Originally Posted by
hurt_child1984
Καλησπερα σας,τελικα ειχατε δικιο ολοι σας!
Ο τυπος προσπαθουσε να με πλησιασει τον τελευταιο καιρο, ετσι πιστευω εγω,στελνωντας μου μυνημα πολυ αργα τη νυχτα λεγοντας μου ποσο ωραια ενιωθε μαζι μου,οτι οι στιγμες που περασαμε μαζι του εχουν μεινει αξεχαστες,οτι δε μπορει να συμπεριφερεται σα να μην υπαρχω,οτι γουσταρε πολυ που ειμασταν μαζι και θελει να λεμε ενα γεια εστω κλπ.
Ειπα κ εγω να τον χαιρεταω και λεω δε ξερεις ποτε και τα σχετικα.Ο τυπος αρχισε να μου χαμογελαει,να με κοιταει συνεχεια,στη γιορτη μου με αγκαλιασε,κλπ.
Τις προαλλες ηρθε ενας φιλος στη δουλεια,και εδειξε οτι ζηλεψε πολυ,μιας και τον κοιταξε με δολοφονικο βλεμμα,και προσπαθουσε να τον πιασει στη κουβεντα.
Προχτες ομως,μου πεταξε μια πολυ περιεργη ατακα περι ραντεβου μπροστα σε μια αλλη συναδελφο,ενιωσα οτι με εθιξε αυτο,και πηγα πισω στην αποθηκη που δουλευε και του ειπα με ηρεμο τροπο να σοβαρευτει,μεσα σε δευτερολεπτα ο τυπος αρχισε να με μειωνει λεγοντας μου οτι ειμαι αρρωστη ψυχολογικα,οτι δεν εχω γκομενο γιατι δε θα γυρισει να με κοιταξει κανενας,και προσπαθησε να πει οσα μπορουσε για να με κανει σκουπιδι,δε προλαβα να απαντησω,αρχισε να με σπρωχνει,και με αρπαξε να με πεταξει εξω,μας ειδε η αφεντικινα απο τις καμερες,ερχεται παιρνει το μερος του και ζηταει απο εμενα να βγω εξω,και ο τυπος προκλητικα,γυρναει και μου λεει "ειδες τι προκαλεσες?κατσε και σκεψου το"!!!
Η επιχειρηση σαφως τον υποστηριξε οσο δε παει,τοσα χρονια λενε που τον εχουν στη δουλεια δεν ειχαν δει κατι αντιστοιχο,με μειωσαν,και παραιτηθηκα!
Ο πατερας μου ομως και ο αδερφος μου απαιτησαν να δουν το βιντεο αυριο!!!