Results 106 to 120 of 133
Thread: Αποτομος χωρισμος + θυμος
-
15-05-2016, 23:13 #106
- 16-05-2016, 09:57 #107
συμφωνω με νικ.
οτι κι αν κανεις, να εισαι επιφυλακτικη.
δεν ξερεις καν τι θελει.
δεν ειπε καν οτι μετανοιωσε η οτι αναγνωριζει το δικιο σου.
μπορει ακομα και τωρα να πιστευει οτι ειχες αδικο.
παντως, εφοσον ειστε στην ιδια δουλεια, καλο ειναι να λετε μια καλημερα.
το τι αλλο σημαινει η προσεγγιση του, θα φανει συντομα.
προσεχε επισης, μηπως ανοιγει δρομο για ξεπετες...
29-05-2016, 19:07 #108
Καλησπερα σας,τελικα ειχατε δικιο ολοι σας!
Ο τυπος προσπαθουσε να με πλησιασει τον τελευταιο καιρο, ετσι πιστευω εγω,στελνωντας μου μυνημα πολυ αργα τη νυχτα λεγοντας μου ποσο ωραια ενιωθε μαζι μου,οτι οι στιγμες που περασαμε μαζι του εχουν μεινει αξεχαστες,οτι δε μπορει να συμπεριφερεται σα να μην υπαρχω,οτι γουσταρε πολυ που ειμασταν μαζι και θελει να λεμε ενα γεια εστω κλπ.
Ειπα κ εγω να τον χαιρεταω και λεω δε ξερεις ποτε και τα σχετικα.Ο τυπος αρχισε να μου χαμογελαει,να με κοιταει συνεχεια,στη γιορτη μου με αγκαλιασε,κλπ.
Τις προαλλες ηρθε ενας φιλος στη δουλεια,και εδειξε οτι ζηλεψε πολυ,μιας και τον κοιταξε με δολοφονικο βλεμμα,και προσπαθουσε να τον πιασει στη κουβεντα.
Προχτες ομως,μου πεταξε μια πολυ περιεργη ατακα περι ραντεβου μπροστα σε μια αλλη συναδελφο,ενιωσα οτι με εθιξε αυτο,και πηγα πισω στην αποθηκη που δουλευε και του ειπα με ηρεμο τροπο να σοβαρευτει,μεσα σε δευτερολεπτα ο τυπος αρχισε να με μειωνει λεγοντας μου οτι ειμαι αρρωστη ψυχολογικα,οτι δεν εχω γκομενο γιατι δε θα γυρισει να με κοιταξει κανενας,και προσπαθησε να πει οσα μπορουσε για να με κανει σκουπιδι,δε προλαβα να απαντησω,αρχισε να με σπρωχνει,και με αρπαξε να με πεταξει εξω,μας ειδε η αφεντικινα απο τις καμερες,ερχεται παιρνει το μερος του και ζηταει απο εμενα να βγω εξω,και ο τυπος προκλητικα,γυρναει και μου λεει "ειδες τι προκαλεσες?κατσε και σκεψου το"!!!
Η επιχειρηση σαφως τον υποστηριξε οσο δε παει,τοσα χρονια λενε που τον εχουν στη δουλεια δεν ειχαν δει κατι αντιστοιχο,με μειωσαν,και παραιτηθηκα!
Ο πατερας μου ομως και ο αδερφος μου απαιτησαν να δουν το βιντεο αυριο!!!
29-05-2016, 19:12 #109
29-05-2016, 19:13 #110
Ρε hurt αλήθεια...; Δεν θέλω ποτέ να λέω στα έλεγα αλλά εχασες τη δουλειά σου για το μαλάκα; Πφφφφφ σοβαρά τώρα; Αχ βρε κορίτσι μου γιατί δεν το άφησες νωρίτερα να πάει στο διάολο το θέμα...; Τεσπα ότι έγινε έγινε...τώρα ξέρεις τουλαχιστον. Και ξέρεις άλλη φορά να εμπιστεύεσαι τα πρώτα σου ένστικτα ελπίζω! Δεν έχει μα μου μήπως...αν σε τσιγκλανε τα ένστικτα σου άλλη φορά άντε γεια!
29-05-2016, 19:17 #111
Δεν εκραξα κανεναν!Απλα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρη γιατι υπηρχαν ανθρωποι που μου ελεγαν οτι ειναι πολυ καλος σ χαρακτηρας,
Τη δουλεια δε την εχασα γιαυτον!Τη δουλεια την εχασα γιατι τα αφεντικα πηραν το μερος του και μου μιλησαν απαραδεκτα,το γεγονος οτι ασκησε λεκτικη και σωματικη βια δε τους ενοιαξε καθολου.
Γιατι εγω σε καποια φαση,αρχισα να φωναζω οταν με εσπρωξε!και τους πειραξε οτι με ακουσαν πελατες!με κατηγορησαν οτι ΕΓΩ δε σεβαστηκα το χωρο της δουλειας!και μου ειπαν να παω και τη στολη πισω!
