Results 91 to 105 of 138
-
12-01-2017, 23:38 #91
εντυπωσεις οχι και τοσο συντομα γιατι ειναι και 350σελιδες μαλλον η Zinnia θα πει πρωτη γιατι ειναι και η ενασχοληση της το διαβασμα ..... το τελευταιο διαστημα δεν ξερω τι μ εχει πιασει το εριξα στη μελετη , εγω ποτε δε διαβαζα.. τρελαινομαι για ψυχολογια και διατροφη
- 12-01-2017, 23:43 #92
12-01-2017, 23:47 #93
α παλι καλα ,,, παντως μαζι μετα μεταφορικα 9 ευρω βγαινει , μας κατεστρεψες ,,, χααχααχα
12-01-2017, 23:52 #94
13-01-2017, 02:43 #95
Με τη συνειδητοποίηση, εννοώ να βρεις και να αντιμετωπίσεις τη ρίζα του προβλήματος σου και με τη σκέψη αυτή να βοήθησεις το ψυχικό σου σώμα να λειτούργησει σωστά. Εγώ το εξέλαβα ως απενοχοποίηση εν μέρει.... ωστόσο επειδή δεν αντιμετωπίζουμε το ίδιο "πρόβλημα", ίσως η συνειδητοποίηση για σένα να σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αυτή η διαδικασία σαφώς χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Το βασικότερο είναι να μην βάλεις ταμπέλα στον εαυτό σου, από τι στιγμή που θα το κάνεις, θα αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Απλώς βρές, τι είναι αυτό που συντηρεί τη δυσλειτουργική σου συμπεριφορά.
13-01-2017, 10:37 #96
Το άγχος!!!Εντάξει και ψυχοθεραπεία χρειάζομαι και ομοιοπαθητική και ηρεμιστικά μάλλον.....Απόψε κατέφυγα στα xanax , ξύπνησα πάλι στις 5 ώρες και είχα τρομερή ταραχή....συν τοις άλλοις έμαθα χτες βράδυ πως πρέπει να αλλάξω και σπίτι το επόμενο δίμηνο και φορτώθηκε και αυτό στα υπόλοιπα άγχη...ενώ ξεράθηκα στις 12 από μόνη μου φυσικά πετάχτηκα.....είναι παράνοια η κατάσταση!!! Ξέρω οτι είναι άγχος, είναι ξεκάθαρο πια, όταν ξυπνάω τα βλέπω όλα ελεγχόμενα και ψύχραιμα..κατά τη διάρκεια του ύπνου γιγαντώνονται. Σκέφτομαι να πάω σε έναν παθολόγο για αρχή να μου δώσει κάποια αγωγή για 3-4 μήνες. Λέω παθολόγο γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο για ψυχανάλυση αυτό το διάστημα και θεωρώ πως εαν του πω τα συμπτώματα θα γνωρίζει τι να μου δώσει (ελπίζω όχι πάλι xanax) Αυτά τα "ευχάριστα" καλημέρα.....
υγ. Δημήτρη είναι η ενασχόλησή μου αλλά πραγματικά έχω κορεστεί!!
13-01-2017, 12:17 #97
Εγώ χτύπησα χθες ένα Xanax (1mg) μετά από 1 χρόνο περίπου και έκανε καλή δουλειά...
Αγχώθηκα με κάτι και είχα μεγάλη νευρικότητα οπότε δεν είχα άλλη επιλογή!
Βέβαια με νύσταξε αλλά οκ...Last edited by Stavros; 13-01-2017 at 12:38.
13-01-2017, 14:46 #98
ανά 15νθήμερο κάπου παίρνω εγώ πλέον, μπορεί και 1 φορά τον μήνα αλλά των 25 mg!!!!!Με 1 mg είχα ξεκινήσει αλλά με γονάτιζε τελείως....Δεν το πήρες για αυπνία φαντάζομαι ε?? Νομίζω πως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη με τη ζωή μου τελικά και αυτό ξεσπάει σε αφυπνίσεις.....είμαι σχεδόν σίγουρη οπότε χρειάζονται αλλαγές άμεσες όσο τα καταφέρω. Αγόρασα και τα circadin Σταύρο (πανάκριβα για την ποσότητα που έχουν ) .......ας ελπίσω να με βυθίζουν κάπως καλύτερα....Μπορώ να πάρω 2 χάπια ή είναι too much??
13-01-2017, 14:49 #99
για τα bespar επίσης αυτά που διάβασα στις παρενέργειες με τρόμαξαν αρκετά, είμαι και υποτασική συχνά......Πρέπει να τα δοκιμάσω όμως μάλλον ένα διάστημα για να δω πώς θα τα δεχτεί ο οργανισμός μου γιατί από το να ξεκινήσω πάλι σε καθημερινή βάση τα xanax..... μπορος γκρεμός και πίσω ρέμα.
13-01-2017, 15:36 #100
Ρε συ κορίτσι μηπως βασικα σου χρειαζεται λιγακι ξεκουραση η λιγη αγαπη? Νομιζω οτι εχεις εστιασει μονο στα υπνωτικα. Μηπως να το δεις λιγο πιο χαλαρα? Εντάξει αφου κοιμάσαι 5 ωρες το θεμα ειναι οτι θες 7? Αλλοι δεν κοιμούνται καθόλου. Εγω οταν ειχα αυπνιες το 2ρακι το θεωρουσα πολυτελεια. Βρες αυτο που σε φορτωνει αγχος και προσπαθησε να το δεις με αλλο ματι.. εγω ακομα αν χαλαστω με κατι το μεσημέρι και υπαρξει ενταση δε με πιάνει ο υπνος πριν τις 6
13-01-2017, 16:07 #101
ξεκούραση σίγουρα..αγάπη παίρνω πολύ αλλά όσο παράξενο και αν σου ακουστεί, νιώθω οτι με αποδυναμώνει και με χειροτερεύει και είναι και ο λόγος που όσα γράφω εδώ δεν τα ξέρει τόσο αναλυτικά κανείς "κοντινός" μου γιατί η ανησυχία που θα βγάλουν θα με αγχώσει πως πρέπει να το ξεπεράσω γρήγορα και θα χειροτερέψω. Γενικά λειτουργώ καλύτερα μόνη....
Για τις ώρες ύπνου έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως ή άλλως και ξαπλωμένοι όταν είμαστε ακίνητοι, ξεκουράζεται το σώμα...οκ δεν είναι το ιδανικό αλλά το να το αναγάγει κανείς σε μείζον ζήτημα -όπως εγώ- είναι τεράστιο λάθος όντως. Πριν τις 6 το πρωί εννοείς??Και καταφέρνεις να βγάζεις μέρα? Πρέπει να αντιμετωπίσω με άλλη οπτική το όλο ζήτημα ναι...μάλλον με απάθεια.
13-01-2017, 17:02 #102
Η αϋπνία είναι το σύμπτωμα, το άγχος σου "τι" το συντηρεί; Δεν χρειάζεσαι και ψυχοθεραπεία και ομοιοπαθητική και ηρεμιστικά... Μία επιλογή χρεάζεται να κάνεις. Αν θα συνεχίσεις εν τέλει να συντηρείς το άγχος σου και ότι σου το προκαλεί. Θα σου πρότεινα να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με σκευάσματα, αρκετά τοξικές είναι οι σκέψεις σου. Αν πας σε παθολόγο στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σου δώσει ηρεμιστικά κι ήδη έχεις αναφέρεις πως καταφεύγεις συχνά εκεί. Όταν αναγνωρίζεις ότι το άγχος σου σε δυσκολεύει καθημερινά και γράφεις "δεν έχω χρόνο για ψυχοθεραπεία", σημαίνει ότι δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου.... Μήπως αυτό είναι που σου λείπει τελικά;
13-01-2017, 19:52 #103
Βασικα εννουσα για σχεση . Η γονεακη αγαπη θεωρειται επι το πλειστον δεδομενη. Δε χρειάζεται να αναφερεσαι για τα συμπτωματα σου στους δικους σου τσαμπα τους στεναχωρεις και σε αγχωνουν επιπλεον . Οπως εγω ειχα πει στη μανα μου οτι δε μπορω να κοιμηθώ καλα και καθε μερα με ρωταγε πως κοιμήθηκα. Αρχισα να πιστεύω ότι εχω προβλημα για αυτο και μονο. Ωσπου της ειπα ειμαι κομπλε και ησυχασα. Ειναι ενας είδος ψυχαναγκασμου. Για την ξαπλα που λες δε συμφωνω. Οσο δεν κοιμασαι ο εγκέφαλος δεν πλαθει κάποιες ορμονες που ειναι υπεθυνες για αναπλαση κυταρρων και δημιουργία νεων ορμονων που το μέγιστο παραγωγης ειναι απο τις 11 το βραδι εως τις 3.. το πως τα καταφερνα και ανταποκρινομουν μετα απο 2 ωρες υπνο με λιγο αλκοολ στο κεφαλι και απογοητευμενη ψυχολογια ουτε και γω δε μπορω να το εξηγησω. Ισως η αναγκη να κουρασω το μυαλο μου το σωμα μου και μπορεσω το επόμενο ματαια να κοιμηθω. Ωσπου καποα στιγμη ο οργανισμος κουραστηκε και απο μονος του αρχισε να κοιμαται .
13-01-2017, 20:05 #104
δημητρό σου ηρθε το βιβλιο?
13-01-2017, 20:42 #105
Δημήτρη,η Zinnia στην αρχή που γράφτηκε,ανέφερε πως είτε έχει χωρίσει είτε οδεύει προς χωρισμό.
Σε επόμενα όμως Posts απέφευγε επιμελώς να κάνει αναφορές επ’αυτού και μάλιστα στην ερώτηση σου περί αγάπης,σου απάντησε πως ‘’έχει πολύ αγάπη’’!
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές λοιπόν πως τα ξαναβρήκε με το παιδί!Aπλά δεν θέλει να το πολυδιαλαλεί για να μην πλατιάσει η κουβέντα και ξεφύγει!DupontJay Speaking!