Μετανάστευση στην Αγγλία. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 157
    Senior Member
    Τι αλήτη τον είπα, τι κωλόπαιδο, ότι εγώ δεν χωνεύω τους Άραβες και τους μουσουλμάνους που δέρνουνε τις γυναίκες τους, τι βλάκα τον είπα τι χαζό όλα αυτά. Και στενοχωριέμαι που παραφέρθηκα όχι τίποτα άλλο να μην τον συναντήσω ξανά στον δρόμο μου και γενικώς όταν βρίζω κάποιον που το κάνω πολύ συχνά αυτό μετά με πιάνουνε ενοχές, έστω και αν έχω δίκαιο. Εσείς τι πιστεύετε ότι σε αυτήν την περίπτωση είχα δίκαιο ή όχι? Να το ξεχάσω αυτό το γεγονός γιατί το θυμάμαι τόσο καιρό έχει περάσει μια βδομάδα μήπως δεν είμαι νορμάλ???

Senior Member
    Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά τους Άραβες και τους μουσουλμάνους τους φοβάμαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    μου είπε τελευταία στιγμή ότι δεν θα κάνω την συνέντευξη γιατί έβγαλε από το μυαλό του ότι εγώ δεν διάβασα επειδή του είχα πει έτσι τυχαία ότι εγώ θα πήγαινα στα ρωσικά και σε μια δουλειά που με έβαλε η μαμά μου την προηγούμενη μένα ενώ διάβαζα για μια βδομάδα πριν. Συγχίστηκα τόσο πολύ που τον έβρισα και από τότε έχω ενοχές και φοβάμαι μην τον συναντήσω στον δρόμο μου.
    Γεια σου Δελφινι!! Καιρο ειχαμε να τα πουμε...

Αν σου πω οτι δεν καταλαβα γρι απο οσα λες? για καντα λιανα!!

Μηπως εχεις ενα θεματακι στο να διαχειριζεσαι τα νευρα σου??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Βρε δελφίνι σβήσε καταρχάς από εδώ το όνομα του ανθρώπου. Κατά δεύτερον ούτε εγώ κατάλαβα για ποιον λόγο ακριβώς σου είπε ότι ακυρώνεται η συνέντευξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Γεια σου Δελφινι!! Καιρο ειχαμε να τα πουμε...

Αν σου πω οτι δεν καταλαβα γρι απο οσα λες? για καντα λιανα!!

Μηπως εχεις ενα θεματακι στο να διαχειριζεσαι τα νευρα σου??
    Ναι μωρέ μάλλον.

Λοιπόν, ήτανε να κάνω μια συνέντευξη με ένα νοσοκομείο και αυτός μου έδωσε όλο το υλικό να διαβάσω και διάβασα όλη την βδομάδα. Εντωμεταξύ αυτός με είδε και από κοντά. (μπορεί να μην του άρεσα) Ήρθε η εταιρεία του στην πόλη μου να βρει νοσηλευτές και γιατρούς να στείλει στην Αγγλία. Την προτελευταία μέρα με παίρνει και μου λέει να διαβάσω κλπ αλλά το φερε η συζήτηση και πώς του είπα ότι εγώ σήμερα θα πάω στα ρωσικά και με θέλει η μαμά μου για μια δουλειά .(βλακεία μου που το είπα) Τελοσπάντων αυτός με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και μου λέει ότι δεν θα δώσω για το νοσοκομείο γιατί δεν διάβασα καθόλου. Του λέω εγώ διάβασα και που το ξέρεις ότι δεν έχω προετοιμαστεί με εξέτασες κλπ. Τον είπα βλάκα, χαζό, αλήτη, κωλόπαιδο, και ότι δεν χωνεύω τους άραβες και τους μουσουλμάνος. Σήμερα του ζήτησα συγνώμη από το skype.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    ούτε εγώ κατάλαβα για ποιον λόγο ακριβώς σου είπε ότι ακυρώνεται η συνέντευξη.
    Θεώρησε ότι δεν διάβασα, αλλά μάλλον δεν του γέμισα το μάτι ή ήθελε να βάλει κάποιον άλλον στην θέση μου με περισσότερα προσόντα.

Senior Member
    Ενώ πραγματικά είμαι καλό παιδί δεν ξέρω τι με πιάνει και όταν νοιώθω ότι αδικούμαι βρίζω τον κόσμο. Πρέπει να το κόψω αυτό το χούι γιατί δεν μου βγαίνει σε καλό μετά κάθομαι και στενοχωριέμαι και γίνομαι πολύ ενοχική και δεν θέλω να τους δω ξανά αυτούς που έβρισα.

Senior Member
    ε καλα και εγω εχω βρισει μερικους που με εχουν τσαντισει αγρια, ανθρωπινο ειναι. Αλλα δεν συμφερει... η διπλωματια συμφερει και η ευελιξια.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Θεώρησε ότι δεν διάβασα, αλλά μάλλον δεν του γέμισα το μάτι ή ήθελε να βάλει κάποιον άλλον στην θέση μου με περισσότερα προσόντα.
    δεν πας για μοντελο ή γραμματεας, για νοσηλευτρια πας! Μια χαρα εισαι! γιατι οι αλλες ειναι καλυτερες??
    Και αλλον να ηθελε να παρει, οι θεσεις ειναι πολλες, μπορουσε να στειλει και σενα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ε καλα και εγω εχω βρισει μερικους που με εχουν τσαντισει αγρια, ανθρωπινο ειναι. Αλλα δεν συμφερει... η διπλωματια συμφερει και η ευελιξια.
    Nαι γλυκιά μου Μάρα έτσι είναι. Εγώ στενοχωριέμαι μετά όταν βρίζω και τρώω τον εαυτό μου.

Senior Member
    Επίσης φοβάμαι να μην τον συναντήσω ξανά στην ζωή μου και να μην μου κάνει κανένα άλλο κακό εκτός από αυτό που μου έκανε ήδη δηλαδή.

Senior Member
    Ύστερα γίνεσαι ρατσιστής σαν τους Έλληνες δεν έχει και αυτοί είναι λίγο αλλά αυτός ήταν μισός Αιγύπτιος τριτοκοσμικός αυτοί δεν έχουνε καλή νοοτροπία.
    Last edited by δελφίνι; 03-11-2016 at 11:08.

Senior Member
    Αχ παιδιά φοβάμαι .... όταν βρίζω μετά φοβάμαι να μην μου κάνουνε κακό. Είμαι θρασύδειλη!!!

Senior Member
    Αχ παιδιά φοβάμαι .... όταν βρίζω μετά φοβάμαι να μην μου κάνουνε κακό. Είμαι θρασύδειλη!!!

αυτο να το προσεξεις γιατι στις δουλειες ευκολα ερχομαστε στα ορια μας και πρεπει να συγκρατιομαστε γιατι αλλιως θα καταληξουμε πλακωμενοι με ολους...

Senior Member
    Ναι έχεις δίκαιο.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast