και εμείς εκείνους αν όλοι δεχόντουσαν τους άλλους γι αυτό που είναι και οχι γι αυτό που θα ήθελαν η όπως τους βολεύει τότε εκεί έξω θα ήταν όλα πολυ διαφορετικά ... Πολυ όμορφα!!! Πολυ ανθρώπινα!!!
    θα καλέσεις κι εμάς να ξέρω να ράψω κουστούμι :p

Senior Member
    θα καλέσεις κι εμάς να ξέρω να ράψω κουστούμι :p
    Εννοείται ... Εσυ θα είσαι απο τους πρώτους... Όμως μην μπεις τώρα σε έξοδα με κουστουμια και τέτοια ... Θα το κάνουμε πιο απλό ... Όχι με γκλαμουρια ... Κάνουμε και πιτζάμα πάρτι ... Ετσι για τη χαρά μου χα χα

Senior Member
    Εννοείται ... Εσυ θα είσαι απο τους πρώτους... Όμως μην μπεις τώρα σε έξοδα με κουστουμια και τέτοια ... Θα το κάνουμε πιο απλό ... Όχι με γκλαμουρια ... Κάνουμε και πιτζάμα πάρτι ... Ετσι για τη χαρά μου χα χα
    έλα ρε τώρα ένα 1000 είναι μόνο σιγά τ αυγά δεν θα πάω ένα σ/κ στο Ντουμπάι χαχαχαχχαχα

Senior Member
    έλα ρε τώρα ένα 1000 είναι μόνο σιγά τ αυγά δεν θα πάω ένα σ/κ στο Ντουμπάι χαχαχαχχαχα

δεν πηγες Ντουμπάι ? Μηπως εσωτερικο για να παρεις το κουστουμι ? χαχα
    Δεν θα χρειαστει ομως να μπεις σε εξοδα οποτε δεν θα βγεις και εκτος προγραμματος χαχα

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast