το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
εφόσον τα σοβαρά προβληματα δεν άρεσαν σε κανέναν και χάλαγαν την διάθεση όσων μπαίνουν εδώ μέσα και τα έχουν όλα καλά στις ζωή τους ΛΟΓΙΚΟ λοιπόν να μην γράφονται σοβαρά θέματα μιας και οι θεματοθέτες τους διώχνονται δια λιθοβολισμού από το φορουμ και τους κάνουν ψυχολογικό πόλεμο
ΓΙΑ ΑΥΤΟ λοιπόν κατάντησε έτσι το φόρουμ και μετά απορείτε.
Οι διαχειριστές έχουν συμβάλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ σε αυτό μιας και αντι να βάλουν μία τάξη μπαναραν όχι αυτούς που εφταιγαν μιας και ήταν η πλειοψηφία αλλά όσους είχαν σοβαρά προβλήματα και έψαχναν για μία λύση και για κατανόηση εδώ μέσα.
Oντως , τα σοβαρα θεματα , οχι προβληματα , διοτι καποιος με σοβαρο προβλημα σιγα μην απευθυνθει στο φορουμ , τα σοβαρα θεματα λοιπον απαξιωνονται , δεν ενδιαφερουν κανεναν , ................εδω εχουν περαση οι κλαψες , και προβληματα που εχουν σχεση με φαρμακα, που δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν απευθυνονται στιον γιατρο τους , και ρωτανε μελη , λες κα τα μελη ξερουν καλυτερα .................οι κλαψες , τα ροζ , και κιτρινα θεματακια , ειναι αυτα που εχουν την τιμητικη τους στο φορουμ .......................................προφα� �ως γι αυτο και τα σοβαρα μελη εχουν αποχωρησει , η διαχειρηση τι να κανει ? να μπαναρει τα δημοφιλη θεματα ? τοτε θα το κλεισει το μαγαζι , και ληγει η υποθεση ' φορουμ αυτοβοηθειας ' την οποια λεξη ' αυτοβοηθεια ' ποτε δεν την καταλαβα , αφου ολοι ρωτανε τους αλλους , δλδ οι ασχετοι ρωτανε τους ασχετους , και περιμενουν καποια λυση ? δεν ξερω , εγω ποτε δεν ρωτησα κανεναν για τιποτα ...................ο μονοφθαλμος οδηγει τους τυφλους , ειναι η τρεχουσα κατασταση , και δεν ειναι λυση αυτο , εκτος και αν ειναι για ' κουβεντουλα να γινεται ' ..........μαλλον αυτο ειναι , τωρα που το σκεφτομαι .....
Oντως , τα σοβαρα θεματα , οχι προβληματα , διοτι καποιος με σοβαρο προβλημα σιγα μην απευθυνθει στο φορουμ , τα σοβαρα θεματα λοιπον απαξιωνονται , δεν ενδιαφερουν κανεναν , ................εδω εχουν περαση οι κλαψες , και προβληματα που εχουν σχεση με φαρμακα, που δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν απευθυνονται στιον γιατρο τους , και ρωτανε μελη , λες κα τα μελη ξερουν καλυτερα .................οι κλαψες , τα ροζ , και κιτρινα θεματακια , ειναι αυτα που εχουν την τιμητικη τους στο φορουμ .......................................προφα� �ως γι αυτο και τα σοβαρα μελη εχουν αποχωρησει , η διαχειρηση τι να κανει ? να μπαναρει τα δημοφιλη θεματα ? τοτε θα το κλεισει το μαγαζι , και ληγει η υποθεση ' φορουμ αυτοβοηθειας ' την οποια λεξη ' αυτοβοηθεια ' ποτε δεν την καταλαβα , αφου ολοι ρωτανε τους αλλους , δλδ οι ασχετοι ρωτανε τους ασχετους , και περιμενουν καποια λυση ? δεν ξερω , εγω ποτε δεν ρωτησα κανεναν για τιποτα ...................ο μονοφθαλμος οδηγει τους τυφλους , ειναι η τρεχουσα κατασταση , και δεν ειναι λυση αυτο , εκτος και αν ειναι για ' κουβεντουλα να γινεται ' ..........μαλλον αυτο ειναι , τωρα που το σκεφτομαι .....
ΡΕ ΜΑΚ! κ συ ολο καγαδιζεις..δεν κανεις κ τιποτ αλλο! ψοφας για καυγα...
αχαχα! πλακιτσα κανω..αντε ελα να καυγαδισουμε λιγο μπας κ μου περασει κ μενα η μελαγχολια που εχω που γυρισα πρωτη μερα στη δουλεια μετα τις διακοπες...μπουααα!
εγω πιστευω μακ..οτι υπαρχουν κ αξιολογα μελη αλλα κ μη αξιολογα..δλδ απο ολα εχει ο μπαξες.
αν βρεις κανα δυο ατομα που κερδισουν την εμπιστοσυνη σου κ μπορεις να πεις κ μια κουβεντα παραπανω κ να ειναι πραγματικα βοηθητικα, τοτε εχει καλως..
σε μια κοινωνικη ομαδα δεν γινεται ολοι να ειναι τελειοι,συγκροτημενοι κ ισορροπημενοι...παντα μια κοινωνικη ομαδα εχει απ ολα..και αυτο ομως θεωρω οτι εχει καποια χρησιμοτητα..γιατι τα αδυναμα μελη μπορουν να μαθουν απο τα δυνατοτερα..τα ανισσοροπα μπορουν να μαθουν εστω κ λιγο να σκεφτονται πιο ωριμα..αλλωστε αυτο δεν χαρακτηριζει παντα μια ομαδα?
να παρει ο ενας απο τον αλλον ουσιαστικα..αυτο πιστευω...
σε αυτο εχεις καποιο δικιο παντως...πολυ κλαψα(κ γω μαζι ετσι?)..
οταν εχεις πολυ σοβαρα προβληματα πιθανον δεν εχεις κ κουραγιο να γραψεις..θελεις μια αμεση βοηθεια..κ οχι να περιμενεις ποτε κ ποιος θα απαντησει..
οπως κ να χει..εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα ποτε για σοβαρα προβληματα..παντα το χρησιμοποιω για να μοιταστω σκεψεις, εμπειριες..να ακουσω μια γνωμη που μπορει να βοηθησει σε μια περιεργη σκεψη μου κλπ..
για κατι πολυ σοβαρο θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να πας σε εναν ψυχολογο.
επιπλεον οσον αφορα τα φαρμακα ειναι κακο που καποιες φορες δινουμε συμβουλες τελικα διοτι ο αλλος μπορει να το παρει κ σαν προτροπη για φαρμακο...
σε αυτο εχεις καποιο δικιο παντως...πολυ κλαψα(κ γω μαζι ετσι?)..
οταν εχεις πολυ σοβαρα προβληματα πιθανον δεν εχεις κ κουραγιο να γραψεις..θελεις μια αμεση βοηθεια..κ οχι να περιμενεις ποτε κ ποιος θα απαντησει..
οπως κ να χει..εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα ποτε για σοβαρα προβληματα..παντα το χρησιμοποιω για να μοιταστω σκεψεις, εμπειριες..να ακουσω μια γνωμη που μπορει να βοηθησει σε μια περιεργη σκεψη μου κλπ..
για κατι πολυ σοβαρο θεωρω οτι το καλυτερο ειναι να πας σε εναν ψυχολογο.
επιπλεον οσον αφορα τα φαρμακα ειναι κακο που καποιες φορες δινουμε συμβουλες τελικα διοτι ο αλλος μπορει να το παρει κ σαν προτροπη για φαρμακο...
Τα ροζ και κιτρινα θεματα τραβανε πολυ περισσοτερους χρηστες και επισκεπτες ;)
Θα καταληξει σε λιγο φορουμ γενικου ενδιαφεροντος.
γιατι οι περισσοτεροι το ροζ δεν εχουν στο μυαλο τους? ειναι το νουμερο ενα παντου και γι αυτο το λογο οτι ειναι πρωτο μαζευει παντα επικριτες (αλιως δε θα ηταν.)
και το κιτρινο ειναι το αντιθετο του.
Ε δεν σας αρέσει και τίποτα ..........
Λογικά για να τους μπάναραν αυτούς που λες προφανώς δεν θα σέβονταν τους κανόνες του φόρουμ...άρα αυτοί έφταιγαν για το μπανάρισμα τους κι όχι άλλοι...χωρίς καν να ξέρω για ποιους λες ειδικά μιας κι έλειπα δυο μέρες κι ίσως έχασα επεισόδια αλλά αν κάποιοι είναι απροσάρμοστοι και δεν σέβονται τίποτα και κανέναν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι και παίρνουν αυτό που τους αξίζει...
Επίσης προσωπικά μια χαρά σοβαρά θέματα ανοίγω και μια χαρά σοβαρές απαντήσεις παίρνω...ευτυχώς...
Οπωσδηποτε υπαρχουν αξιολογα μελη , ανξιους , οπως καιι το αντιθετο .........εχω βρει μερικα μελη , που αξιζουν να λεω μια κουβεντα μαζι τους , ετσι , για να γινεται κουβεντουλα ................οχι για να βοηθηθω , πιο πολυ βοηθω με τις γνωσεις μου περι φαρμακων , ............................τα αδυναμα μελη , δεν μπορουν να μαθουν απο τα δυνατοτερα μελη , ειναι θεμα ιδιοσυγκρασιας , υπαρχουν μελη , που κλαιγονται μια ζωη , και αλλα που δεν το βαζουν κατω ....................και πιστευεις οτι τα δυνατοτερα μελη εχουν την διαθεση απο φιλανθρωπια να βοηθησουν τα πιο αδυναμα μελη ? απλως ικανοποιουν τον εγωισμο τους , και το δικο τους προβλημα να φαινεται μικροτερο , μπροστα σε μελη που εχουν σοβαρα προβληματα , τα οποια ειναι ελαχιστα , τα ταλλα μελη , εχουν μια ' γριππουλα ' , οχι σοβαρα προβληματα ........
Στο καλό και να μας γράφουν...και ναι, όποιοι δεν μπορούν να σεβαστούν τους κανόνες μιας κοινωνίας και βρίζουν κλπ για μένα είναι απροσάρμοστοι και δεν ντρέπομαι καθόλου...όσο για τι συνιστά ένα θέμα σοβαρό, το συνιστά όταν αναφέρεται σε προβλήματα κι όχι στο τι χρώμα μας αρέσει που δεν έχει καμιά σχέση με την ψυχολογία...
http://www.e-psychology.gr/forum/thr...αρελθόν
Αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ , δεν βλεπω πουθενα νασεχουν ξυλοκοπησει οι γονεις σου , οπως διατεινεσαι , λες ψεμματα λοιπον ................
Ναι, είναι τρομερά σοβαρό να μην ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις...άσε με μωρέ που το έχετε κάνει κοσμοπόλιταν το φόρουμ ψυχολογίας...κι ας έχει βάλει ο Aeon επισήμανση στο "γενικά", τον γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι κι αυτόν και τους κανόνες...κάτσε να τραβήξω μια αναφορά για να δεις τι σημαίνει πρόβλημα...
ok , καλοσυνατε Κυκνε , πες μου σε ποιο θρεντ αναφερεις οτι εχεις ξυλοκοπηθει απ τους γονεις σου , γιατι εγω , το μονο πουχω καταλαβει , ειναι οτι δεν τα πατε καλα με την μητερα σου .......ουτε εγω τα παω καλα με την δικη μου , αλλα να ξυλοκοπησουν μια γυναικα 39-40 ετων , χλωμο μου φαινεται , εχω την εντυπωση , 3 χρονια εδω μεσα , οτι ειναι πολιτισμενοι οι γονεις σου , κι ειναι ασχημο να τους κατηγορεις ...................απλως δεν ανεχεται η μανα σου , να σε βλεπει μια ζωη να μην κανεις τιποτα ..........αυτο εχω καταλαβει ......
Ο ευαίσθητος κύκνος είναι ευαίσθητος με όσους το αξίζουν και το δελφίνι δεν είναι μία απ' αυτές, σιχαίνομαι τις ανήθικες για να μην πω τίποτα χειρότερο κι εσύ πετάχτηκες σαν να μην πω τι ενώ μιλάω σ' αυτήν...άντε κάνε καμιά δουλειά κι άσε με ήσυχη. Δεν σου απαντάω ξανά, σε βαρέθηκα κι αν συνεχίσεις να με ενοχλείς θα τρως αναφορά σε κάθε προσβλητικό σου ποστ. Παράτα με επειδή εσύ δεν έχεις με τι να ασχοληθείς πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν...μάθε πρώτα να σέβεσαι κανόνες και νόμους που τους παραβιάζεις και χαίρεσαι κιόλας και τα ξαναλέμε...ασχολήσου με την ανήθικη που έχεις για φίλη κι άσε με εμένα να γράφω με ροζ...
Δεν ασχολουμαι αλλο , εριξες πολυ φαρμακι .........ποσο πια .....και δεν εχω φιλιες με την Δελφινι , παλι ψεμματα λες ,.......και απο που ως που , αποκαλεις ανηθικη την Δελφινι ? αυτο ειναι για αναφορα , αλλα εγω δεν κανω αναφορες , δεν ειμαι τετοιος ......λυνω τα προβληματα μου μονος , οπως μεμαθε η ζωη , δεν εχω καποιον προστατη, ειναι μια μαχη η ζωη .........
Ολο αναφορες εισαι , εμ βεβαια , απειλουμε , αλλα δεν μασαω απο τετοια ................
Aυτό είναι το επίπεδο του φόρουμ.Συνεχείς τσακωμοί και βρισίδια μεταξύ των μελών.
ελατε ρε παιδια τωρα με το ξεκατινιασμα! ελεος! λες κ γνωριζεστε προσωπικα κανετε...
Ναι, εσένα σου έμεινε άραγε καμία; Αμφιβάλλω...άντε γεια τώρα και ράψτο επιτέλους, με έπρηξες. Πραγματικά δεν θα σου απαντήσω ξανά, δεν θα καταλήξω να παίρνω περισσότερα lexotanil απ' όσα πρέπει γιατί μου σπας εσύ τα νεύρα όπως κι όσων βρίζεις στο facebook και σε μπλοκάρουν όλοι...