Αυριο ομως η οικογενεια μου θα δει το βιντεο και ο πατερας μου θα τους τακτοποιησει ολους
29-05-2016, 19:23 #112
29-05-2016, 19:25 #113
Το ότι είναι καλός σα χαρακτήρας στο λέγαν φίλοι του μας είχες πει...τι ήθελες να σου πουν; Κι εμένα όταν είχα φάει τα κέρατα του αιώνα και μου φεροταν γενικα σκατα ο φίλος του μου έλεγε πόσο καλό παιδί είναι και πόσο πολύ μ'αγαπαει χαχαχαχα και ότι δεν μπορώ να φανταστώ ποοοοοοσο πολυ μ'αγαπάει. Τι ηθελες να σου πουν οι φίλοι του; Ετσι κανουν οι φιλοι. Άσε τι λένε οι άλλοι, εσύ θα εμπιστευεσαι τη δικιά σου κρίση. Και άλλη φορα μην ασχολείσαι τόσο με έναν αντρα, κρατα λίγο την αξιοπρέπεια σου, δεν αξίζει κανείς μα κανείς να τη θυσιαζεις, δε πα να ναι ο πατέρας των τετραδυμων σου, να το θυμάσαι αυτο! Όσο για το ότι άσκησε σωματική και λεκτική βία...έφυγες που έφυγες από τη δουλειά ε κάντε κι ενα σαματα να παν να γαμ*θουν. Βγάλε τωρα το θυμό από το σύστημα σου και άλλη φορα θα ξέρεις καλύτερα. Έτσι δεν είναι;
29-05-2016, 19:29 #114
θα γινει χαμος!ο τυπος με εσπρψχνε και με απειλουσε οτι θα με σκοτωσει!χωρις να τον βρισω καν!
Ο πατερας μου θα τον τσακωσει και θα τον απειλησει νομικα,και θα κραξει την επιχειρηση ασχημα.Τι εννοεις να μην ασχολουμαι τοσο με εναν αντρα?σε παρακαλω συζητηση κανουμε,δε μαρεσουν οι υποδειξεις.Και πιστευω μια χαρα αξιοπρεπης υπηρξα,αν δεν ημουν θα κατεβαζα το κεφαλι και δε θα αντιδρουσα σε τπτ!
29-05-2016, 19:36 #115
τι κακια ειναι αυτη δε μπορω να καταλαβω.Πως γινεται ενας ανθρωπος απο το τπτ να σε αρπαξει και να σεθελει να σε χτυπησει?να σε μειωσει?
29-05-2016, 19:42 #116
εμ ετσι ειναι και μαλλον ο τυπος θα ειχε πολλα προβληματα ,καλυτερα που τελειωσατε τωρα γτ αργοτερα θα ηταν ασχημα τα πραγματα...Δεν στεκει καλα δεν το εβλεπες?
29-05-2016, 19:47 #117
Με συγχωρείς αν σε έκανα να νιωσεις αβολα με υποδειξεις, δεν ηταν η πρόθεση μου. Ωστόσο πιστεύω πως αξίζει να είμαι ειλικρινής μαζι σου, προσωπικά νομίζω πως έπρεπε να είχες κάνει πίσω πολύ νωριτερα και να το είχες διαγραψει το όλο θέμα. Το οτι αντιδρουμε δεν σημαίνει πάντα το ότι η αξιοπρέπεια μας βγαίνει από πάνω...ίσα ίσα καμία φορά δείχνει ότι νοιαζομαστε υπερβολικά. Και ο θυμός είναι νιαξιμο, δειχνει συναισθηματικη επενδυση στο αλλο ατομο και αναγκη. Καμια φορα το πιο αξιοπρεπές είναι απλά να αποδεσμεύεσαι εντελώς από τη κατάσταση και να αδιαφορείς...ας σκας μέσα σου μεχρι να σου περασει αλλά στη πραξη να αδιαφορείς. Γιατι το αντίθετο της αγάπης η του έρωτα δεν είναι το μίσος/ο θυμός, αυτά είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, δείχνουν πως νοιάζεσαι, είναι συναισθηματικο δεσιμο...το αντιθετο τους λοιπον και το πιο αξιοπρεπες οταν δεν μας εκτιμουν είναι η αδιάφορια...αυτά είχα να πω πάνω στο πως τα σκέφτομαι εγω και δεν θέλω να σε συγχισω αν αυτό έκανα, καλή συνέχεια και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και όπως τα θέλεις.
29-05-2016, 20:16 #118
εννοω οτι οταν καποιος ασκει λεκτικη και σωματικη βια ο αυτοσεβασμος λεει οτι πρεπει να αμυνθουμε να υπερασπιστουμε τον εαυτο μας.Αυτο και εκανα.Δε καταλαβαινω ολο αυτο που γραφεις.
Δε μαρεσε που μπροστα σε μια αλλη συναδελφο μπου προετινε ραντεβου σε παραλια,ενιωσα φτηνη,και πηγα και τον βρηκα και του ειπα πολιτισμενα να σοβαρευτει και να σταματησει αυτου του ειδους τον χαβαλε.
Αυτος δε ξερω τι επαθε,κι αρχισε να με βριζει,και να με μειωνει,και να προσπαθει να με μηδενισει σαν ανθρωπο και σα γυναικα.
Τι επρεπε να κανω δλδ?να μην αντιδρασω?που το ειδες το συναισθηματικο δεσιμο?που τα ειδες ολα αυτα που γραφεις?
29-05-2016, 20:25 #119
29-05-2016, 20:26 #120
ναταλια εισαι εκτος θεματος καλα λεει η κοπελα..