κοιτα..εμενα στην αρχη στα 17 συνεβει χωρις καποιον ιδιατερο λογο..εντελως στο ξεκουδουνο..με τρομερες κρισεις πανικου που κατεληξα με κλινικη καταθλιψαρα κ νοσηλευθηκα..
τελικα με εσωσε η σκετη ψυχοθεραπεια..μετα στα 25 απο χωρισμο, μετα ομως ειχε αλλη μορφη..ειχα αισθημα τρελλας κ αποπραγματοποιηση κ οχι κρισεις πανικου, οταν ρωτησα τον γιατρο γιατι αλλαξε μου ειπε , επειδη αλλαζουμε κ εμεις οι ιδιοι, αποκταμε αλλες ανοχες..αλαζουν κ οι αντιδρασεις μας κ η ανοχη μας στο στρες, μετα τελος...συνηλθα παλι με σκετη ψυχοθεραπεια κ χωρις φαρμακο..στα 31 πεθανε ο πατερας μου κ μετα το ξαναπαθα παλι με την ιδια μορφη που ηταν στα 25, αποπραγματοποιηση.τρομος,φ ρικη,αισθημα τρελλας...εκει πηρα το πρωτο αντικαταθλιπτικο ladose κ συνηλθα κ απο τοτε..οταν αγχωθω πολυ για κατι..το παθαινω σχεδον καθε ψρονο κ ειμαι 38..τωρα πλεον το ladose σταματησε να με πιανει κ μου εδωσε εφεξορ οπου κ ηρεμησα! κ ευχομαι να μη με ξαναπιασει..ο doc μου ειπε οτι οσο μεγαλωνουμε που το αγχος μας για καθημερινα πραματα γινεται κ μεγαλυτερο, ισως γινει πιο συχνο..ομως κακως σε επηρρεαζουμε γιατι οπως σου ειπα κ παλι ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ κ περιβαλλοντικων παραγοντων κ προσωπικης προσπαθειας..
παντως δεν ειναι κατι τρομερο...κ ουτε κινδυνευεις..αυτο μπορεις να το κρατησεις κ να το σκεφτεσαι συνεχεια? επισης βρε κ κανα αρθρο επικοδομητικο να διαβασεις που να αναφερεται μονο σε ΓΑΔ κ οχι σε ψυχωσεις..
μην αμφισβητεις τον γαιτρο..ξερει αυτος..αν ειχες ψυχωση θα σου το ειχε πει..μη φρικαρεις.