Μήπως είμαι τρελός που ακόμα ασχολούμαι; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 130
    Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Εγώ πληγώνομαι και μόνο που τα ακούω, ταυτίζομαι με την κοπέλα.
    Ναι οκ.. Σου είπα δε πρόκειται να βγω άμοιρος ευθυνών.. Ωστόσο δε τα έκανα επίτηδες. Σκέψου ήταν και η 1η μου εμπειρία.. Εκεί τα λάθη γίνονται μαζεμένα, καθώς δε έχεις πρότερο βίο..!
    Και εν κατακλείδι δε θεωρώ πια τόσο σοβαρά τα λάθη μου ρε συ, ώστε να μου φέρεται τόσο σκληρά :/

Senior Member
    Για μια σχεση 6 μηνων πολλα εκανες. Η κοπελα ειχε θεματα να λυσει και δεν ηταν ετοιμη για σχεση. Το λαθος σου ηταν πως εκατσες τοσο. Επρεπε μολις την ειδες να την εκανες με ελαφρια πηδηματακια. Και για οποιον ρωτησει γτ.... Το παιδι μολις ειχε γνωρισει την κοπελα. Δεν την ηξερε, δεν την αγαπουσε. Δεν τα ειχανε για χρονια, και επαθε κατι κι εγινε ετσι, οποτε θα επρεπε να της σταθει. Μολις γνωριστηκαν. Θα επρεπε αυτος ή να την χωρισει ή να παει στο ψυχιατριο. Εκανε καλα που την χωρισε.
    Εσενα sad ποιος σου λεει πως κι αυτη δεν ηθελε να χωρισει και δεν του φαιροταν ετσι για να το κανει αυτος;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Archangel στον κόσμο σου! Αν τώρα δηλαδή το παιδί αυτό κάνει τα ίδια που του έκανε η πρώην του στην επόμενη πρέπει να τον χωρίσει;;
    Στα είπα λίγο υπερβολικά πριν, ότι θα ανεχόμουν και το χαστούκι. Ο μόνος λόγος που δεν θα ανεχόμουν το χαστούκι είναι η αξιοπρέπεια αλλά ο πόνος δεν με πειράζει γιατί μέσα σε μια σχέση πονάς, δεν υπάρχει σχέση χωρίς πόνο! Νομίζω υπερβάλλεις λίγο ότι ήταν τόσα πολλά όλα αυτά, για να μη σε ήθελε και εσένα κάποια τόσο πολύ και να ήσουν τρελά ερωτευμένος και να δούμε πως θα αντιδρούσες!

Senior Member
    Archangel στον κόσμο σου! Αν τώρα δηλαδή το παιδί αυτό κάνει τα ίδια που του έκανε η πρώην του στην επόμενη πρέπει να τον χωρίσει;;
    Στα είπα λίγο υπερβολικά πριν, ότι θα ανεχόμουν και το χαστούκι. Ο μόνος λόγος που δεν θα ανεχόμουν το χαστούκι είναι η αξιοπρέπεια αλλά ο πόνος δεν με πειράζει γιατί μέσα σε μια σχέση πονάς, δεν υπάρχει σχέση χωρίς πόνο! Νομίζω υπερβάλλεις λίγο ότι ήταν τόσα πολλά όλα αυτά, για να μη σε ήθελε και εσένα κάποια τόσο πολύ και να ήσουν τρελά ερωτευμένος και να δούμε πως θα αντιδρούσες!
    Ναι πρεπει να τον χωρισει. Αυτο δεν ειναι αγαπη αλλα εμμονη. Αρρωστια. Μπορει να μοιαζει με την αγαπη αλλα δεν εχει καμια σχεση.

Υπαρχει σχεση χωρις πονο. Μια σχεση με αληθινη αγαπη. Σχεση χωρις προβληματα δεν υπαρχει.
    Καθε μερα γινεται αυτο. Ομως δεν τις απαγαγω και να τις βαζω στο υπογειο.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Α καλά εσύ πάει το 'χασες τελείως δεν επικοινωνείς.

Senior Member
    Θα στο πω κι ετσι.
    Μπορει για σενα η μερα που σε πληγωσαν να ηταν η χειροτερη της ζωης σου, αλλα για μενα..... Για μενα ηταν Τεταρτη.

Banned
    Ότι να 'ναι..........Ζαλίστηκα. :S

Senior Member
    Το περιμενα... Εννοω πως για μενα χειροτερη μερα της ζωης μου ειναι καθημερινο. 5475 μερες υποφερω. 5475 μερες με πληγωνουν οι γυναικες. 5475 μερες ποναω. Ομως αντιθετα με εσενα δεν εχω κανει σταυροφορια εναντιων τους.

Banned
    Σου στέλνω pm.

Senior Member
    σου απαντησα. ειχα δουλεια και επρεπε να κλεισω λιγο σορυ που σε εκανα να περιμενεις

Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Καλά ανασφαλής είμαι και μάλιστα πολύ.. Ήταν η πρώτη κοπέλα που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα και μου άρεζε κιόλας, και κόλλησα άσχημα.
    Από όσο ξέρω ναι, εξαιτίας του χωρισμού. Εκτός και να είχε προδιάθεση. Γενικά αυτή είναι πολύ ευαίσθητη και τη σχέση της τη βάζει πάνω από όλα: Τότε στα 17-18 της είχε το πρώτο της έρωτα που ήταν τρελή για αυτόν. Ε μετά το χωρισμό έπεσε σε μια μίνι κατάθλιψη και έπαθε όλα αυτά.. Σκέψου ότι μετά από εκείνον, εγώ ήμουν ο επόμενος. Δηλαδή πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια... Πάνω μου έβγαλε αρκετά κόμπλεξ από τον 1ο πάντως, μου το είπε και η ίδια...
    Ε τωρα οταν βλεπεις 23 χρονων γαιδαρα να εχει τοσο χοντρα απωθημενα και να παθαινει καταθλιψη απο τριχες,καταλαβαινεις για τι νουμερο προκειται.

Μην επιτρεψεις ξανα σε καποια να σου φερθει ετσι,ειναι δικη σου ευθυνη απο κει και περα.Γενικα οσες εχουν απωθημενα ειναι ΓΤΠ σαν γκομενες.

Πρώτον που ξέρεις γιατί έπαθε όλες αυτές τις διαταραχές και δεύτερον είναι χαζογκόμενα μία επειδή πόνεσε έστω και από ένα χωρισμό που μάλιστα μπορεί να είχε επενδύσει πολλά; Ξέρεις, δεν βλέπουν όλες σαν κι εσένα μια σχέση μόνο για το σεξ........
    Τι επενδυσε σε εναν γκομενο που ειχε στα 18?Λες και ηταν παντρεμενοι 20 χρονια.
    Ακριβως για αυτο ειναι χαζογκομενα,δεν ξεχωριζει το σοβαρο απο το μη σοβαρο.
    Η ζωη εχει πολυ πιο δυσκολα προβληματα.

Πεντε χρονια περασαν,η ζωη συνεχιζεται.Μεσα σε 5 χρονια ξεπερνας πολυ πιο δυσκολα προβληματα απο το να σε χωρισει ενας γκομενος.

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ε τωρα οταν βλεπεις 23 χρονων γαιδαρα να εχει τοσο χοντρα απωθημενα και να παθαινει καταθλιψη απο τριχες,καταλαβαινεις για τι νουμερο προκειται.

Μην επιτρεψεις ξανα σε καποια να σου φερθει ετσι,ειναι δικη σου ευθυνη απο κει και περα.Γενικα οσες εχουν απωθημενα ειναι ΓΤΠ σαν γκομενες.
    Εντάξει κατάθλιψη δεν έπαθε, αλλά γενικά πέρασε δύσκολα. Δεν γνωρίζω αν έγινε αποκλειστικά από τον τότε χωρισμό ή υπήρχε προδιάθεση. Από όσα μου είχε αναφέρει πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα ζόρικα. Δε μπορούσε να βγει από το σπίτι, φοβόταν να πάει σε μέρη με κόσμο κτλ.. Είχε πάει και σε ειδικό και έκτοτε παίρνει χάπια.. Ωστόσο όσο καιρό ήμασταν μαζί δεν είχε αυτά τα συμπτώματα. Ήταν σε καλή κατάσταση.

Πεντε χρονια περασαν,η ζωη συνεχιζεται.Μεσα σε 5 χρονια ξεπερνας πολυ πιο δυσκολα προβληματα απο το να σε χωρισει ενας γκομενος.
    Ναι έτσι ακριβώς. Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τον σκεφτόταν, παρόλο που της φέρθηκε σκάρτα.. Φαντάσου όσο ήμασταν μαζί, μια μέρα τον ξεμπλόκαρε από το φεισμπουκ για να δει το προφίλ του, επειδή και καλά είχε μάθει ότι ανεβάζει συγκινητικά τραγούδια.. Ή σε άσχετες στιγμές πετούσε σπόντες για αυτόν(πχ αχ εδώ δώσαμε τα πρώτα μας φιλιά, αυτός του μοιάζει πολύ, ή ο πρώην έστελνε πιο γλυκά μηνύματα από εσένα κτλ), πράγματα που θεωρώ πως δε πρέπει να λέγονται εφόσον είσαι με άλλον.
    Κλείνοντας σαν άτομο είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό. Γαντζώνεται από ανθρώπους, και γιαυτό ίσως κάνει έτσι. Δε μπορεί καθόλου τη μοναξιά. Σκέψου μετά το χωρισμό μας, έμαθα ότι βγήκε πάνω από 10 ραντεβού για να βρει αγόρι.. Και ο 1ος που ενδιαφέρθηκε είναι τώρα μαζί. Από ότι καταλαβαίνω δε τη νοιάζουν πολλά πολλά, αρκεί ο άλλος να δείξει ενδιαφέρον και θα είναι μαζί του.. Εμένα αυτό δε μου φαίνεται όμορφο.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Σε πληροφορώ ότι ακριβώς επειδή η ζωή έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, θες ένα στήριγμα για τα δύσκολα και να στηρίζεις κι εσύ παράλληλα. Ο έρωτας και η αγάπη είναι δύναμη, και μπορεί να γίνουν η μεγαλύτερη αδυναμία όταν τα χάσεις..

Banned
    Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Εντάξει κατάθλιψη δεν έπαθε, αλλά γενικά πέρασε δύσκολα. Δεν γνωρίζω αν έγινε αποκλειστικά από τον τότε χωρισμό ή υπήρχε προδιάθεση. Από όσα μου είχε αναφέρει πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα ζόρικα. Δε μπορούσε να βγει από το σπίτι, φοβόταν να πάει σε μέρη με κόσμο κτλ.. Είχε πάει και σε ειδικό και έκτοτε παίρνει χάπια.. Ωστόσο όσο καιρό ήμασταν μαζί δεν είχε αυτά τα συμπτώματα. Ήταν σε καλή κατάσταση.

Ναι έτσι ακριβώς. Μετά από 5 χρόνια και ακόμα τον σκεφτόταν, παρόλο που της φέρθηκε σκάρτα.. Φαντάσου όσο ήμασταν μαζί, μια μέρα τον ξεμπλόκαρε από το φεισμπουκ για να δει το προφίλ του, επειδή και καλά είχε μάθει ότι ανεβάζει συγκινητικά τραγούδια.. Ή σε άσχετες στιγμές πετούσε σπόντες για αυτόν(πχ αχ εδώ δώσαμε τα πρώτα μας φιλιά, αυτός του μοιάζει πολύ, ή ο πρώην έστελνε πιο γλυκά μηνύματα από εσένα κτλ), πράγματα που θεωρώ πως δε πρέπει να λέγονται εφόσον είσαι με άλλον.
    Κλείνοντας σαν άτομο είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό. Γαντζώνεται από ανθρώπους, και γιαυτό ίσως κάνει έτσι. Δε μπορεί καθόλου τη μοναξιά. Σκέψου μετά το χωρισμό μας, έμαθα ότι βγήκε πάνω από 10 ραντεβού για να βρει αγόρι.. Και ο 1ος που ενδιαφέρθηκε είναι τώρα μαζί. Από ότι καταλαβαίνω δε τη νοιάζουν πολλά πολλά, αρκεί ο άλλος να δείξει ενδιαφέρον και θα είναι μαζί του.. Εμένα αυτό δε μου φαίνεται όμορφο.
    Μπορεί να έχεις εσύ περισσότερες κατακτήσεις από αυτήν και άρα επιλογές και αυτή η κοπέλα να θέλει μια συντροφιά, ένα στήριγμα, εσύ δεν ήσουν άξιος να της τα δώσεις γιατί δεν ήξερες τι ήθελες εδώ που τα λέμε. Άστην λοιπόν στην ησυχία της να βρει αυτό που της αξίζει, της το εύχομαι ολόψυχα γιατί είναι αξιόλογη κοπέλα.

Τι στηριγμα θες στα 20?Να πας απο την καφετερια στο κλαμπ και τουμπαλιν?
    Και να σε στηριξει ποιος?Ο 20αρης μαλακακος που του πλενει τα βρακια η μανα του?

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast