επιπεδο φορουμ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 180
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι , ξερω , μονο τα δικα σου προβληματα ειναι σοβαρα , των αλλων ειναι τριχες ............
    Ναι, είναι τρομερά σοβαρό να μην ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις...άσε με μωρέ που το έχετε κάνει κοσμοπόλιταν το φόρουμ ψυχολογίας...κι ας έχει βάλει ο Aeon επισήμανση στο "γενικά", τον γράφετε εκεί που δεν πιάνει μελάνι κι αυτόν και τους κανόνες...κάτσε να τραβήξω μια αναφορά για να δεις τι σημαίνει πρόβλημα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εξυπνοπούλι μου, αυτό με το ξύλο το σοβαρό τουλάχιστον έγινε πέρυσι οπότε φυσικά και δεν θα το ανέφερα το 2010 μιας και δεν προβλέπω το μέλλον...
    ok , καλοσυνατε Κυκνε , πες μου σε ποιο θρεντ αναφερεις οτι εχεις ξυλοκοπηθει απ τους γονεις σου , γιατι εγω , το μονο πουχω καταλαβει , ειναι οτι δεν τα πατε καλα με την μητερα σου .......ουτε εγω τα παω καλα με την δικη μου , αλλα να ξυλοκοπησουν μια γυναικα 39-40 ετων , χλωμο μου φαινεται , εχω την εντυπωση , 3 χρονια εδω μεσα , οτι ειναι πολιτισμενοι οι γονεις σου , κι ειναι ασχημο να τους κατηγορεις ...................απλως δεν ανεχεται η μανα σου , να σε βλεπει μια ζωη να μην κανεις τιποτα ..........αυτο εχω καταλαβει ......

Senior Member
    ..κάτσε να τραβήξω μια αναφορά για να δεις τι σημαίνει πρόβλημα...
    Και δεν τραβας μια , η αναφορα σου , δεν εχει καμμια βαση , απλως απειλεις , που πηγε ο ευαισθητος Κυκνος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Και δεν τραβας μια , η αναφορα σου , δεν εχει καμμια βαση , απλως απειλεις , που πηγε ο ευαισθητος Κυκνος ?
    Ο ευαίσθητος κύκνος είναι ευαίσθητος με όσους το αξίζουν και το δελφίνι δεν είναι μία απ' αυτές, σιχαίνομαι τις ανήθικες για να μην πω τίποτα χειρότερο κι εσύ πετάχτηκες σαν να μην πω τι ενώ μιλάω σ' αυτήν...άντε κάνε καμιά δουλειά κι άσε με ήσυχη. Δεν σου απαντάω ξανά, σε βαρέθηκα κι αν συνεχίσεις να με ενοχλείς θα τρως αναφορά σε κάθε προσβλητικό σου ποστ. Παράτα με επειδή εσύ δεν έχεις με τι να ασχοληθείς πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν...μάθε πρώτα να σέβεσαι κανόνες και νόμους που τους παραβιάζεις και χαίρεσαι κιόλας και τα ξαναλέμε...ασχολήσου με την ανήθικη που έχεις για φίλη κι άσε με εμένα να γράφω με ροζ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν ασχολουμαι αλλο , εριξες πολυ φαρμακι .........ποσο πια .....και δεν εχω φιλιες με την Δελφινι , παλι ψεμματα λες ,.......και απο που ως που , αποκαλεις ανηθικη την Δελφινι ? αυτο ειναι για αναφορα , αλλα εγω δεν κανω αναφορες , δεν ειμαι τετοιος ......λυνω τα προβληματα μου μονος , οπως μεμαθε η ζωη , δεν εχω καποιον προστατη, ειναι μια μαχη η ζωη .........

Ολο αναφορες εισαι , εμ βεβαια , απειλουμε , αλλα δεν μασαω απο τετοια ................

Senior Member
    Ναι, είναι τρομερά σοβαρό να μην ξέρεις ποιο χρώμα να διαλέξεις...άσε με μωρέ που το έχετε κάνει κοσμοπόλιταν το φόρουμ ψυχολογίας...κι ας έχει βάλει ο Aeon επισήμανση στο "γενικά...
    Εδω εχασες την ψυχραιμια σου , τα ποστ μου , και τα θρεντ μου , ειναι αρκετα σοβαρα , δεν ειναι τυπου ' κοσμοπολιταν ' ............

Banned
    Aυτό είναι το επίπεδο του φόρουμ.Συνεχείς τσακωμοί και βρισίδια μεταξύ των μελών.

Senior Member
    Ο ευαίσθητος κύκνος είναι ευαίσθητος με όσους το αξίζουν και το δελφίνι δεν είναι μία απ' αυτές, σιχαίνομαι τις ανήθικες για να μην πω τίποτα χειρότερο κι εσύ πετάχτηκες σαν να μην πω τι ενώ μιλάω σ' αυτήν...άντε κάνε καμιά δουλειά κι άσε με ήσυχη. Δεν σου απαντάω ξανά, σε βαρέθηκα κι αν συνεχίσεις να με ενοχλείς θα τρως αναφορά σε κάθε προσβλητικό σου ποστ. Παράτα με επειδή εσύ δεν έχεις με τι να ασχοληθείς πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν...μάθε πρώτα να σέβεσαι κανόνες και νόμους που τους παραβιάζεις και χαίρεσαι κιόλας και τα ξαναλέμε...ασχολήσου με την ανήθικη που έχεις για φίλη κι άσε με εμένα να γράφω με ροζ...
    Ρε συ ποια είσαι εσύ που θα μας αναφέρεις όλους????

Senior Member
    ελατε ρε παιδια τωρα με το ξεκατινιασμα! ελεος! λες κ γνωριζεστε προσωπικα κανετε...

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ελατε ρε παιδια τωρα με το ξεκατινιασμα! ελεος! λες κ γνωριζεστε προσωπικα κανετε...
    μα γιατι.. εχει γουστο να βλέπεις χριστιανους να ξεκατινιαζοντε... θα χασαν το μαθημα εκεινο που ελεγε να γυρναν και το άλλο μαγουλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ρε συ ποια είσαι εσύ που θα μας αναφέρεις όλους????
    Αυτή που τιμάει τις φίλες της είμαι και γι' αυτό αυτές την αγαπάνε και δεν την αποκλείουν όπως εσένα...γιατί εγώ είμαι σωστή κι εσύ όχι...άντε τώρα παράτα με και μη μου μιλάς...

Σόρρυ anxious αλλά η "κυρία" δεν λέει να πάψει να με ενοχλεί...

Senior Member
    Αυτή που τιμάει τις φίλες της είμαι και γι' αυτό αυτές την αγαπάνε και δεν την αποκλείουν όπως εσένα...γιατί εγώ είμαι σωστή κι εσύ όχι...άντε τώρα παράτα με και μη μου μιλάς...

Σόρρυ anxious αλλά η "κυρία" δεν λέει να πάψει να με ενοχλεί...
    Έχεις και φίλες;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Έχεις και φίλες;;;;
    Ναι, εσένα σου έμεινε άραγε καμία; Αμφιβάλλω...άντε γεια τώρα και ράψτο επιτέλους, με έπρηξες. Πραγματικά δεν θα σου απαντήσω ξανά, δεν θα καταλήξω να παίρνω περισσότερα lexotanil απ' όσα πρέπει γιατί μου σπας εσύ τα νεύρα όπως κι όσων βρίζεις στο facebook και σε μπλοκάρουν όλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μα γιατι.. εχει γουστο να βλέπεις χριστιανους να ξεκατινιαζοντε... θα χασαν το μαθημα εκεινο που ελεγε να γυρναν και το άλλο μαγουλο
    Ε όλα έχουν ένα όριο όμως γιατί στο τέλος δεν μπορείς να σηκωθείς από τα χαστούκια...κι εγώ προσωπικά τις εξομολογούμαι τις αμαρτίες μου...

Senior Member
    Ναι, εσένα σου έμεινε άραγε καμία; Αμφιβάλλω...άντε γεια τώρα και ράψτο επιτέλους, με έπρηξες. Πραγματικά δεν θα σου απαντήσω ξανά, δεν θα καταλήξω να παίρνω περισσότερα lexotanil απ' όσα πρέπει γιατί μου σπας εσύ τα νεύρα όπως κι όσων βρίζεις στο facebook και σε μπλοκάρουν όλοι...
    Εγώ πιστεύω ότι οι φίλες σου αν είναι έξυπνες θα έχουνε κουραστεί μαζί σου με τα ψυχολογικά σου και όλα όσα κατά καιρούς γράφεις στο φόρουμ και γενικώς με τα ψέματά σου ότι κάνεις δήθεν την καλή και θα έχουνε λακίσει όπου φύγει φύγει.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast