Originally Posted by
Macgyver
Το αγχος και τις εμμονες ιδεες , τις εχω ξεπερασει ..............εχει μεινει αρκετη κτθλψη , οχι μεγαλη σε σχεση με παλια , θελει ενα ααποφασιστικο βημα , ενα κινητρο σοβαρο , αν αυτη την στιγμη επαιρνε φωτια το σπιτι μου ( χαζο παραδειγμα , αλλα αληθινο ) , θα ελεγα , ασε μωρε να καει , εχω κτθλψη ? οποτε , διαπιστωνουυμε οτι παντα υπαρχει κατι που σε κανει να ξεχασεις/ξεπερασεις την κτθλψη .....................αμα πεθανει ο πατερας μου , και τον κληρονομησω , θα πω , ασε μωρε , χεστηκα για τα λεφτα , αστα να πανε στο διαολο ? οχι βεβαια , θα παρω μπρος , ναναλαβω ευθυνες ........................αμα λιμοκτονεις , θα κατσεις να πεθανεις π την πεινα ? οχι νβεβαια , θα βρεις μια οποιαδηποτε δουλεια , να τρως τουλαχιστον , το ενστικτο της επιβιωσης ειναι πανισχυρο .....................αλλωστε ο οργανισμος ,δεν μπορει ναντεξει 2 κακουχιες μαζι .....οταν ημουν στο νοσοκομειο , τον 10/15 για 8 μερες απο ατυχημα με το σκουτερ , ο οργανισμος , ως αυτοπροστατευομενο συστημα , ειχα αποβαλλει την κατθλψη , και ειχε επικεντρωθει , στο αν θα χασω το νεφρο μου ( ειχε ενα γιγαντιαιο αιματωμα ) , και δεν αισθανομουν κυθλψη ...........τελικα δεν εχασα κανενα νεφρο , αλλα για μερικες μερες ,δεν ειχα καθολου κτθλψη .................................