Originally Posted by
Macgyver
Αυτο λοιπον δεν το καταλαβαινω .......αν καποιοι σου πουν οτι εισαι σκατα , εχεις υποχρεωση να υπολογισεις την γνωμη τους ? τους αγνοεις , και ληγει το θεμα ................. αρκει να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου , μπορει ναχεις καποιες ιδαιτεροτητς , αλλα αυτος που θα σου πει οτι εισαι σκατα , ειναι κακοπροαιρετος εξ ορισμου ..........εγω στο φορουμ , αν δεν εχω να πω ενα καλο σχολιο για καποιον , η για καποιο ποστ του , προτιμω να μην γραψω ιποτα , διαφωνω με την θεωρια ' οτι γραφεται δημοσιως , υποκειται σε οποιαδηποτε κριτικη ' , δεν βλεπω τον λογο γιατι να ασκησω κριτικη σε καποιον ο οποιος μου ειναι αδιαφορος/αγνωστος , σαμπως θα γινει καλυτερος με την κριτικη μου ? οι ανθρωποι δεν αλλαζουν , αυτο ειναι γνωστο τοις πασι , και το μονο που θα καταφερεις , θα ειναι ειτε να τον πικρανεις , ειτε να γινεις αντιπαθης , ειτε και τα δυο ..........
Αμα ομως ανθρωποι που σε γνωριζουν , φιλοι /συγγενεις , σου λενε οτι κανεις καποιο λαθος στον τροπο που συμπεριφερεσαι/σκεφτεσαι /ενεργεις , εκει θα πρεπει να προβληματιστεις μηπως δεν ειναι στραβος ο γιαλος .............