Λες να πάω σε έναν γιατρό δηλαδή??? Πάντως ο δεσπότης μας είναι αρκετά έξυπνος και μορφωμένος.
Printable View
Δελφινι λαθος!! ο γιατρος βλεπει τα πραγματα αλλιως απο εναν πνευματικο. Ο πνευματικος τα αντιμετωπιζει ολα υπο το πρισμα καλο-κακο, αμαρτια-ενοχη.
Αν ρωτουσες εναν πνευματικο γιατι μου συμβαινουν ολα αυτα?ξερεις τι θα σου απαντουσε? γιατι εισαι εγωιστρια!
Ο εγωισμος ειναι η καραμελα για ολα τα δεινα μας.
Και στο λεω αυτο εγω που υποτιθεται οτι πιστευω! διαβαζω πνευματικα βιβλια! παλια πηγαινα συχνα εκκλησια, ειχα βαλει και τη μαμα μου να πηγαινουμε εκκλησια Κυριακες κλπ.
Καλη χρυση η εκκλησια αλλα σε αυτα τα ψυχοπαθλογικα δεν ξερω... σε τσιτωνουν με το αγωνιστικο φρονημα και καπου χανεις επαφη με τον αληθινο εαυτο σου.
Εσυ περασες μια πολυ μεγαλη περιπετεια με την ψυχωση, το εχουμε πει αυτο.
Γνωμη μου, το εχω πει απειρες φορες, να βρεις εναν εξαιρετικο ψυχιατρο στην πολη σου να σε καθοδηγει φαρμακευτικα. Δεν ειναι αναγκη να παρεις τα βαρια φαρμακα, υπαρχουν και πιο λαιτ.
Και απο εκει και περα με απλα πραγματακια να στρωσεις τη ζωη σου. Να περνας ομορφα, να κανεις πραγματα για σενα, ολα οσα σου ελεγα και στο αλλο ποστ.
Εσυ σηκωνεσαι τωρα να πας σε μια ξενη χωρα με αβεβαιες προοπτικες, αβεβαιο μελλον, χωρις να εχεις δυναμωσει ψυχολογικα, χωρις στηριγματα, χωρις φαρμακα, με μια αυτοπεποιθηση στα πατωματα αφου ακομα αναρωτιεσαι αν εισαι χαζη...Εισαι σιγουρη οτι στην 1η 2η δυσκολια δεν θα το βαλεις στα ποδια?? εδω σε εναν απλο ανθρωπο που του ανεθεσες μια δουλεια τον εβρισες γιατι θεωρησες οτι σε αμφισβητησε... Αν εχεις καταθλιψη οπως λες, τοτε γιατι δεν βρισκεις εναν γιατρο να σε βοηθησει?? η καταθλιψη δεν ειναι δικαιολογια για να βριζουμε ολο τον κοσμο...
Νομιζω κανεις σπασμωδικες κινησεις, εκει που πας να παρεις λιγο αερα, ξαναπεφτεις και γινεσαι χιλια κομματια. Προσεξε μονο μην υποτροπιασεις και καταληξεις για τα επομενα 20 χρονια κλεισμενη σε κανενα δωματιο.....
Δηλαδή λέτε ότι δεν είμαι καλά για να πάω σε μια ξένη χώρα ε? Ίσως όντως να μην είμαι καλά. Πάντως αυτό που έχω πάθει ίσως να είναι σπάνια περίπτωση και να έχω πρόβλημα και να μην μπορώ να πάω πουθενά. Αχ βρε παιδιά γιατί με βρήκε αυτό???? Σπάνια το παθαίνουνε αυτό που έπαθα εγώ. Γιατί το έπαθα εγώ??? Όλο δημιουργώ προβλήματα και μαλώνω με άτομα που δεν μου φταίνε σε τίποτα. Δεν μπορώ να επιβιώσω σε απλά πράγματα. Γιατί με βρήκε εμένα αυτό??? Αυτό που μαλώνω θα λέει ο άλλος ότι είμαι κακός άνθρωπος???
Δεν ειπα οτι δεν εισαι καλά. Ειπα οτι δεν εισαι δυνατη ακομα, δεν εχεις αναρρωσει... εισαι αδυναμη για τετοια ρισκα.
Δελφινι μου ολοι κατι εχουμε, μην το ψαχνεις! ολοι μας εναν σταυρο τον σηκωνουμε... μη νομιζεις οτι εισαι η μοναδικη, απλα το δραματοποιεις καπως γιατι συγκρινεσαι με το τι κανει η μια και το τι κανει η αλλη, αντι να εντοπισεις τι γουσταρεις εσυ να κανεις στη δικη σου τη ζωη και να το κανεις...
Βρίζω τον κόσμο γιατί είμαι κακιά????
πες μου για το γυμναστηριο πως σου φανηκε? περασες καλά? ενιωσες να εκτονωνεσαι?
Στο γυμναστήριο πέρασα μια χαρά
Όλα τα έπαθα επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου. Μετά τους έβρισα όλους και έπαθα τεράστια ψυχολογικά. Και αυτό που έπαθα το παθαίνουνε σπάνια οι άνθρωποι. Λίγοι είναι σαν εμένα τόσο χάλια ψυχολογικά πρέπει να τα ξεπεράσω από μόνη μου. Έχω γίνει πολύ βλαμμένη. Παρεξηγώ τους άλλους και τους βρίζω και βρίζω και καλούς ανθρώπους που δεν με πειράξανε και μετά αυτή σοκάρονται γιατί με συμπαθούσανε και μετά που να με εμπιστευτούνε πάλι και όταν είναι σε κλειστό κύκλο καταστρέφεσαι γιατί αισθάνεσαι εσύ άσχημα. Γενικά είμαι κομπλεξική.
Δελφίνι να πας στην Αγγλία. Ίσως εκεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχαστείς και λίγο από τις ίδιες και τις ίδιες σκέψεις. Είναι μια ευκαιρία για σένα. Αν δεις οτι δεν μπορείς γύρισε πίσω, δεν χάνεις τίποτα όμως να προσπαθήσεις.
Μακάρι βρε Θεούλη μου έχω σκάσει εδώ και η κατάσταση δεν πάει προς το καλό για όλους τους άλλους πάνε καλά τα πράγματα για μένα όχι. Θα πάθω τίποτα επιτέλους.
ρε συ Δελφινι τοσηηηηηηηηηηη κουβεντα καναμε στο αλλο ποστ, τοση αναλυση!!
δηλαδη ελεος... θα σαλταρω και εγω στο τελος...
ελεος με εναν γκομενο και με ενα πηδημα... πολλη αξια δεν του εδωσες? εδω άλλοι το κανουν για την πλακα τους και την αλλη μερα δεν θυμουνται τιποτα, και εσυ καθεσαι 20 χρονια μετα και αποδιδεις σε αυτο ολα τα δεινα σου....
ξεκολλα, σε μεγαλη πολη ζεις. Τοσους ανθρωπους μπορουσες να γνωρισεις. Δεν μενεις σε καμια βουνοκορφη να βλεπεις 2 ατομα και να σε εχουν αποκλεισει...
Να ξερεις οτι ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και ολο αυτο αντανακλαται στους αλλους και σου φερονται με τον τροπο που εσυ τους καθοδηγεις να φερονται...Για να λες μετα οτι εισα χαζη, δεν σε θελουν, σε απορριπτουν, εισαι βλαμμενη κλπ.
ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ!
και ναι, χωρις βοηθεια απο ψυχοθεραπευτη και φαρμακα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. οχι γιατι εισαι χαζη, αλλα γιατι εισαι αδυναμη!! σαν το πουλακι που βγαινει απο το αυγο... αν το σπρωξεις να πεταξει, μπορει? οχι! ε καπως ετσι εισαι και εσυ.
Βρε δελφινάκι, έτσι είναι η ζωή, δύσκολη! Αν μπορούσες να ήξερες τα προβλήματα τα δικά μου και του καθενός δεν θα έλεγες οτι στους άλλους όλα πάνε καλά. Απλά, έχεις κολλήσει λιγάκι και θέλεις μιά αλλαγή. Τώρα λοιπόν σου δίνεται η ευκαιρία, πρέπει να είσαι χαρούμενη γι αυτό και να μην φοβάσαι.
Και όπως λέει η Μάρα πήγαινε στον γιατρό να σου δώσει ένα φαρμακάκι να μπορέσεις να είσαι πιο ήρεμη και πιο λειτουργική στο νέο σου ξεκίνημα. Δεν είναι τρελλός όποιος παίρνει φάρμακα, ο περισσότερος κόσμος παίρνει γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ψυχολογικά σ αυτές τις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες.
Δεν ξέρω εδώ τους γιατρούς δεν τους εμπιστεύομαι τίποτα δεν μου κάνανε θα πάω ίσως στην Αγγλία σε γιατρό.
Και γιατί να είμαι αδύναμη εγώ κακό αυτό. Δυνατή θέλω να είμαι και καλά στην υγεία μου να μην ξεφεύγω να ελέγχω την ψυχραιμία μου και να μην παρεξηγούμε.
Έλα μωρέ και αν πάω εκεί και ξευτελιστώ τι έγινε??? Ρεζίλι θα γίνω και μετά θα με περιλάβουνε οι Άγγλοι θα μου δώσουνε επίδομα και θα είμαι μια χαρά εκεί τους τρελούς δεν τους αφήνει το κράτος σαν εδώ στην Ελλάδα.
ε βρες τοτε εναν καλο γιατρο να συνεννοηθεις.
Αλλα πιστευω οτι δεν αναγνωριζεις το καλο που σου εκαναν, ισως γιατι δεν σου λενε αυτα που θελεις να ακουσεις, ισως γιατι δεν τα καταφερες να επιβληθεις...
ολοι αδυναμοι ειμαστε, μην το ψαχνεις. Ολοι το παλευουμε... δεν εισαι η μονη. κανεις δεν ειναι τελειος.
Θα το κάνω το βήμα θα πάω στην Αγγλία. Έτσι και αλλιώς τόσα χρόνια εδώ γίνεται και τίποτα . τίποτα απολύτως. Εκεί μπορεί να αλλάξει η ζωή μου ολόκληρη μπορεί και όχι μπορεί να κάνω μια πατάτα . Έχω χρόνια να δουλέψω και δεν έχω καθόλου σχεδόν εμπειρία. Και η τελευταία μου δουλειά ήτανε στο δήμο και ήτανε χαβαλέ.
Δεν γίνεται να πάει άλλο έτσι η κατάσταση εδώ θα πεθάνω. έτσι αν συνεχιστεί η κατάσταση θα πεθάνω. Δεν γίνεται πλέον κάτι πρέπει να αλλάξει. Στους παλαιοημερολογίτες δεν πάω γιατί εκεί με αντιπαθούνε ή αδιαφορούνε παντελώς για μένα είτε ζω είτε πέθανα ούτε καν νοιάζονται για σκουπίδι με έχουνε.
Βρίζω τον κόσμο γιατί είμαι ΧΑΖΗ. Δεν είμαι κακιά.
Πέρασα και περνάω μεγάλη ιστορία και δεν ξέρω αν θα βγω από το λούκι.
Τώρα αυτή η κίνηση να πάω στην Αγγλία είναι καλή ή λίγο φευγάτη?
Καλή είναι. Είναι η ευκαιρία σου να ξεφύγεις απ όλα αυτά. Μόνο το οτι θα αλλάξεις περιβάλλον είναι μεγάλη υπόθεση. Θα έχεις τόσα πολλά να δεις και να κάνεις που το μυαλό σου θα ξεκολλήσει. Μόνο να έχεις υπομονή και καλή συμπεριφορά στους συναδέλφους και στους προισταμένους σου. Γι αυτό να πάρεις και κάτι αν σου γράψει ο γιατρός.
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο...κ νομίζω ότι αξίζει να το δείτε (δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το δελφινι). Αν κ μεγάλο σε διάρκεια ο τύπος τα λέει καλά...
https://www.youtube.com/watch?v=HZm4B4foybM
Όσον αφορά την Αγγλία....έχεις κάνει (κατά τη γνώμη μου) το μεγαλύτερο βήμα, δλδ να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις, συνεντεύξεις...κλπ ...οπότε τελείωσε το κ όλα θα πάνε καλά :) "ο τολμών νικά"
Πάντως παιδιά, αν κάποιος-α έκανε αυτό που έκανα με τον γκόμενο της φίλης μου θα είχε πεθάνει όπως λέει και η Κύκνος και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά κόντεψα να πεθάνω στην κυριολεξία. Ελπίζω να μην με επηρεάσει όλη την υπόλοιπη ζωή μου.
Πολλοί το έχουνε κάνει αυτό και ζουν και βασιλεύουν..
πάλι κύκλους κάνεις.... δεν πειράζει γιατί το κάνω και γω επίσης... |ο|
αν έκανες ένα λάθος, αυτό ηταν που είχες για φίλη μια που είχε 3-4 γκόμενους και την έπεφτε και σε 5ο, οκ πήγες με ένα γκόμενο από τους 3-4-5 που είχε η φίλη σου... ε και λοιπόν; αν καποια ειναι αχαρακτήριστη ειναι η φιλη σου (υποψιαζομαι οτι και αυτη θα ειχε τα ζητηματακια της για να εχει τοσους γκομενους αλλα αυτό ειναι αλλη ιστορια) που επαιζε σε πολλά ταμπλό και μαλιστα (αν θυμαμαι καλά) μεσα σε εκκλησία. χαλαρωσε λοιπόν....
όμως ακόμα και ετσι να ηταν οπως τα γραφεις, σημασία δεν έχει το/τα λάθος/η που μπορεί να κάναμε στο παρελθόν αλλά αν μπορουμε αυτά να τα αναγνωρίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Πιστευω οτι αυτο αρκεί.
Ναι και αυτή τώρα ζει και βασιλεύει το τσουλί έκανε το άσπρο μαύρο και επιβιώνει και εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα.
...και συνεχίζεις το κύκλο... :)
πιστεύω ότι ολοι οι άνθρωποι είναι ικανοί και μπορούν να καταφερουν οτι θέλουν αρκεί να βάλουν στόχο. Ζωντανό παράδειγμα εσύ που έχεις τελειώσει Νοσηλευτική. Δεν νομίζω οτι ειναι ευκολη σχολή αλλά εσύ την έβγαλες. Τεσπα αυτό ισχύει και για οπουδήποτε αλλού.
Όπως εγραψα και στο προηγουμενο σχόλιο σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Με βάση αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς δεν νομίζω ότι έχεις κάνει καποιο λάθος. Για να το επαναλάβω μια ακόμη φορά, η φίλη σου τα είχε κάνει κουλουβάχατα με το άλλο φύλο συνεπώς το να θεωρείς ότι εσύ εκλεψες τον γκόμενο της ειναι υπερβολή.
Σε ευχαριστώ καλό μου. Το θέμα είναι ότι έχω πάθει μεγάλο κακό εγώ. Έχει καταστραφεί η ζωή μου. Έχω παρατήσει τον εαυτό μου και δεν έχω πάει μπροστά, με τα προβλήματα στο σπίτι και τον αδελφό μου που έχει πρόβλημα και μας δέρνει όλους.