Πολλοί με αντιπαθούνε. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια μας ρωτας αν εισαι εσυ χαζη που βριζεις τον κοσμο, μια μας ρωτας αν ειναι
    οι αλλοι χαζοι (και τους αξιζει βρισιμο?) αποφασισε..
    Να σου πω κάτι όταν μια σχέση δεν πάει καλά φταίνε και οι δυο. Και αν ξαναπάρει αυτός ο Ναμπίλ θα του το κλείσω το τηλέφωνο ή θα του πω ευγενικά ότι βρήκα δουλειά και τελείωσε. Χέστηκα για τον Ναμπίλ πραγματικά κάτι δεν μου άρεσε πάνω του και εγώ δεν του άρεσα γούστα είναι αυτά. Εγώ έχω κατάθλιψη βλέπω την κακή όψη των πραγμάτων και βρίζω αυτό είναι όλο.
    Last edited by δελφίνι; 09-11-2016 at 11:55.

Senior Member
    Ρέμεντυ θέλω να σου κάνω μια ερώτηση πολύ σοβαρή πιστεύεις ότι θα τα καταφέρω στην Αγγλία να επιβιώσω μόνη μου. Εδώ λέει η μαμά μου δεν τα καταφέρνω γιατί δεν δουλεύω και δεν τα καταφέρνω μόνη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ρέμεντυ θέλω να σου κάνω μια ερώτηση πολύ σοβαρή πιστεύεις ότι θα τα καταφέρω στην Αγγλία να επιβιώσω μόνη μου. Εδώ λέει η μαμά μου δεν τα καταφέρνω γιατί δεν δουλεύω και δεν τα καταφέρνω μόνη μου.
    αυτη ειναι ερωτηση που μπορει να απαντησει μονο καποιος που σε ξερει καλα.
    αφου εχεις θεματα υγειας, καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου. τον θεωρω πιο αξιοπιστο απ την μαμα σου.
    νομιζω οτι εισαι εκτος παρακολουθησης πλεον, απ οσα εχω διαβασει και δεν ξερω αν αυτο σου δημιουργησει προβληματα.
    εγω θα πηγαινα στον γιατρο και θα ζητουσα την γνωμη του και μια αγωγη να με βοηθησει, αν αυτος το κρινει χρησιμο.

Senior Member
    αυτη ειναι ερωτηση που μπορει να απαντησει μονο καποιος που σε ξερει καλα.
    αφου εχεις θεματα υγειας, καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου. τον θεωρω πιο αξιοπιστο απ την μαμα σου.
    νομιζω οτι εισαι εκτος παρακολουθησης πλεον, απ οσα εχω διαβασει και δεν ξερω αν αυτο σου δημιουργησει προβληματα.
    εγω θα πηγαινα στον γιατρο και θα ζητουσα την γνωμη του και μια αγωγη να με βοηθησει, αν αυτος το κρινει χρησιμο.
    Να σου πω σε γιατρό δεν πάω γιατί θεωρώ ότι είμαι καλά ότι δεν είμαι για ψυχίατρο ίσως να έχω μια μικρή καταθλιψούλα . Ο πνευματικός μου που με ξέρει κάπως λέει ότι μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά αλλά να πάρω και κάποιον μαζί μου στην Αγγλία ίσως τον μπαμπά μου.

Senior Member
    εγω τους παπαδες δεν τους θεωρω αξιοπιστους και ΕΙΔΙΚΑ σε θεματα υγειας. οποτε δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
    κανε οτι νομιζεις καλυτερο.

Senior Member
    εγω τους παπαδες δεν τους θεωρω αξιοπιστους και ΕΙΔΙΚΑ σε θεματα υγειας. οποτε δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε.
    κανε οτι νομιζεις καλυτερο.
    Λες να πάω σε έναν γιατρό δηλαδή??? Πάντως ο δεσπότης μας είναι αρκετά έξυπνος και μορφωμένος.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λες να πάω σε έναν γιατρό δηλαδή??? Πάντως ο δεσπότης μας είναι αρκετά έξυπνος και μορφωμένος.
    Δεν βοηθάνε σε τέτοια οι άνθρωποι της εκκλησίας.

Senior Member
    Να σου πω σε γιατρό δεν πάω γιατί θεωρώ ότι είμαι καλά ότι δεν είμαι για ψυχίατρο ίσως να έχω μια μικρή καταθλιψούλα . Ο πνευματικός μου που με ξέρει κάπως λέει ότι μπορώ να τα καταφέρω μια χαρά αλλά να πάρω και κάποιον μαζί μου στην Αγγλία ίσως τον μπαμπά μου.
    Δελφινι λαθος!! ο γιατρος βλεπει τα πραγματα αλλιως απο εναν πνευματικο. Ο πνευματικος τα αντιμετωπιζει ολα υπο το πρισμα καλο-κακο, αμαρτια-ενοχη.
    Αν ρωτουσες εναν πνευματικο γιατι μου συμβαινουν ολα αυτα?ξερεις τι θα σου απαντουσε? γιατι εισαι εγωιστρια!
    Ο εγωισμος ειναι η καραμελα για ολα τα δεινα μας.

Και στο λεω αυτο εγω που υποτιθεται οτι πιστευω! διαβαζω πνευματικα βιβλια! παλια πηγαινα συχνα εκκλησια, ειχα βαλει και τη μαμα μου να πηγαινουμε εκκλησια Κυριακες κλπ.
    Καλη χρυση η εκκλησια αλλα σε αυτα τα ψυχοπαθλογικα δεν ξερω... σε τσιτωνουν με το αγωνιστικο φρονημα και καπου χανεις επαφη με τον αληθινο εαυτο σου.

Εσυ περασες μια πολυ μεγαλη περιπετεια με την ψυχωση, το εχουμε πει αυτο.
    Γνωμη μου, το εχω πει απειρες φορες, να βρεις εναν εξαιρετικο ψυχιατρο στην πολη σου να σε καθοδηγει φαρμακευτικα. Δεν ειναι αναγκη να παρεις τα βαρια φαρμακα, υπαρχουν και πιο λαιτ.
    Και απο εκει και περα με απλα πραγματακια να στρωσεις τη ζωη σου. Να περνας ομορφα, να κανεις πραγματα για σενα, ολα οσα σου ελεγα και στο αλλο ποστ.

Εσυ σηκωνεσαι τωρα να πας σε μια ξενη χωρα με αβεβαιες προοπτικες, αβεβαιο μελλον, χωρις να εχεις δυναμωσει ψυχολογικα, χωρις στηριγματα, χωρις φαρμακα, με μια αυτοπεποιθηση στα πατωματα αφου ακομα αναρωτιεσαι αν εισαι χαζη...Εισαι σιγουρη οτι στην 1η 2η δυσκολια δεν θα το βαλεις στα ποδια?? εδω σε εναν απλο ανθρωπο που του ανεθεσες μια δουλεια τον εβρισες γιατι θεωρησες οτι σε αμφισβητησε... Αν εχεις καταθλιψη οπως λες, τοτε γιατι δεν βρισκεις εναν γιατρο να σε βοηθησει?? η καταθλιψη δεν ειναι δικαιολογια για να βριζουμε ολο τον κοσμο...

Νομιζω κανεις σπασμωδικες κινησεις, εκει που πας να παρεις λιγο αερα, ξαναπεφτεις και γινεσαι χιλια κομματια. Προσεξε μονο μην υποτροπιασεις και καταληξεις για τα επομενα 20 χρονια κλεισμενη σε κανενα δωματιο.....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δηλαδή λέτε ότι δεν είμαι καλά για να πάω σε μια ξένη χώρα ε? Ίσως όντως να μην είμαι καλά. Πάντως αυτό που έχω πάθει ίσως να είναι σπάνια περίπτωση και να έχω πρόβλημα και να μην μπορώ να πάω πουθενά. Αχ βρε παιδιά γιατί με βρήκε αυτό???? Σπάνια το παθαίνουνε αυτό που έπαθα εγώ. Γιατί το έπαθα εγώ??? Όλο δημιουργώ προβλήματα και μαλώνω με άτομα που δεν μου φταίνε σε τίποτα. Δεν μπορώ να επιβιώσω σε απλά πράγματα. Γιατί με βρήκε εμένα αυτό??? Αυτό που μαλώνω θα λέει ο άλλος ότι είμαι κακός άνθρωπος???

Senior Member
    Δεν ειπα οτι δεν εισαι καλά. Ειπα οτι δεν εισαι δυνατη ακομα, δεν εχεις αναρρωσει... εισαι αδυναμη για τετοια ρισκα.

Δελφινι μου ολοι κατι εχουμε, μην το ψαχνεις! ολοι μας εναν σταυρο τον σηκωνουμε... μη νομιζεις οτι εισαι η μοναδικη, απλα το δραματοποιεις καπως γιατι συγκρινεσαι με το τι κανει η μια και το τι κανει η αλλη, αντι να εντοπισεις τι γουσταρεις εσυ να κανεις στη δικη σου τη ζωη και να το κανεις...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Βρίζω τον κόσμο γιατί είμαι κακιά????

Senior Member
    Βρίζω τον κόσμο γιατί είμαι κακιά????
    Βριζεις τον κοσμο γιατι εχεις μαθει οτι το βρισιμο ειναι Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ πιστευω!

ρε συ δες το σαν προκληση, να βρεις αλλους τροπους να διευθετεις τις συγκρουσεις σου με οσους διαφωνεις...

Senior Member
    πες μου για το γυμναστηριο πως σου φανηκε? περασες καλά? ενιωσες να εκτονωνεσαι?

Senior Member
    Στο γυμναστήριο πέρασα μια χαρά

κούνια που σε κούναγε
    Τελοσπαντων δελφινι.Επειδη εχεις χαρουμενη διαθεση , αποφασισα να μην το συνεχισω.
    Οποιος καταλαβε καταλαβε .

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast