ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 54 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 805
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ρε πεθανε ο πατερας μου...τι ηθελες να κανει η γαδ??να κοιμηθει???χααχ!
    δεν υπηρχε περιπτωση....καταρχην ειναι κ θεμα ιδιοδυγκρασιας..αν εισαι αγχωτικος..εισαι για ολη σου τη ζωη...μολις συμβει ξανα κανα περιεργο..νταξ...δεν νομιζω οτι δεν θα με ξαναπιασει.
    θα σου στειλω εγω ενα φιλακι και δεν θα σε ξαναπιασει

ενταξει παραεθσαθ αγχωτικη τοτε.....πρεπει να μαθεις να ελεγχεις το αγχος στην ζωη σου....κανα διαλογισμο κανεις?
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Μαλλον κ εγω το ειχα απο τα 16 μου πρεπει να επαθα οταν πεθανε ο μπαμπας μου..αλλα μετα ημουν καλα.και τωρα στα 26 μου βγηκε παλι μετα απο εναν χωρισμο π ειχα..κ απο οτι καταλαβα αυτη τν φορα βγηκε πιο δυνατα με κρισεις πανικου και αισθημα τρελας τοτε στα 16 δεν ειχα πανικους μονο εντονο αγχος βεβαια τοτε ημουν κ μικρος δεν ειχα ιδεα απο ψυχικες ασθενειες..δλδ οσο παει βγαινει κ χειροτερα?

Senior Member
    ελα ρε DOC ! doc απο τα LIDL..ΧΑΑΧΑΧ!
    για πες..ποσα χρονια εχει να σε πιασει κ ποσο χρονων εισαι θυμισε μου.
    doctor love φωναζε με

μια φορα με επιασε στα 18 και τωρα ειμαι 25
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Anxious εχω αλλαξει 3 γιατρους δεν ξερω αρχιζω κ πιστευω με τοσα φαρμακα επαθα ζημια στν εγκεφαλο χαζεψα που λενε...ειμαι στα χαμενα τελειως

Senior Member
    Θα συμφωνησω με την anxious!δεν νομιζω οτι φευγει ειναι παντα εκει!οταν η ζωη μας κυλαει ομαλα νομιζουμε οτι το χουμε ξεπερασει με το πρωτο στραβοπατημα ομως θα παρουσιαστει!το θεμα ειναι να μπορουμε να το διαχειριστουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Μαλλον κ εγω το ειχα απο τα 16 μου πρεπει να επαθα οταν πεθανε ο μπαμπας μου..αλλα μετα ημουν καλα.και τωρα στα 26 μου βγηκε παλι μετα απο εναν χωρισμο π ειχα..κ απο οτι καταλαβα αυτη τν φορα βγηκε πιο δυνατα με κρισεις πανικου και αισθημα τρελας τοτε στα 16 δεν ειχα πανικους μονο εντονο αγχος βεβαια τοτε ημουν κ μικρος δεν ειχα ιδεα απο ψυχικες ασθενειες..δλδ οσο παει βγαινει κ χειροτερα?
    κοιτα..εμενα στην αρχη στα 17 συνεβει χωρις καποιον ιδιατερο λογο..εντελως στο ξεκουδουνο..με τρομερες κρισεις πανικου που κατεληξα με κλινικη καταθλιψαρα κ νοσηλευθηκα..
    τελικα με εσωσε η σκετη ψυχοθεραπεια..μετα στα 25 απο χωρισμο, μετα ομως ειχε αλλη μορφη..ειχα αισθημα τρελλας κ αποπραγματοποιηση κ οχι κρισεις πανικου, οταν ρωτησα τον γιατρο γιατι αλλαξε μου ειπε , επειδη αλλαζουμε κ εμεις οι ιδιοι, αποκταμε αλλες ανοχες..αλαζουν κ οι αντιδρασεις μας κ η ανοχη μας στο στρες, μετα τελος...συνηλθα παλι με σκετη ψυχοθεραπεια κ χωρις φαρμακο..στα 31 πεθανε ο πατερας μου κ μετα το ξαναπαθα παλι με την ιδια μορφη που ηταν στα 25, αποπραγματοποιηση.τρομος,φ ρικη,αισθημα τρελλας...εκει πηρα το πρωτο αντικαταθλιπτικο ladose κ συνηλθα κ απο τοτε..οταν αγχωθω πολυ για κατι..το παθαινω σχεδον καθε ψρονο κ ειμαι 38..τωρα πλεον το ladose σταματησε να με πιανει κ μου εδωσε εφεξορ οπου κ ηρεμησα! κ ευχομαι να μη με ξαναπιασει..ο doc μου ειπε οτι οσο μεγαλωνουμε που το αγχος μας για καθημερινα πραματα γινεται κ μεγαλυτερο, ισως γινει πιο συχνο..ομως κακως σε επηρρεαζουμε γιατι οπως σου ειπα κ παλι ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ κ περιβαλλοντικων παραγοντων κ προσωπικης προσπαθειας..
    παντως δεν ειναι κατι τρομερο...κ ουτε κινδυνευεις..αυτο μπορεις να το κρατησεις κ να το σκεφτεσαι συνεχεια? επισης βρε κ κανα αρθρο επικοδομητικο να διαβασεις που να αναφερεται μονο σε ΓΑΔ κ οχι σε ψυχωσεις..
    μην αμφισβητεις τον γαιτρο..ξερει αυτος..αν ειχες ψυχωση θα σου το ειχε πει..μη φρικαρεις.

Senior Member
    Δηλαδη ειμαστε τρελοι για παντα και δεν φευγει ποτε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    doctor love φωναζε με

μια φορα με επιασε στα 18 και τωρα ειμαι 25
    νικ..εισαι μικρος ακομα...αραξε..εχεις δρομο μπροστα σου κ για να σε ξαναπιασει κ για να γινεις και doctor love..καλε μου..αραξε...μιλαει η εμπειρια κ η γριεντζω εδω..χοοχοχ

Senior Member
    Δηλαδη ειμαστε τρελοι για παντα και δεν φευγει ποτε..
    σου πε κανεις οτι εισαι τρελλος??χαχ!
    αφου εχεις την λογικη σου..τι νομιζεις οτι ειναι η λογικη?
    ζαχαρο που ανεβαινει ξαφνικα ή πεφτει αναλογα με τα ποσα γλυκα εχεις φαει??
    ο εγκεφαλος για να εχει σχιζο...ειναι κατασκευασμενος ετσι..παραγει ντοπαμινη περισσοτερη.

Senior Member
    εχω αλλαξει 3 γιατρους δεν ξερω αρχιζω κ πιστευω με τοσα φαρμακα επαθα ζημια στν εγκεφαλο χαζεψα που λενε...ειμαι στα χαμενα τελειως
    ta farmaka kurios ta antipsyxosika katastrefoune tin noitikh litourgeia tou eggefalou...! den to lew egw auto... alla epistimones...!!

edw mexri kai ta antikata8liptika makroxronia to idio kanoune... se pio mikro vathmo alla sumvenei... egw pou ta pernw 5-6 xronia sinexia eimai xazemenos kai ksexnaw eukola...

auta...!

Senior Member
    Αντε νοσηλευτικες κιολας??πως ηταν η εμπειρια σου?? Δλδ αν απο τα 28 εχω τετοιο αγχος στα 40 θα αποτρελαθω τελειως

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Θα συμφωνησω με την anxious!δεν νομιζω οτι φευγει ειναι παντα εκει!οταν η ζωη μας κυλαει ομαλα νομιζουμε οτι το χουμε ξεπερασει με το πρωτο στραβοπατημα ομως θα παρουσιαστει!το θεμα ειναι να μπορουμε να το διαχειριστουμε.
    φευγει ενοειται οτι φευγει

Senior Member
    νικ..εισαι μικρος ακομα...αραξε..εχεις δρομο μπροστα σου κ για να σε ξαναπιασει κ για να γινεις και doctor love..καλε μου..αραξε...μιλαει η εμπειρια κ η γριεντζω εδω..χοοχοχ
    γριεντζω? ε οχι και γριεντζω ρε ανξιους ,εγω ξερω μια χαρα λουλουδακι εισαι

Senior Member
    Αντε νοσηλευτικες κιολας??πως ηταν η εμπειρια σου?? Δλδ αν απο τα 28 εχω τετοιο αγχος στα 40 θα αποτρελαθω τελειως
    δεν νοσηλευθηκα επειδη ειχα ΓΑΔ..αλλα επιεδη ειχα κλινικη καταθλιψη..μη μπερδευεσαι..
    οκ?
    παραλιγο να αυτοκτονησω κοβοντας φλεβα κ με προλαβαν...αστο αυτο..
    απο το δρομοκαιτειο εφυγα μονη μου με προτροπη των δικων μου, υπογραφοντας εγω χαρτι κ η μαμα μου οτι ειμαστε υπευθυνες για ο.τιδπητοτε προξενησω στον εαυτο μου..την επομενη μερα απο το εξιτηριο γνωρισα τον θεραπευτη μου με τον οποιο εκανα τρομερη δουλεια κσυνηλθα σε 6 μηνες..
    αλλα ειχα βαρβατη καταθλιψαρα κ δεν με επιανε το σεροξατ που μου εδωσαν με τιποτα τοτε.
    ρε χαλαρωσε!! ελεος! δλδ πιστευεις οτι επειδη εγω κανω επεισοδια ΓΑΔ (κ σχεδον η μιση υφηλιος) ειμαστε τρελλοι???? ελεος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    γριεντζω? ε οχι και γριεντζω ρε ανξιους ,εγω ξερω μια χαρα λουλουδακι εισαι
    ναι αγκιναρα 38 χρονω..

Page 6 of 54 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast