internet και πραματικη ζωη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 114
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καμια φορα αστειευομαι με φιλους οτι μοιαζω με τελεταμπι :P
    Το κακο ειναι οτι αλλα περιμενει λογω φυσιογνωμιας καποιος απο εμενα και βρισκει κι αλλα...οποτε μη το λες, τα τελεταμπις εχουν μια αγνωστη πλευρα περα απο καρδουλες και ουρανια τοξα, μια σκοτεινη και μοχθηρη μουχαχα :P

Eμένα αγαπημένο καρτούν ήταν οι Simpsons.

Senior Member
    Για τους παλιοτερους που δεν καταλαβαν την αναφορα με τα τελεταμπις εχουμε και τα αρκουδακια της αγαπης λολ...γουτσου αναφορες για ολες τις γενιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    αναλόγως....
    αν πας να παρκάρεις ας πούμε δεν πα να σαι και καλλονή θα την φας την μούντζα σου......
    αν είσαι ξένη με πτυχίο και όμορφη την ίδια αντιμετώπιση μπορεί να χεις από τα πεθερικά....
    αν γίνεις ηθοποιός και είσαι όμορφη όλοι θα λένε ότι είσαι ατάλαντη......
    Οπότε όχι, δεν είναι είσαι όμορφη έχεις πτυχίο και όλοι σου στρώνουν το κόκκινο χαλί.......
    Γι αυτό η ζωή είναι δίκαιη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    αναλόγως....
    αν πας να παρκάρεις ας πούμε δεν πα να σαι και καλλονή θα την φας την μούντζα σου......
    αν είσαι ξένη με πτυχίο και όμορφη την ίδια αντιμετώπιση μπορεί να χεις από τα πεθερικά....
    αν γίνεις ηθοποιός και είσαι όμορφη όλοι θα λένε ότι είσαι ατάλαντη......
    Οπότε όχι, δεν είναι είσαι όμορφη έχεις πτυχίο και όλοι σου στρώνουν το κόκκινο χαλί.......
    Βαρεθηκα να γραφω οτι τα λες καλα :P
    Ετσι ειναι παντως....υπαρχουν απειρες παραμετροι για να μη σου φερθει καλα οποιος δε θελει να σου φερθει καλα...επισης υπαρχουν ανθρωποι που φερονται καλα στη πλειοψηφια των ανθρωπων, δε πα να σαι η κουτση μαρικα η ο γκαβος σταυρακας...πιο πολυ εχει να κανει με το ποιον του ανθρωπου που θα φερθει καλα η ασχημα αυτο και οχι με τον ανθρωπο στον οποιο θα φερθει καλα η ασχημα...

Senior Member
    Για τους παλιοτερους που δεν καταλαβαν την αναφορα με τα τελεταμπις εχουμε και τα αρκουδακια της αγαπης λολ...γουτσου αναφορες για ολες τις γενιες.
    Σίμσονς. .. τελεταμπις. .. στρουμφακια.. ταρω ο γιος της δρακαινας... μαρσουπιλαμι.. καπαμαρου... μαγια η μέλισσα. . τι να πρώτο θυμηθούμε! ! (είμαστε λίγο εκτός θέματος βεβαίως βεβαίως) [emoji23] [emoji23]

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Σίμσονς. .. τελεταμπις. .. στρουμφακια.. ταρω ο γιος της δρακαινας... μαρσουπιλαμι.. καπαμαρου... μαγια η μέλισσα. . τι να πρώτο θυμηθούμε! ! (είμαστε λίγο εκτός θέματος βεβαίως βεβαίως) [emoji23] [emoji23]
    Μ'αρεσε τωρα ομως πηρα φορα εγω χαχαχαχα
    Ειναι να μη βρω αφορμη να παλιμπαιδισω :P
    Ειπες μαγια η μελισσα και θυμηθηκα το αλλο το παλιο...πως το λεγανε ρε παιδια εκεινο που τα αιμοσφαιρια μεσα στο σωμα ηταν και καλα ανθρωπακια που πολεμουσαν με τα μικροβια που ηταν σαν κακα ανθρωπακια; λολ γαλλικο ηταν νομιζω;

Senior Member
    Μ'αρεσε τωρα ομως πηρα φορα εγω χαχαχαχα
    Ειναι να μη βρω αφορμη να παλιμπαιδισω [emoji14]
    Ειπες μαγια η μελισσα και θυμηθηκα το αλλο το παλιο...πως το λεγανε ρε παιδια εκεινο που τα αιμοσφαιρια μεσα στο σωμα ηταν και καλα ανθρωπακια που πολεμουσαν με τα μικροβια που ηταν σαν κακα ανθρωπακια; λολ γαλλικο ηταν νομιζω;
    γαλλικό ηταν.... το ανθρώπινο σώμα λεγόταν? κάπως ετσι... δεν θυμάμαι καλα... και εγω το έβλεπα και μάλιστα αν ψάξεις έχει τα επεισόδια στο youtube :-P φοβερό ηταν!!!

Senior Member
    γαλλικό ηταν.... το ανθρώπινο σώμα λεγόταν? κάπως ετσι... δεν θυμάμαι καλα... και εγω το έβλεπα και μάλιστα αν ψάξεις έχει τα επεισόδια στο youtube :-P φοβερό ηταν!!!
    Χριστε μου 25 χρονων γαιδαρα εχω παρουσιαση στη σχολη τη δευτερα δε τη ξεκινησα καν και θα καταληξω να βλεπω παιδικα

Senior Member
    Χριστε μου 25 χρονων γαιδαρα εχω παρουσιαση στη σχολη τη δευτερα δε τη ξεκινησα καν και θα καταληξω να βλεπω παιδικα [emoji14] [emoji14]
    Και εγώ 24... αλλά εντάξει γιατί οχι? [emoji12] στα διάλειμματα!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν μαντέψεις το top 5 αγαπημένων μου ρόλων στους Simpsons,έχεις μπει στην καρδιά μου.:Ρ

Senior Member
    Και εγώ 24... αλλά εντάξει γιατί οχι? [emoji12] στα διάλειμματα!!
    Στα διαλειμματα θα κανω την εργασια εννοεις; :P
    Καπως ετσι ναι χαχα

Senior Member
    Στα διαλειμματα θα κανω την εργασια εννοεις; [emoji14]
    Καπως ετσι ναι χαχα
    Με τόσο ελεύθερο χρόνο που έχω τώρα θα τα δω ολα μου φαίνεται [emoji23]

Senior Member
    Όλοι στο φόρουμ κάτι προσπαθούμε να λυσουμε.
    Το κοινο μας στοιχειο είναι τα προβληματα κ οι προβληματισμοί.
    Δοκιμαστε να λυσετε ενα πρόβλημα της ζωής κ αν δεν έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον λόγω διαφορετικών απόψεων η ταμπεραμέντου γραψτε μου.
    Κάθε σύγκρουση με χαρακτηρισμούς στο ίντερνετ είναι ψευτομαγκια χωρίς αντίκρισμα κ πως θα το πάρει ο καθένας είναι θέμα χαρακτήρα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ το ίντερνετ είναι γέμισματα placebo για να χρησιμοποίησω εναν ψυχιατρικό ορο για να καταλαβαινομαστε. Ο καθένας κάτι προσπαθει να γεμίσει σε μια ζωή που μοιάζει άδεια κ κενή νοήματος.Ειτε αυτό είναι μοναξιά,αναγκη για αγάπη,αναγκη για επίδειξη του εγώ μας.
    Last edited by serios; 07-05-2017 at 02:33.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Εμένα το εγώ μου είναι κατακερματισμένο...έτσι λένε...
    Λέω να πουλησω τα κομματια κ να γίνω πλούσιος.
    Έτσι με αυτή την κινηση ακραίου θαυμασμού αφού λέω θα γίνω πλούσιος θα απόκτησω ενα άλλο τεράστιο Εγώ...σας έκαψα;;δεν πειράζει...
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Εμένα το εγώ μου είναι κατακερματισμένο...έτσι λένε...
    Λέω να πουλησω τα κομματια κ να γίνω πλούσιος.
    Έτσι με αυτή την κινηση ακραίου θαυμασμού αφού λέω θα γίνω πλούσιος θα απόκτηση ενα άλλο τεράστιο Εγώ...σας έκαψα;;δεν πειράζει...
    Εμενα μ'αρεσε η καμμενια σου

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast