internet και πραματικη ζωη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 114
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα εσύ δίνεις αξία σε όλο αυτό με το να το σχολιάζεις
    .....
    Οχι βρε κιουμπ , ξεκαθαριζω λογαριασμους σημερα ........

Senior Member
    Ολο το θρεντ , μου προκαλει ευθυμια , δεν ξερω γιατι ...............αστειο ειναι , δυο κοσμοι σε παραθεση ........ο κοσμοες τωνμεγαλων , και ο κοσμος των μικρων ....αντε μικροτερων ......

δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχω φεις , δεν εχω i-phone , δεν εχω καταλαβει τι ειναι το twitter , ουτε το istangram ......απελθετω απ εμου τα κατασκευασματα του σατανα

Senior Member
    Εγώ πάλι από όλους με ενδιαφέρουν μόνο τρία τέσσερα άτομα οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι κ θέλουν πολύ δουλειά για να επιβιώσουν αξιοπρεπώς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    . άνθρωποι είμαστε οχι τελεταμπις... και θα χαρούμε. . και θα θυμωσουμε.. ... και θα βριστουμε... ..
    Γιατι καλε να βριστουμε ? γιατι να θυμωσουμε ? virtual χωρος ειναι .............και τι ειναι τι τελεταμπις ?

αν βρεθουμε , ας βριστουμε , αλλα να δειτε οτι αμα βρισκομασταν , ποσο τα πνευματα θα ηταν κατευνασμενα ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ πάλι από όλους με ενδιαφέρουν μόνο τρία τέσσερα άτομα οι υπόλοιποι μου είναι αδιάφοροι κ θέλουν πολύ δουλειά για να επιβιώσουν αξιοπρεπώς
    Καπου εκει ειμαι κι εγω , elis ...........σωστη τοποπθετηση .....

Senior Member
    Εχω σταθερη ανταλλαγη μνμτων , με μια κοπελα 20 ετων , εδω και δυο χρονια σχεδον , αυτη μολις μπηκε στο φορουμ , φρικαρε απο τις περιπτωσεις , αλλα μαζι τα βρισκουμε μια χαρα , δεν τσακωνομαστε ( εκτος μιας φορας ) κανουμε πλακιτσες , λεμε τα νεα μας , μια υγιιης χρηση του νετ , θα μου πειτε αν ηταν υγιης , θα επεδιωκες συναντηση .....οχι , γιατι ειναι πολυ μικρη , και μακριααααα απο Αθηνα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Γιατι καλε να βριστουμε ? γιατι να θυμωσουμε ? virtual χωρος ειναι .............και τι ειναι τι τελεταμπις ?

αν βρεθουμε , ας βριστουμε , αλλα να δειτε οτι αμα βρισκομασταν , ποσο τα πνευματα θα ηταν κατευνασμενα ........
    Τα τελεταμπις ήταν ένα πολύ παλιό παιδικό με κάτι ανθρωπακια που ήταν στην κοσμαρα τουςς.. να θυμωσουμε να βριστουμε τα είπα για να καλύψω όλες τις περιπτώσεις. .. Υπάρχουν και θερμοαιμοι τύποι. .. Εγώ είμαι καινούρια δεν έχω πετύχει ακόμα τπτ τετοιο... και το θέμα όλο ακόμα μου έκανε εντύπωση. ..

Senior Member
    Τα τελεταμπισ δεν τα ξέρω κι εγώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Προφανώς!
    Άλλο που με ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερα τα πράγματα!
    Που να είχαμε ΚΚΕ.Even Worse.
    Α , καλα , Συριζα , θα πλακωνα στο ξυλο ευχαριστως τον ΤΣΙΠΡΑ , αν επιτρεπετο το ξυλο ........και ΚΚΕ , και ολοι τους , μια βομβα στην Βουλη , θα ελυνε πολλα προβληματα μας .............. ενας sniper ρε παιδια δεν υπαρχει ?

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσένα που έχεις πτυχίο κ είσαι όμορφη σ φέρονται όλοι καλά εμένα που κάνω μπαμ ότι είμαι φτωχός μου φέρονται αλλιωσ όλοι κρίνουν την εμφάνιση κ την τσέπη τίποτα άλλο πεσ μου ότι δεν το ήξερες
    αναλόγως....
    αν πας να παρκάρεις ας πούμε δεν πα να σαι και καλλονή θα την φας την μούντζα σου......
    αν είσαι ξένη με πτυχίο και όμορφη την ίδια αντιμετώπιση μπορεί να χεις από τα πεθερικά....
    αν γίνεις ηθοποιός και είσαι όμορφη όλοι θα λένε ότι είσαι ατάλαντη......
    Οπότε όχι, δεν είναι είσαι όμορφη έχεις πτυχίο και όλοι σου στρώνουν το κόκκινο χαλί.......

Senior Member
    Τα τελεταμπις ήταν ένα πολύ παλιό παιδικό με κάτι ανθρωπακια που ήταν στην κοσμαρα τουςς.. να θυμωσουμε να βριστουμε τα είπα για να καλύψω όλες τις περιπτώσεις. .. Υπάρχουν και θερμοαιμοι τύποι. .. Εγώ είμαι καινούρια δεν έχω πετύχει ακόμα τπτ τετοιο... και το θέμα όλο ακόμα μου έκανε εντύπωση. ..
    Το ξερω οτι εισαι καινουρια , κι αν σου κανει εντυπωση το θρεντ , που να δεις κατι αλλα , 'ποσο μεγαλη πρεπει να την εχει καποιος ' ( καταλαβες ποια , καινουριο μελος , ε ? ) ...αχ κουνελακι , ξυλο που δεν θα φας ...........καλουλα εισαι .....

Senior Member
    Καμια φορα αστειευομαι με φιλους οτι μοιαζω με τελεταμπι :P
    Το κακο ειναι οτι αλλα περιμενει λογω φυσιογνωμιας καποιος απο εμενα και βρισκει κι αλλα...οποτε μη το λες, τα τελεταμπις εχουν μια αγνωστη πλευρα περα απο καρδουλες και ουρανια τοξα, μια σκοτεινη και μοχθηρη μουχαχα :P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Α , καλα , Συριζα , θα πλακωνα στο ξυλο ευχαριστως τον ΤΣΙΠΡΑ , αν επιτρεπετο το ξυλο ........και ΚΚΕ , και ολοι τους , μια βομβα στην Βουλη , θα ελυνε πολλα προβληματα μας .............. ενας sniper ρε παιδια δεν υπαρχει ?
    Ξεκινώ μαθήματα σκοποβολής a.s.a.p.

Senior Member
    Το ξερω οτι εισαι καινουρια , κι αν σου κανει εντυπωση το θρεντ , που να δεις κατι αλλα , 'ποσο μεγαλη πρεπει να την εχει καποιος ' ( καταλαβες ποια , καινουριο μελος , ε ? ) ...αχ κουνελακι , ξυλο που δεν θα φας ...........καλουλα εισαι .....
    σοβαρα? [emoji23] [emoji23] θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καμια φορα αστειευομαι με φιλους οτι μοιαζω με τελεταμπι [emoji14]
    Το κακο ειναι οτι αλλα περιμενει λογω φυσιογνωμιας καποιος απο εμενα και βρισκει κι αλλα...οποτε μη το λες, τα τελεταμπις εχουν μια αγνωστη πλευρα περα απο καρδουλες και ουρανια τοξα, μια σκοτεινη και μοχθηρη μουχαχα [emoji14]

άτιμο τελεταμπις [emoji23] [emoji23] [emoji23] όλα ήταν απάτη τελικα....

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast