Φαντάζομαι συζήτηση μεταξύ Zinnia1 & Zinnia2!Καταγράφετε ως θετικό το ότι τα βρήκατε!Quote:
Καλημέρα παιδιά!Πάλι τα ίδια,αλλά με συζήτησα λίγο...
Σιγά σιγά όμως γιατί ο οργανισμός σου θα κλατάρει...Έχεις γενική αβεβαιότητα,είναι κατανοητό...Αλλά είδες όμως που ξύπνησες Full αγχωμένη με δύσπνοια σήμερα?Σε προειδοποιεί ο οργανισμός σου...Να συζητάς με την Zinnia2 συχνότερα...Quote:
Σταύρο,έκανα βλακεία γιατί παραγέμισα την καθημερινότητά μου με δραστηριότητες και εργασία που απαιτούν συνεχή μελέτη...συν η ανασφάλεια για το μέλλον, συν κάποιες βασικές αλλαγές συν η χρονοτριβή σε όλα που μου προκαλεί εκνευρισμό και υπερενταση (είμαι ανυπόμονη)
Σε έρευνα πάντως που έγινε το 1990 και συμμετείχαν 264 ασθενείς,δεν φάνηκε η Βουσπιρόνη (Bespar) να προκαλεί κάτι κακό.Όπως σου έχω πει,το Bespar είναι ήπιο φάρμακο.Μην σε ανησυχεί.Δεν συγκρίνεται με Xanax!Η διαφορά τους όσον αφορά το σκέλος ''Safety'' είναι σαν να συγκρίνεις Depon με Depakin!Και ναι,δεν προκαλούν εξάρτηση,γιατί ξέρω πως εκεί το πας με την συγκεκριμένη σου ερώτηση!Και 2 χρονιά π.χ σερί να τα παίρνεις,τα κόβεις μαχαίρι χωρίς πρόβλημα.Quote:
Kάτι που ξέχασα να ρωτήσω...τα bespar είναι οκ για συνεχή χρήση πχ 3-4 μήνες ή απαιτούν διακοπή??
Αν το βρεις αυτό το φυτικό που να σε κοιμίζει και βαριά αλλά και συνεχόμενα,πες το μου κι εμένα!!Quote:
Προς το παρόν πρέπει να βρω κάτι φυτικό να με κοιμίζει βαριά και συνεχόμενα