όχι ρε ψηφιζω... από το 2004 ανελειπως... σε οποιον μπορουσε να δωσει μια σταλα ελπιδας... τελικα ολοι σκατα είναι... και καλη θεληση να εχουν αν μπεις στα σκατα γινεσαι μια από τα ιδια
Printable View
μπααα επεσες εξω... δεν πιστευω ουτε σε αριστερα ουτε σε δεξια... αυτές είναι γαλλικες ηληθιοτητες... ασε που τα συστηματα αυτα εχουν ξεπεραστεί εδώ και αρκετα χρονια... σου ειπα ψηφιζω παντα το λιγοτερο κακο... και για να μιλησουμε με ονομα αν μας επιτρεπει η διαχειρηση του φορουμ... στις επομενες εκλογες όχι ΠΑΣΟΚ όχι ΝΔ όχι ΧΑ όχι ΚΚΕ όχι τα νεα κομματάκια ποταμι ΑΕ ΛΑΕ κλπ... όχι ψωρρα... και όπως καταλαβες εμεινε το λιγοτερο κακο... ο προεδρος του 15μελους
τωρα θα μου πεις τον π... που τα εφερε όλα τουμπα? το ΟΧΙ που το εκανε ΝΑΙ... τι να κανεις είναι το λιγοτερο κακο!!!
η αποχη είναι για τους αδυναμους... ρε γουαι... ψηφιζε παντα το λιγοτερο κακο συμφωνα με την κριση σου
θεμα: Internet και πραγματικότητα
φωτο: δαιμονισμένα τελεταμπις..
περιεχόμενο : ποιος ψήφισε στις εκλογές και τι...
καλα πάμε [emoji23] [emoji23] [emoji23]
κοιτα μιας και πιασαμε πολιτικη συζητηση... 2 δρομοι υπαρχουν για μενα
1. αυτό που πηγε να γινει με το δημοψήφισμα με το ΟΧΙ σε όλα και που..... να γινουν όλα
2. καθόμαστε και την τρωμε και οπου βγαλει...
το 1. το εκπροσωπουν ακραιες φωνες όπως ΚΚΕ ΧΑ ΕΣΥ ΛΑΕ κλπ κλπ
το 2. το εκπροσωπουν τα λοιπα κομματα...
όταν αποφασισεις ποιο από τα 2 θελεις πλεον όπως είναι η κατασταση στην ελλαδα δεν κοιτας προγράμματα αλλα προσωπα... που θα διαχειριστουν την κατασταση...
αν ενοεις τη εξωτερικη πριζα ενταξει δεν ειναι και τοσο σοβαρη ζημια αυτη αυτο αλαζεται πανευκολα αρκει να το κανει σωστα ηλεκτρολογος.απλως ηταν κουνελι φαταουλας.
Μπορει να τοκανε απ το κακο του , δεν κανω πλακα ,εκδικηθηκε που το μαντρωσατε, δεν ειναι τα κουνελια γα διαμερισμα , ........εμενα ο γατος , οταν τον εκλεισα στο μπανιο , για να μην ξυνει , κι εφυγα , οταν γυρισα , ειχε ξετυλιξει ολο το χαρτι τουλετας , και τοχε κανεικομματακια , θυμωσε ....
Εχεις δει ποτε γατο να βαριεται , κουνελακι ? κοιμουνται 18ωρες/24ωρο ...............γι αυτο λεμε σκυλοβαριεμαι , ειχαμε εναν σκυλο στο γκαραζ , που βαριοταν προφανως , και απο το αγχοες της απραξιες , ειχα κανει πυτιριδα ......
Οι γατοι , παντα οπου ειμαστα μαζεμενοι , ερχοντουσαν εκει , θελουν να μην αισθανονται μονοι .......
μετα απο αυτο, τον εβγαζα στο μπαλκονι , μολις γυριζα βραδυ , περιμενε πως και πως να μπει μεσα ( καλοκαρι ) και οταν εμπαινε , γκρινιαζε , σαν να μεβριζε .......
Ειναι τεμπεληδες οι γατοι , αλλα αυτο δεν τους κανει απωθητικους , εγω τα σκυλια δεν μπορω , γιατι μυριζουν ,ενωψ ογατος ολο πλενεται , τον βαζεις και στο κρεββατι , ειναι παραδειγμα προς μιμηση για μας τους ανθρωπυς που ολο τρωγομαστε με κατι, η κατι μας απασχολει ..... ειχα το κουνελι της φιλης μου , και το υπνωτιζα , τον εβαζα ανασκελα στα γονατα/ποδια μου , του πιεζα ελαφρως τα ματια , και επεφτε σε καταληψια , ουτε κουνιοταν , ουτε τιποτα , δοκιμασε το , εχει πλακα ....
Aυτο με τις τριχες , τοχουν πολλοι , αλλα ο δικος μου ηταν μακρυτριχος , και μαδαγε σαν κομματια απο μπαμπακι , οχι τριχες , γκρι σκουρο μπαμπακι .....το μαζευες σε κομματια , ασε που καθοταν και τον βουρτσιζα , τον κουρευα με μηχανη τακτικα , κι ηταν παντα περιποιημενος ......