Θεώρησε ότι δεν διάβασα, αλλά μάλλον δεν του γέμισα το μάτι ή ήθελε να βάλει κάποιον άλλον στην θέση μου με περισσότερα προσόντα.
Printable View
Ενώ πραγματικά είμαι καλό παιδί δεν ξέρω τι με πιάνει και όταν νοιώθω ότι αδικούμαι βρίζω τον κόσμο. Πρέπει να το κόψω αυτό το χούι γιατί δεν μου βγαίνει σε καλό μετά κάθομαι και στενοχωριέμαι και γίνομαι πολύ ενοχική και δεν θέλω να τους δω ξανά αυτούς που έβρισα.
ε καλα και εγω εχω βρισει μερικους που με εχουν τσαντισει αγρια, ανθρωπινο ειναι. Αλλα δεν συμφερει... η διπλωματια συμφερει και η ευελιξια.
Επίσης φοβάμαι να μην τον συναντήσω ξανά στην ζωή μου και να μην μου κάνει κανένα άλλο κακό εκτός από αυτό που μου έκανε ήδη δηλαδή.
Ύστερα γίνεσαι ρατσιστής σαν τους Έλληνες δεν έχει και αυτοί είναι λίγο αλλά αυτός ήταν μισός Αιγύπτιος τριτοκοσμικός αυτοί δεν έχουνε καλή νοοτροπία.
Αχ παιδιά φοβάμαι .... όταν βρίζω μετά φοβάμαι να μην μου κάνουνε κακό. Είμαι θρασύδειλη!!!
Ναι έχεις δίκαιο.
Δυστυχώς δεν ξέρω να φέρομαι και προκαλώ εχθρούς.
Και εγώ που στράβωσα με αυτόν που μου είπε να μην κάνω την συνέντευξη είχα δίκαιο???? Μήπως το προκάλεσα εγώ που του είπα ότι εκείνη την ημέρα θα πάω για μια δουλειά και για τα ρωσικά?
Ίσως που με είδε να του φάνηκα χαζή λέτε???
Τι σημασία έχει? Κοίτα μπροστά.
Παιδιά με πήρανε από ένα γηροκομείο στην Αγγλία για δουλειά. Φοβάμαι μην δεν τα καταφέρω στην δουλειά μου γιατί εδώ δεν τα κατάφερα με δουλειές και από παντού με διώξανε . Λέτε και εκεί να μην τα καταφέρω??? Είναι χαζός κάποιος που δεν είναι καλός στην δουλειά του???
Δελφινι μπραβο!!!!!!
Το γηροκομειο ξερεις τι σημαινει... εχεις να κανεις με αδυναμους ηλικιωμενους, θελει υπομονη!! και αντοχες.
Γνωμη μου, να βρεις εναν καλο ψυχιατρο να σε ρυθμισει φαρμακευτικα και να πας!! Μην παρατησεις τα φαρμακα σου, με αυτα εφτασες σε αυτο το σημειο τωρα να διεκδικεις θεση στην αγορα εργασιας. Σε περιμενουν τα καλυτερα!
χαζη δεν εισαι, λιγο στη λειτουργικοτητα και στον τροπο που αλληλεπιδρας ας πουμε οτι θελεις λιγη δουλιτσα, ολοι θελουμε! Για αυτο υπαρχουν τα φαρμακα και η ψυχοθεραπεια για αν βελτιωνομαστε αρκει να εχουμε τη θεληση...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Και βέβαια θα τα καταφέρεις!
Μήπως είμαι για το ίδρυμα και δεν είμαι για την Αγγλία???? Αυτός ο Ναμπίλ με κορόιδευε.
Παιδιά πιστεύετε θα τα καταφέρω ή είμαι τρελή και δεν θα μπορέσω???
Δεν έχω ιδέα.
Μήπως αυτός ο Ναμπίλ κατάλαβε ότι δεν είμαι καλά και ότι δεν θα τα καταφέρω, γιατί εδώ δεν στέριωσα σε καμιά δουλεια???
Επίσης εγώ δεν ξέρω αν επιβιώνω γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν επιβιώνω μόνη σε καμιά δουλειά δεν τα κατάφερα
Επίσης Μάρα μου εσύ που με είδες σε φωτογραφία τόσο χάλια είμαι γιατί δεν με θέλει κανένας. Αυτός ο Ναμπίλ τρόμαξε όταν με είδε και όπου φύγει φύγει.
.....................
τι ειναι αυτος ο ναμπιλ ρε ντολφιν που τον αναφερεις συνεχεια?
καποια γνωριμια του ιντερνετ?
ναι....χαχαχαχα
Εγώ για να πάω στην Αγγλία απευθύνθηκα σε πολλές εταιρείες και σε μία ήτανε αυτός ο Ναμπίλ ελληνοαιγύπτιος και δεν ξέρω κάτι δεν μου άρεσε σε αυτόν τον τύπο τον γνώρισα και από κοντά ήρθε με την εταιρεία του σε μια οργάνωση που είχε εδώ το Βρετανικό Συμβούλιο και ζητούσανε άτομα για την Αγγλία να εργαστούνε ως νοσηλευτές και μάλλον κάτι του άρεσε και αυτού σε μένα γιατί δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε και καταλάξαμε να τον βρίσω εγώ. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον γνωρίσω ποτέ αυτόν τον τύπο. Γκαντεμιά πολύ αρνητικός τύπος και δεν με πήγε εμφανισιακά καθόλου.
Και καλά του έκανες Δελφίνι!Εμένα αν μου τύχαινε όνομα Ναμπίλ,δεν θα συναντιόμουν καν.Quote:
Δελφίνι:γιατί δεν μπορούσαμε να συννενοηθούμε και καταλήξαμε να τον βρίσω εγώ.
Εσύ τουλάχιστον του έδωσες την ευκαιρία και τον συνάντησες από κοντά.Γενναιόδωρη σε βρίσκω ώρες ώρες.
Άκου Ναμπίλ...Έλεος.
Kαλά πήγαινε εσύ στην Αγγλία τώρα να δεις τι παίζει και άστον τον Ναμπίλ.
Πάντως εγώ έριξα τα μούτρα και ζήτησα συγνώμη, αλλά κακώς ασχολούμαι μαζί του. Βρε παιδιά συμβαίνουνε σε άλλους αυτά ή μόνο σε μένα???
Μήπως δεν τα καταφέρω επειδή δεν είμαι λειτουργική λέει η μαμά μου. Η μαμά μου λέει ότι θα τρελαθώ και τα λοιπά.
Οι γονείς μου λένε να μην πάω στην Αγγλία γιατί δεν είμαι καλά και δεν θα τα καταφέρω.
...................
Μου καταστρέψανε την ζωή επιτέλους και πάλι μου δημιουργούνε πρόβλημα.
Δεν είναι σπίτι αυτό. Οι άνθρωποι είναι βλαμμένοι. Παντού βλαμμένοι. Στο σπίτι παντού. Στην εκκλησία παντού.
Άρχισαν πάλι δεν θα τα καταφέρεις κλπ. με τέτοια ψυχολογία που να πας. Ότι είμαι τρελή και θέλω χάπια και άλλα τέτοια.