Originally Posted by
Jorge
Εντάξει κατάθλιψη δεν έπαθε, αλλά γενικά πέρασε δύσκολα. Δεν γνωρίζω αν έγινε αποκλειστικά από τον τότε χωρισμό ή υπήρχε προδιάθεση. Από όσα μου είχε αναφέρει πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα ζόρικα. Δε μπορούσε να βγει από το σπίτι, φοβόταν να πάει σε μέρη με κόσμο κτλ.. Είχε πάει και σε ειδικό και έκτοτε παίρνει χάπια.. Ωστόσο όσο καιρό ήμασταν μαζί δεν είχε αυτά τα συμπτώματα. Ήταν σε καλή κατάσταση.
Ναι έτσι ακριβώς. Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τον σκεφτόταν, παρόλο που της φέρθηκε σκάρτα.. Φαντάσου όσο ήμασταν μαζί, μια μέρα τον ξεμπλόκαρε από το φεισμπουκ για να δει το προφίλ του, επειδή και καλά είχε μάθει ότι ανεβάζει συγκινητικά τραγούδια.. Ή σε άσχετες στιγμές πετούσε σπόντες για αυτόν(πχ αχ εδώ δώσαμε τα πρώτα μας φιλιά, αυτός του μοιάζει πολύ, ή ο πρώην έστελνε πιο γλυκά μηνύματα από εσένα κτλ), πράγματα που θεωρώ πως δε πρέπει να λέγονται εφόσον είσαι με άλλον.
Κλείνοντας σαν άτομο είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό. Γαντζώνεται από ανθρώπους, και γιαυτό ίσως κάνει έτσι. Δε μπορεί καθόλου τη μοναξιά. Σκέψου μετά το χωρισμό μας, έμαθα ότι βγήκε πάνω από 10 ραντεβού για να βρει αγόρι.. Και ο 1ος που ενδιαφέρθηκε είναι τώρα μαζί. Από ότι καταλαβαίνω δε τη νοιάζουν πολλά πολλά, αρκεί ο άλλος να δείξει ενδιαφέρον και θα είναι μαζί του.. Εμένα αυτό δε μου φαίνεται όμορφο.